Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Не пiзно теоретично, а на практицi нашiй вкраiншькiй - все вже ПРОСРАНО в кращих традицiях, i вже, на жаль, пiзно.
    Хворе тiло з останнiх сил рятуе свою ракову пухлину, щоб нидiти дальше, замiсть того щоб вирiзати i отримати нове життя.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Замовч, не п###ди, за####в батька в доску. (С) Л. Подеревлянський

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Дзеко, не поважаю Подеревлянського зовсім. І чим він відрізняється від донецьої і кацапської гопоти? Тим, що думає, що він - патріот? Фе! на таких патріотів матюкливих! :bad:

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В даному випадку допомагає виразити думку.

• Подобається Подобається x 1
  5. Feba

Feba Well-Known Member

краще справді поїзди дружби, ніж то що ви зараз пропонуєте- злити в рашку східні області
    а стіну таки можна й збудувати- на східном кордоні України

про що завжди каже наша влада, коли пропонує сідати за стіл переговорів? і до чого тут українське населення сходу? вони там у зРаді гроші поділити не можуть, а ви їх підтримуєте. ДО речі, Угорщина вже почала вимагати автономії для Закарпаття та подвійного громадянства для етнічних угорців. Здасте і цей " тягар" ?

Ось гарна картинка, але доповню- до яких пір влада та деякі поЦреоти будуть сприймати цих покидків як представників сходу України з якими треба про щось домовлятись?

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

дуже дякую, вельмишановна пані.
    На щастя ви таки не в Україні и не вам вирішувати як захищати наші кордони- гуртом чи кожен свою хату.
    На жаль влада робить усе можливе щоб злити терористам визвольний рух Донбасу. Юлдашев- тільки один з прикладів, списки євромайднівців Луганська, які потрапили до рук терористів і через це українці вже тікають з міста- продовження, що буде далі- хто зна..

..більше аду! даєш другий Голодомор! щоб Донбас вже ніколи й не згадував, що він- український..

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

ще можна даунів та калік відразу по народженні кидати до пічки :good: яка економія для родини та країни на лііках та медичних дослідженнях ( слідом, мабуть, до пічки підуть геї та інакомислячі .. так, на всяк випадок..." сегодня ты играешь джаз, а завтра- родину продашь" )

• Подобається Подобається x 2
  6. Samojlovu4

Господи, який брэд тi схiдняки пишуть, вони дiйсно зовсiм iншi, i Украiни з ними нiколи не збудувати.
    Звернiть увагу - i це ще "нашi", форумнi схiдняки, тобто ще цiлком адекватнi i проукраiнськi. Можете собi уявити, яке тодi та вся решта 95 процентiв югавасточного бидла, що тут не дописуе.

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

варто створювати свою владу
    навіщо сподіватися на тимешенко і ко?

8. "Разделяй и властвуй"
    Слышали такое выражение? Похоже, Вы уже вошли в категорию прозондированых путинской пропагандой (без обид).

На Юго-Востоке полным полно адекватных людей.

Просто сейчас видно и слышно только тех,которые с оружием, ну и ихних симпатиков.

Это только кажется,что если бы у каждого из нас дома были сепаратисты с оружием,то мы бы кричали с флагами : "Укра-и-на!"

Тоже б сидели дома и смотрели бы семьями телевизор,по крайней мере процентов 90. Тем более вариант Крыма на Юго-Востоке далеко не нулевой вероятности, что будет с теми,кто будет возражать против сегодняшних сеператистов,а завтрашних героев? Что будет с ихними семьями, детьми, имуществом?

Думаю,и Юго-Восток и западная Украина одинаково "iншi", одни в одну сторону,другие - в другую. А правильное направление где-то посередине,и не нужно перетягивать на себя одеяло и говорить что,дескать, "У нас самая настоящая Украина!"

• Подобається Подобається x 4
  9. Оля

Оля Старожилка форуму

Феба, при всій повазі до вас, покажіть мені визвольний рух Донбасу. о_О Бо я вже котру неділю бачу тільки проросійський рух. Влада післала вам військових з інших областей України, техніку, а назад дістала трупів, а з техніки взагалі нічого. Пару днів тому розказувала мені знайома, що дзвонили їй з Бродів, що везуть ховати тих вертольотчиків, яких збили, здається біля Слов"янська. Всі вони були з військової частини з Бродів на Львівщині. А ваші що роблять? Менти, які би мали наводити порядок, допомагають сепаратистам? А де населення, що мало би боронити свою землю? Сидять по хатах і чекають, що прийдуть їм з Києва, зі Львова, з Рівного, з Чернівець, з Вінниці і виженуть сепаратистів?
    Я ж написала, що всі бачать, що вам найтяжче, але ложити сотнями своїх дітей в могили, щоби за вас все зробити, вибачайте, українські матері з інших регіонів не мають бажання. :sad: Якщо би ви масово встали і билися за свою землю, то решти України вам би допомогли. А так всі бачать, що у вас активна тільки проросійська кінчена частина населення, з якою навіть гидко вставати в бій, бо то як та нечисть в коп"ютерних іграх, в яку встрілиш, то потім не відмиєшся від тої смердоти, що в них в середині. :bad:

Не перекручуйте. Я навела ті приклади, що ми часом не розуміємо за що боремося, за що волаємо до Бога. І очі нам потім самим відкриваються, що краще було переплакати відразу і відпустити, ніж жити в пеклі потім дуже довго.

• Подобається Подобається x 5
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Частина може з Бродів, але уродженці Бродів тільки двоє. Решта здається з центральних областей.

11. metallic

metallic Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Я не знала чи всі вони уроженці Бродів. Але те, що жили в Бродах, то люди ж не видумали. :sad:

13. metallic

Погано дивитесь. Або бачите, лише те що бажаєте бачити. Чи думаєте у тих військових частинах та різноманітних добровольчих загонах, виключно щирі западенці-бандерівці?

Знову теж саме. Ви так розмірковуєте, ніби держава послала миротворчій контингент, у іншу країну. Завдання армії захищати цілісність держави. Ось вони це і роблять.

Що значить "наші"? А Ви думаєте то у Бродах усі "ваші"? Я он вище картинку запостив. Один з Бродів, один з Черкаської області, двоє з Харківської та один з того самого Славянська.

Емм...А Ви думаєте у інших містах менти інші? І не має сепаратистів? Зайдіть на ментівський форум, почитайте. Тільки заспокійливого прийміть перед тим.

При всій повазі, але Ви розмірковуєте категоріями феодальних часів. Що це взагалі таке: "де населення, що мало би боронити свою землю"? Що б боронити землю, є армія. На яку йдуть податки тих самих мешканців.

Це просто капець якийсь. :facepalm: А як люди з РСФСР, гинули у боротьбі з німцями, на територіях УССР та БССР? А також гинули грузини, казахи, вірмени, до яких війна взагалі не дійшла?

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Це смішно слухати. Злиняти з України фіг знає коли, а потім розповідати, що потрібно українцям.

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

А людей які там працюють, Ви годувати будете?

А та сама армія за який кошт кормиться? Лікарі, вчителі, пожежні.....

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, їх буде годувати Путін і народні мери.

Армія - за номер 565 і Армія-SOS, лікарі за хабарі, пожежні не знаю за шо.

• Подобається Подобається x 5
  15. metallic

"Угу", сказане з сарказмом :).

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Прошу пана, ви забули, що тоді існувала СРСР, єдина держава?

Повний гаплик...
    ...

Де є армія?

17. Samojlovu4

Бляха, коли вже там якийсь хлоп з клепками в голові наверху в Києві з"явиться, щоб розійтись по принципу Чехословакії, такий же ж сприятливий момент просираємо.

18. metallic

Ні, Ви не зрозуміли. Пані Оля, запитує, чому повинні гинути люди з інших регіонів. Я їй навів приклад. Чи по Вашому, Україна не єдина держава?

У кожній країні. І у нас також. Чи звідки по Вашому ті збиті вертольоти?

19. Samojlovu4

Яка в дупу єдина держава, коли в тебе на аватарі савєцький кривавий гвалтівник червону шмату на будинку вішає. Ще й постановочна фотка.
    Югавасток, ти такий югавасток.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Я саме так і розмірковую. Чи ви забули вже про Майдан? Хто його створив, хто його очолив, хто його провів. Напевно влада і армія, так? ;)

Ага, армія. І що з тої армії залишилося після 23 років планового її розвалювання? Надовго ще тої армії вистачить? ;)

Я думаю і доказую, що в тих загонах майже вся Україна, але найменше тих, кого боронять - добасців. Так зрозуміліше? І ті загони і та малоспроможна армія мало що зробить, якщо не буде левиної долі допомоги від місцевого населення. А місцеве населення допомагає. Тільки не Україні. Догадайтеся з двох разів - кому? ;)

а де твій аватар? :)