Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Друге. Скільки можна бути імпотентним електоратом...

2. metallic

metallic Well-Known Member

Ви праві, але народ у більшості своїй пасивний та інфантильний. Ніхто не бажає щось міняти. Олігархат, клешнями схопився за владу і не бажає нічого змінювати. Може щось зміниться після майдану, але більше за все схоже, що одну банду змінила інша. До того ж, після майдану, на верх, здебільшого, повилазили не світлі люди, які бажали корінних змін в державі. А різноманітне л*йно. Починаючи від міністрів непрофесіоналів, закінчуючи людьми, які через майдан пролізли у владу на місцях.
    Аваков, який ніколи не мав жодного відношення до силових структу. Булатов, якого нібито катували(у що я ні на йоту не вірю), який потім поїхав відпочивати у Домінікану. А коли повернувся його виперли з автомайдану, бо зрозуміли що він мутний. І в результаті, він отримав заштатний пост, міністра який нічого не вирішує. Аби тільки народ заспокоїти, що квота майдану є.
    Те ж саме і на місцях. У нас на пост зам. керівника податкової, рветься "активіст", на якого було заведено карні справи за створення конвертаційного центру та ухиляння від сплати податків.
    Кілька днів тому, наша самооборона підстрелила людину з мисливської гвинтівки. Сказали що їм від когось поступив сигнал, що там російські гастролери. У результаті виявилося, що то місцеві. І що нічого вони не порушували. І Ви думаєте завели карну справу? Когось покарали? Ага, аж бігом.
    Я не думаю, що у інших місцях, якось по іншому. На місцях вибір як і у президенти. Вибираємо найменше зло. Хоча я на місцеву владу, взагалі не можу впливати. Кримський я:pardon:.
    Я розумію, що Ви скажете. Що треба ходити до своїх обраних дипутатів та вимагати від них дій. І Ви, безумовно праві. Але як я написав вище, по-перше народ не активний. По-друге, олігархи, хочуть бачити своїх людей на місцях. А від так, навіть якщо якась гарна людина і буде кандидатом на посаду. То вона майже завжди програє тому, за ким стоять великі гроші. Бо гроші - це можливість потужної агітації.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та пофігу взагалі.

4. metallic

Це відповідь на питання:"Чи варто розділити Україну?"?:)))

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, це про ваш опус, багато написали, а одні шаблони. Україна в любому випадку виграЄ від теперішніх перетворень. Україна пів-року тому і тепер - це вже різні країни, а ще через пів-року буде ще якісно кращою, тому занудам-скептикам я просто сміюся в обличчя!

• Подобається Подобається x 1
  6. metallic

Ага:

І справді, одні шаблони. :))) А взагалі, поживемо побачимо. Сподіваюсь Ви праві, а я зануда скептик :).

"Наше Вам с кисточкой" шановні ідеалісти-ентузіасти.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну да, "одну банду на іншу", "найменше зло" і т.д. і т.п.

Візьміть до уваги, ви самі себе зарахували в цю категорію.;)

• Подобається Подобається x 2
  8. metallic

Те що я скептик, я ніколи і не приховував :). Але у даному випадку, є умова. Я зануда-скептик, якщо виявиться що Ви праві. А якщо правий я, то я реаліст. :)

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не будьте таким песимістом, Самойлович. Тільки що дивився новини на ВВС.
    На референдумі майже 90% донечан проголосували за вихід з України. І я вірю цим цифрам. Адже стільки ж голосували за Януковича чи гопників з комуняками. І цей електорат голосувати за Україну апріорі не буде.
    І якщо уряд не прислухається до цих слів і не привітає появу нової країни ДНР, вони зроблять велику помилку і гниття України продовжать на невизначений час.
    Вчора на Громадському ТБ заступник командира спецбатальйону Азов казав, що, перебуваючи на Домбасі, в нього завжди таке почуття, що це не Україна, а абсолютно чужа іноземна держава. Таке відчуття завжди виникає, коли дивишся ці багаточисельні відео звідти. Так, цей район де-факто Україною так і не став. Що і потрібно підтвердити де-юре.
    І рухатись вперед. Умови є...

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

арештувати ахметова і єфремова -- за два дні сепаратизм зникне

• Подобається Подобається x 3
  11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Не песимізм педро - просто реальний погляд на речі.
    Україна виграє в будь-якому разі, крім одного випадку - якщо данбас залишиться в її складі, а ще й виторгують собі автономії всякі.
    Жопа буде всеодно на Україні, але в такому випадку на ще довше і безповоротно.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Донецко-луганский референдум дает Украине шанс стать процветающей европейской страной

• Подобається Подобається x 4
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Іменно, іменно!!
    Як шкода, що дійсно думаючих людей надзвичайно мало, всеодно ж всеремось.
    А любий Бог, нехай святиться ім"я Його, напевно вже просто замучився давати тим марудним українцям шанси, а вони все просирають і просирають.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не треба забувати, що електорат Януковича нікуди не подівся. І згідно з останнім опитуванням на друге місце висувається Бібіпко. Ото буде сміху, коли він переможе в другому турі і стане президентом!
    Але зате Донбас буде в складі України. Бо там живе 1% патріотів.
    Цікаво, колись українці навчаться логічно мислити?
    А за 37 мільйонів населення? Буде значно більше. Бо повернеться по крайній мірі половина тих 7-8 мільйонів які змушені були втекти на Захід.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Який Бібко, ви шо, разом там з Самойловичем дуєте?

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

у мене особисто враження, судячи з риторики путіна і повної абсурдизації дій терористів кремль уже збавляє оберти, а то й дає задню.
    Там реально якась маячня, яку неможливо навіть всерйоз сприймати
    явка 80%,
    за незалежність 90%,
    перестрілки між собою,
    самопроголошення Стрєлком себе головнокомандуючим і оголошення війни Києву,
    при цьому інші сепарасти вже кажуть, що референдум це було всього лиш опитування чтоб достучаться до власті,
    ще там хтось звертається за підсумками того ж опитування до рашки про прийом ДНР в педерацію
    і тд і тп...

Задіяна логічна технологія - довести до абсурду і маргіналізувати цей рух, зробивши його "вялотекущим".
    Їм тепер вигідніше, щоб це болото лишалося в складі України,
    періодично підігріваючи сепаратистські настрої,
    не доводячи до кипіння, але так, щоб гаряча точка на карті України не зникала, щоб ми мали стару валізу без ручки, яку і нести важко, але й кинути шкода. І цей чумайдан буде тримати Україну в полі впливу кремля.

ви з самойовичем повернетеся?

• Подобається Подобається x 3
  17. metallic

Прокремлівська маячня. Можна взагалі по Збруч відрізати. Буде суперпроукраїнська та мегопроевропейська держава, без промисловості, ресурсів та виходу до моря.

Угу. Так само і про Крим казали.

• Подобається Подобається x 4
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вам видніше, але як на мене на біса те море, яка від нього користь, і на біса та промисловість, коли ми з нею і так пленталися на останноьому місці по всіх показниках? Я прожив все життя на Правобережній Україні і нічого мені не зробилося.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

так
    але виявилося, що у нас є чудовий "кримозамінник" - дамбас. Тому Крим можна було віджати. Якщо Україна не почне врешті цементувати саму себе, не насаджуватиме Україну сама в собі, то відіжмуть і дамбас, влаштувавши масакру в Одесі чи Запоріжжі, і так поступово до Збруча

20. Feba

Feba Well-Known Member

(самойловича даже не читаю- он намертво в игноре)

https://www.youtube.com/watch?v=txafj6TnrZQ

а де твій аватар? :)