Чи варто розділити Україну?

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та він неадекват просто, і сипле революційними гаслами як лектор в колгоспі, гранчак і графін води збоку, такий собі бандерівець-стахановець. Три місяці тому він ото почав будувати...)
    Про свої потуги і теорію малих та великих швейцарцям розкажи, австрійцям чи в Ліхтенштайні, клоун.
    Про землі взагалі посміхнуло.))

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щось там такого не знайшов.
    Може підкажете цтаткою, буду вдячний.

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Цитати знайду - підкажу. Читала давненько і в бумажному варіанті.
    А от те, що
    "...вслед за фронтом, быстро двигавшимся на восток, были отправлены отряды ОУНовцев по 7-12 человек, всего около 2000 человек, для организации украинских органов местного самоуправления, перехватывая инициативу у немецких оккупационных властей. Один из таких отрядов возглавил младший брат Степана – Богдан, где он и погиб в 1942 или 1943 году", - добре відомий факт, і те, що серед цих груп були ті, які правили на український Донбас, більш того, вони тут трохи діяли у Луганську, Сталіно, Горлівці...

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Э-э-э... Так то совсем другая фишка. Это установление власти на спинах Вермахта. И она с треском провалилась именно на востоке Украины.

5. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Тут Ви не праві, бо Бандера хотів об*єднати лише ті землі, де проживала більшість українців, а не мріяв захопити весь всіт.

Вона провалилася по всій Україні, пане VasMT.

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Побудова суверенних національних держав на етнографічному просторі кожного народу".

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я попрошу усіх повернутись до заведених норм спілкування, включно пана кума, котрого попрошу залишити собі недогромадян. Спробуйте стати спочатку громадянином у своїй країні та примусьте чиновників пам'ятати, що вони живуть з Ваших грошей, тоді поговоримо про повноцінність громадянства.

А на разі нагадуєте мені орлицю, котра розписується у своїх палких промовах за весь Захід.

8. customs

customs Member

Любезнейший, подозреваю, что относительно Юга Вы очень погорячились. Прям спасители вы наши:mocking:

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Ким, це від імені яких людей ви говорите? І ви так і не дали відповіді на якому фронті воюєте? Бо я бачив тільки як ви воюєте з Богом на какаві.
    І пора вже визначитись, чи ви марксист-атеїст чи українець.

10. kym

kym Well-Known Member

громадянство це не штамп у в паспорті це коли бачиш що у державі біда то кидаєш все і їдеш в Київ або котейлі кидати , або кашу варити, або бруківку ламати і неважно де ти чи у Львові чи у Донецьку чи у Парижі. У всіх жуків що на Сході штампи у паспорті українські і громадянство українське
    Заберіть в норвержців катарців іх природній ресурс, а у Монако і Ліхтенштейна французьке прикриття і побачимо що буде. А Австрійска імперія не була малою. Та ж Франція чи Німеччина легко може викрутити руки і Норвегії і Чехії і Ліхтенштейну - бо просто є більші. Немає гарантії що вони не будуть себе вести як Росія в близькому чи далекому майбутньому. Всі ці демократії, спілки, союзи чи порядки - все до пори до часу. Чим більша нація тим більші шанси до виживання. Попробуйте викрутіть руки росії коли там величезний моб ресурс і величезна територія.
    Так що ще раз повторяю закривайте тему і не грайте на руку нашим ворогам

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:wacko: Хочеш з російським мисленням жити в Україні?

• Подобається Подобається x 2
  12. kym

kym Well-Known Member

Німецьке мислення Гітлера пропало???? Чи надовго???? Сто років у світовій історії це мить.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не знаю про шо ти говориш. Я їздив по Європі, по Америці, люди просто живуть і радіють життю, несуть один одному радість і позитив. Всім всього вистачає. Для нас це звучить занадто ідилічно, але це факт. А те шо ти говориш - це якийсь кацапський інтоксикоз.

• Подобається Подобається x 6
  14. kym

kym Well-Known Member

А як перестане вистарчати. Якщо не розумієш про що мова то не лізь в дискусію. Я на Україну дивлюсь у перспективі не меньше 50 років наперед. Сучасна ситуація може змінитись дуже скоро. росія за чотири місяці поламала европейську систему безпеки. А що таке чотири місяці. І вже не буде так як було.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З якої статі?

Я дискусії не торкався, тільки формулювання "Всі ці демократії, спілки, союзи чи порядки - все до пори до часу." Типова кацапська волинка "Демократія - продажна дівка", від людей, в яких її збудувати просто не спроможні, тому залишається лиш заздрість і цинізм.

За два. Але не поламала, а зневажила.

Да, отримає на свою опу нову систему безпеки, де буде сидіти в наморднику і отримувати регулярно щеплення від сказу.

• Подобається Подобається x 5
  16. Un.Known

• Подобається Подобається x 4
  17. metallic

metallic Well-Known Member

Якщо впіймають, то скоро. Але надій на це мало. З нашими недолугими керманичами. Скоріш за все, переїде кудись у Ростов, Рязань, Псков....І буде звідти волати про політичні переслідування та періодично сповіщати що він живий :).

Та в нас взагалі, дуже багато діячів, яким давно пора за грати. Кожні вибори усі політичні сили агітують про зняття депутатської недоторканності, але до цього часу її так ніхто і не зняв.

• Подобається Подобається x 4
  18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Думаю, все йде до найгіршого варіанту розвитку подій - данбас таки залишеться в складі України, але в якості нехілої автономії. Кацапстан змінив тактику, та вирішив зробити найгірше для подальшої дестабілізації обстановки - залишити югавасток в "соборній".
    Країна, яка ітак танцювала десятиліттями під дудку цього бандитського регіону, буде і наступні 20 років терпіти від його свавілля. Тільки тепер з данбасов взагалі нянчитись будуть.
    Думаю, прощайте всі надії і сподівання, а тут хтось за євровізи мріяв... і снова здраствуйте савок!
    Знову просрали.

19. Un.Known

А може почати з низів?

20. metallic

metallic Well-Known Member

Що Ви маєте на увазі? Щось на зразок, повстання пролетаріату? Прийти у ВР зі смолоскипами та каністрами з бензином. І сказати, якщо прямо зараз не відмовляться від недоторканності, то ми їх нафіг спалимо :) ?
    Чи Ви про тиск, на місцеву владу?

а де твій аватар? :)