Та він неадекват просто, і сипле революційними гаслами як лектор в колгоспі, гранчак і графін води збоку, такий собі бандерівець-стахановець. Три місяці тому він ото почав будувати...) Про свої потуги і теорію малих та великих швейцарцям розкажи, австрійцям чи в Ліхтенштайні, клоун. Про землі взагалі посміхнуло.))
Цитати знайду - підкажу. Читала давненько і в бумажному варіанті. А от те, що "...вслед за фронтом, быстро двигавшимся на восток, были отправлены отряды ОУНовцев по 7-12 человек, всего около 2000 человек, для организации украинских органов местного самоуправления, перехватывая инициативу у немецких оккупационных властей. Один из таких отрядов возглавил младший брат Степана – Богдан, где он и погиб в 1942 или 1943 году", - добре відомий факт, і те, що серед цих груп були ті, які правили на український Донбас, більш того, вони тут трохи діяли у Луганську, Сталіно, Горлівці... Більш того, Богдан Бандера, доля якого не дуже відома, очолив групу яка йшла у східні українські земля. Одне з припущень, що загинув він на сході... Але є й прирущення, що ватажок "Богданчик", який був відомий на Херсонщині, то або побратим, або сам Богдан...
Э-э-э... Так то совсем другая фишка. Это установление власти на спинах Вермахта. И она с треском провалилась именно на востоке Украины.
Тут Ви не праві, бо Бандера хотів об*єднати лише ті землі, де проживала більшість українців, а не мріяв захопити весь всіт. Вона провалилася по всій Україні, пане VasMT. Я ще за часів СРСР трохи цікавилася ЗУ і бандерівцями, були причини...
Я попрошу усіх повернутись до заведених норм спілкування, включно пана кума, котрого попрошу залишити собі недогромадян. Спробуйте стати спочатку громадянином у своїй країні та примусьте чиновників пам'ятати, що вони живуть з Ваших грошей, тоді поговоримо про повноцінність громадянства. А на разі нагадуєте мені орлицю, котра розписується у своїх палких промовах за весь Захід. Гм. Та чи не свободівець Ви? )))
Пане Ким, це від імені яких людей ви говорите? І ви так і не дали відповіді на якому фронті воюєте? Бо я бачив тільки як ви воюєте з Богом на какаві. І пора вже визначитись, чи ви марксист-атеїст чи українець.
громадянство це не штамп у в паспорті це коли бачиш що у державі біда то кидаєш все і їдеш в Київ або котейлі кидати , або кашу варити, або бруківку ламати і неважно де ти чи у Львові чи у Донецьку чи у Парижі. У всіх жуків що на Сході штампи у паспорті українські і громадянство українське Заберіть в норвержців катарців іх природній ресурс, а у Монако і Ліхтенштейна французьке прикриття і побачимо що буде. А Австрійска імперія не була малою. Та ж Франція чи Німеччина легко може викрутити руки і Норвегії і Чехії і Ліхтенштейну - бо просто є більші. Немає гарантії що вони не будуть себе вести як Росія в близькому чи далекому майбутньому. Всі ці демократії, спілки, союзи чи порядки - все до пори до часу. Чим більша нація тим більші шанси до виживання. Попробуйте викрутіть руки росії коли там величезний моб ресурс і величезна територія. Так що ще раз повторяю закривайте тему і не грайте на руку нашим ворогам
Я не знаю про шо ти говориш. Я їздив по Європі, по Америці, люди просто живуть і радіють життю, несуть один одному радість і позитив. Всім всього вистачає. Для нас це звучить занадто ідилічно, але це факт. А те шо ти говориш - це якийсь кацапський інтоксикоз.
А як перестане вистарчати. Якщо не розумієш про що мова то не лізь в дискусію. Я на Україну дивлюсь у перспективі не меньше 50 років наперед. Сучасна ситуація може змінитись дуже скоро. росія за чотири місяці поламала европейську систему безпеки. А що таке чотири місяці. І вже не буде так як було.
З якої статі? Я дискусії не торкався, тільки формулювання "Всі ці демократії, спілки, союзи чи порядки - все до пори до часу." Типова кацапська волинка "Демократія - продажна дівка", від людей, в яких її збудувати просто не спроможні, тому залишається лиш заздрість і цинізм. За два. Але не поламала, а зневажила. Да, отримає на свою опу нову систему безпеки, де буде сидіти в наморднику і отримувати регулярно щеплення від сказу.
Якщо впіймають, то скоро. Але надій на це мало. З нашими недолугими керманичами. Скоріш за все, переїде кудись у Ростов, Рязань, Псков....І буде звідти волати про політичні переслідування та періодично сповіщати що він живий . Та в нас взагалі, дуже багато діячів, яким давно пора за грати. Кожні вибори усі політичні сили агітують про зняття депутатської недоторканності, але до цього часу її так ніхто і не зняв.
Думаю, все йде до найгіршого варіанту розвитку подій - данбас таки залишеться в складі України, але в якості нехілої автономії. Кацапстан змінив тактику, та вирішив зробити найгірше для подальшої дестабілізації обстановки - залишити югавасток в "соборній". Країна, яка ітак танцювала десятиліттями під дудку цього бандитського регіону, буде і наступні 20 років терпіти від його свавілля. Тільки тепер з данбасов взагалі нянчитись будуть. Думаю, прощайте всі надії і сподівання, а тут хтось за євровізи мріяв... і снова здраствуйте савок! Знову просрали.
Що Ви маєте на увазі? Щось на зразок, повстання пролетаріату? Прийти у ВР зі смолоскипами та каністрами з бензином. І сказати, якщо прямо зараз не відмовляться від недоторканності, то ми їх нафіг спалимо ? Чи Ви про тиск, на місцеву владу?