Чи в Україні такого немає?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Mikhail, 26 лют 2013.

1. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

торік було у Львові

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  4. WEremite

WEremite Active Member

про "Євро по 20,12" змусило посміхнутись)))

5. Mikhail

Для монстрації (тобто, «демонстрація» без «де-») потрібни лозунги абсолютно без змісту. Треба тільки аполітични лозунги і надписи. Наприклад:

«Мамо відкрой!»
    «Чи ти з'їв?»
    Ктулху (портрет)
    «Bибач мене, Лізо»

6. WEremite

WEremite Active Member

Лозунги без змісту це ідіотизм, таким можуть займатись хіба ті, кому немає чого робити.

7. Mikhail

WEremite, чому? На дозвіллі можна і пограти. Це ж не політична дія, а хоббі. Вони це роблять після роботи, рисують плакати і т.п. Чому ні?

Їм якраз є чого робити. Для цього і варто відпочивати. Я так думаю.

8. WEremite

WEremite Active Member

"без змісту" ключовий вираз. Вони вивішують їх (плакати) публічно, а значить мають нести інтелектуальне, або інформаційне навантаження (гумор теж сюди входить).

Що стосується хоббі, то це заняття особистісного характеру, наприклад збирання монет. Коли ж людина оформить свою колекцію і винесе на вулицю, щоб продемонструвати, то це вже не хоббі, бо є ідея - показати колекцію людям (люди ж будуть підходити, цікавитись що за монета, її історія і т.д.).

9. Romansd

Romansd Well-Known Member

далеко не завжди, наприклад реконструктори, рольовики....

10. WEremite

WEremite Active Member

Реконструктор займається цим для себе, в цьому полягає особистісне розуміння. Коли рольовик захоче показати свою майстерність на публіці (фестиваль певний) це вже перестане бути хоббі.

а де твій аватар? :)