Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Опять Вы приписываете мне свои фобии. Я же Вам ясно сказал, что в моем пониманиии малороссы являются прямыми (хоть и не единственными) наследниками Древней Руси. Можете дать ссылку на какой-нибудь мой пост, где я бы рассматривал Малую Русь
    ???

Что называется: Сам придумываю за оппонента аргументы, сам с ними борюсь.

Большой привет!

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І Древньої Русі також. Але я не розумію одного. Зараз не секрет ні для кого, що росіяни мають в кращому випадку 10% словянської крові. Інші 90% це багаточисельні азійські племена що населяли територію теперішньої РФ. А державний устрій, ментальність народу, агресивність, грубість, жорстокість - це є насліддя могутньої Золотої Орди.
    Так чому це такий встид, що треба видумувати різні казочки і неправдоподібні міфи? Невже бути потомком золотоординців це менш почесно ніж словян?

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чувак... Не плутайте військових із рагулями=нацюками. Ви своїх воЯк чим підгодовуєте?
    Нате, відкрийте свої бельми і подивіться, як вшановують Ветеранів у нормальному військовому колективі.
    http://telelan.com.ua/videonews/1031-11-05-06

---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

Вони моїй родині зробили зла менше. Тай не будують їм зараз недобудовані пам"ятники у Львові та не восхваляють де тільки можна.

• Подобається Подобається x 1
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 3
  5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пане Педро, давайте будемо об'єктивними: росіяни - це теж слов'яни генетично. Якщо б у них була азіатська кров, вони б усі поголовно були б вузькоокими.

Ось Ви на практиці зможете відрізнити росіянина від українця (просто за зовнішністю, якщо він не буде нічого говорити)? Звичайно, серед росіян більше світленьких, тобто з русявим волоссям. Але про конкретну людину однозначно сказати, росіянин чи українець - не можна. Тому що схожі.

• Подобається Подобається x 4
  6. Pedro

А я вам дам відповідь по-єврейськи. Угорці є 100% азійським племям. Ви можете їх відрізнити від європейців? Росіян є більше єльциноподібного типу з косими очима і грубими рисами обличчя.
    Я вже тут писав, що мій колега стоматолог, китаєць, казав, що коли ми завоюємо Сибір то ніхто не розрізнить китайців від росіян. Хіба що за кольором волосся. Він так і виразився, що якщо не рахувати кольору волосся, то росіяни більше виглядають китайцями ніж самі китайці.

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я так і гадав, що то у Вас особисте:sad:...Ну тоді годі шукати у Вас якоїсь об'єктивності...Бо те, що вони зробили Вашій родині, є відповіддю на злочини "визволителів", Вами до уваги не береться...Свої рани болять сильніше:sad:... Тут я можу виступати більш-менш об'єктивною стороною, бо до мене, на жаль, майже не дійшла історія моїх предків 20-40-х років минулого століття...Мої дідусі і бабусі повмирали, на жаль, раніше, ніж я почав цікавитись історією своєї родини. А батьки, на жаль, не цікавились цим...Та й в часи, коли ще були живі їхні батьки, якось не прийнято було копирсатись в минулому і розповідати про нього. Може боялись?:sad:

• Подобається Подобається x 5
  8. VasMT

Не зовсім так, пане Яремо.
    Справа, скоріше за все не в позитиві/негативі принесені тією чи іншою силою.
    Скоріше за все, моя нелюбов до націоналізму=нацизму виявилась протидією на а-ля совєтскийсоюз героїзацію і всезагальне восхваляння націоналізму. В силу різних причин мені доводилось багато слухати і багато читати інформації із ЗМІ. Коли гон про іісусість націоналістів почав переливатись через край, я почав їх вивчати. Повірте, про СССР і КПСС я свій висновок зробив ще в 90-му. А якщо ніхто не пхає їх мені без межі в моцк, то і нема чого їх згадувати.

9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вибачте, але помилки і прорахунки націоналістів давно поховані з ними в їхніх могилах. Для переважної більшості свідомих українців (до них я відношу і себе) вони залишились лише борцями за незалежність України, що діяли так і думали так, як їм дозволяли тодішні обставини і рівень тодішньої суспільної думки. І не тільки в Україні...Радикальні послідовники їхніх ідей, що втратили свою злободенність, перебувають у меншості (поки що). Більшість національно свідомих людей є цілковито адекватними. Правда нинішня влада робить титанічні зусилля для того, щоб знищити адекватну опозицію, замінивши її жупелом "Свободи". І має вже на цьому шляху певні успіхи. Подібно до цього діяли і олігархи Веймарської республіки, вирощуючі Гітлера. Результати відомі:sad:...

• Подобається Подобається x 7
  10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Чим їх пігодовує харківська міська влада запитайте у Гєпи. Особисто я не маю до ньго ніякого відношення-я голосував за його опонента з БЮТ.
    На жаль, вимушений Вас розчарувати. Я не можу відкрити свої бельма, поскільку не страждаю на катаракту. Сподіваюсь, що у Вас теж все гаразд із здоров"ям, не тільки фізичним але і психічним, розлади якого є важливим фактором виникнення різноманітних хвороб.
    Що стосуеться того "як вшановують Ветеранів у нормальному військовому колективі"... Це жах! Бідних дідів зігнали в аудиторію, де Анатолій Липа товкав нудну казенну промову. Цікаво, вони стояли добровольно, або їх примушували це робити? Літній людини важко стояти.
    До речі, щось там не було не тільки червоної ікри, але навіть бухла з баландою. Невже керівницво "нормального військового колективу" настільки жадібне?о_О
    Хіба що дівчата з "Говерли" були гідні уваги.

• Подобається Подобається x 9
  11. INGUL

INGUL Well-Known Member

- це щось новеньке в генетиці. Мадам, ви взагалі зннаєте що таке популяційна генетика ? Де ви там слов'ян знайшли ? Це мовно-лінгвістичний термін. Прошу пані : http://slavanthro.mybb3.ru/viewforum.php?f=6&sid=d45b25b71685d6782e4bb35878829f9a

---------- Додано в 03:41 ---------- Попередній допис був написаний в 03:31 ----------

- про мадярів вам вже відповіли, а вони не вузькоокі. Турки, азербайджанці та гагаузи повністю азійські народи і кровно, і мовно - тюркомовні, вихідці з Середньої Азії, а вони не вузькоокі, як і споріднені з ними карачаєвці, балкарці та кумики на Кавказі не вузькоокі. А ось їхні родичі - казахи, уйгури, киргизи, алтайці, якути, тувінці, шорці, хакаси - вузькоокі, типові монголоїди. Корінне населення Японії - айни не вузькоокі, але вони азійці, палеоазійська раса. А хіба вузькоокі Марат Башаров, Ринат Ахметов, Чулпан Хаматова, Тиму́р Батрутдінов, Алсу ? А вони - азіати, татари. Щоби ви знали, якщо вам відома антропологія, антротипи, то етнічні росіяни за антротипом переважно належать до "східних балтидів", частково до понтидів (південь Росії) та невелика частка до нордидів. Так ось антротип "східний балтид" серед слов'янських народів взагалі дуже мало поширений. До цього антротипу належать комі, вепси, удмурти, марійці, мордва, чуваші. Серед фінів, карелів та естонців цей тип також зустрічається, але не є домінуючим. Найцікавіше те, що цей східно-балтийський антротип европейська класична антропологічна наука взагалі не включала до европеоїдної раси, це метисований з палеоазіатською расою смішаний тип. Вважається нащадком пітєкантропа, тоді як білий европеоїд відноситься до еволюційного нащадка неандертальця, а суміжного типу між пітєкантропом і неандертальцем не існувало, науці віін не відомий, ці різноеволюційні гілки не схрещувались. Найближчими генетичними родичами "східного балтида" є айни, автохтонний маленький народ Японії. "Східний балтид" мав назву "західно-уральський" антротип. Лише після війни, за клопотанням СССР до урядів Велокобританії та США, антропологічну класифікацію було брутально викривлено в угоду Сталіну, бо існуюча наукова класифікація "ображала" "вєлікій русскій народ", який "переміг хвошизм". Назву типу було замінено на "східний балтид", та включено до білої раси, яку перейменували у "европеоїдну" й додали до неї інші сміжні метисовані раси ( паміро-ферганську, балкано-кавказську, вірменоїдну, туранську, середземноморську та ін.)

Останнє редагування: 10 тра 2011
  12. coolzak

coolzak Well-Known Member

дивлюся на клоунів з ленточками і все більше мені здається що питання чи розділяти Україну вже не стоїть-питання де буде лінія поділу більш актуальне

13. VasMT

Вам ли быть в печали... (с)
    Вам то яким боком, mr.Coolzak?
    Чи Ви, навіть боюся про таке думати, душею і серцем із нами, українцями? :)))
    Чи вибираєте місце під новий будиночок у новій державці?
    Ставлю літру франківської із перцем, що в цьому житті ми не побачимо поділу України.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Вот бы этому ИНГУЛУ череп померять.

15. Pedro

Думаю, що як і раніше - по Збручу. От тільки москалів і їхніх дуполизів за ту лінію.

16. LANA

LANA Well-Known Member

Дело не в смешанной крови, дело в душе. А душа народа - это его музыка. А украинская музыка льется с кобзы(синоним бандуры). А кобза - это душа половцев. А половцы - то и есть азиаты. Вот вам и ответ - кто такие украинцы.

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Наконец найдена общая идея. Может вокруг нее и объединимся? Ведь только это общее у востока и запада. Зачем друг другу настроение портить?
    Свободу Галичине !

17. Полковник

Полковник миється в бані

Угу.
    Вы где два года пропадали?

18. LANA

LANA Well-Known Member

Да вот решила поздравить старых "друзей" с днем Победы. А пропадала там же где и другие угу.

19. VasMT

Не вийде у вас ніхрєна... Мало вас... Розбіглись по світі, як щурі... А ми лишились. І збудуєм свою Україну, без нацюків і рагулів.

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

а русскіх нацюків куди дінете?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)