Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Saszko

Saszko Well-Known Member

Альо, за це можна сісти!
    Кримінальний Кодекс України
    Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -
    караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.
    2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, -
    караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
    3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, які призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків, -
    караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

• Подобається Подобається x 2
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Слёзы-сопли неудачника. Писанина расчитанная на прыщавх юнцов - не знающих ничего даже за последние 20 лет - кто нами правил. Они легко проглатывают побрехеньку - Більшість людей при владі - не етнічні українці... Им даже в голову не приходит, что даже для того, чтобы руководить небольшой строительной бригадой - или небольшим участком на заводе - нужно учиться, практиковаться... Оказывается - все это дурь "москальская".... Главное - чтобы был "этнический украинец" - и все пойдет, как по маслу... Пять лет нами правил человек - пусть и не полностью - но "повернутый" на национализме. Он ярко доказал, что национализм - это не специальность. руководить большой и многонациональной страной на уровне "националистической песочницы" - нельзя. Однако - судя по писанине - господин Винниченка этого не понял. Не вышло во всей стране - уменьшим масштаб. Не понимает, бедолаха, что придется уменьшать масштаб, пока деление не дойдет до размеров его тщедушного тельца... :)
    При этом на уровне грудного младенца пытается замаскировать свои намерения "желанием кого-то отделяться" - (Крыма. Донбасса etc...). Однако - никто в этих местах не говорит об отделении - все это фантазии неумех... :)

• Подобається Подобається x 6
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Дальневосточник!А Ви злий,юначе однако і необєктивний...по-відношенні до УКРАЇНИ!:preved:

• Подобається Подобається x 1
  4. Дальневосточник

Юначе? Гм... Мне 53.. ;) Но все равно - щиро дякую! :)
    Знаете - говорят - есть выродки ненавидящие свою мать. Случаются ТАКие отклонения в психике. Я - человек вменяемый и нормальный. Я не понимаю, как можно не уважать и не любить свою Родину. ТАК что вы - не правы. Я не могу быть злым к Украине. Я злой по отношению к тому отребью, что сделали из моей Родины корыто для набития своей мошны. Я злой и на тех, кого от корыта откинули, но они считая меня "дебилом" и предлагая забыть, что они творили - желают снова получить от меня допуск к корыту... Вы можете считать меня необъективным по отношению к националистам. Может быть - и необъективен. Но черт возьми! Не может быть праведным дело в котором аппелируют к самым низменным человеческим чувствам. Нет у человека власти - делить на "чистых" и "нечистых". А от "мессии", начавшей делить - кто тут "хороший" - а кто "плохой" всегда смердит серой. А там, где воняет серой - честному человеку делать нечего. :)

• Подобається Подобається x 5
  5. Yurko NOTOCO

Одурили Україну-Неньку,яка також десь там чиясь Родіна...Згвалтували Нарід,Ограбили і грабять далі Національні багатства...і нікому не має бути до цього діла,бо от-таке "равноправіє" в пошані у кого?
    Та в тих,хто 350 років мозги полоще про Те Равноправіє на Українській землі.
    А в Німеччині дійшли таки нині до того,що мультикультуральність таки шкодить Державі і Державному устрою загрожує!Вони що знову націоналістами стають? Ні Вони такими і були...як і Ми на Західній Україні!
    Це говорю Вам я,як 63 річний до 53 річного!
    :preved:

• Подобається Подобається x 3
  6. Дальневосточник

Ну тогда вам стыдно не знать историю своей страны. :)
    Поскольку вы пытаетесь поставить знак равенства между турками, попавшими в Германию за последние лет 30-40 - и теми, чьи предки жили тут, когда ЗУ была еще не за Польщі - а за Австро-Венгрии... Кого там - на ЗУ - только не бывало...А подиж ты - объявили сами себя "солью земли" украинской. Скромнее надо быть, господа. ;)

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Може і не як по маслу, але один пункт вже буде усунено і посилатись на те що правлять іноземці буде ніяково. Саме тоді вже прийцдеться зосередитись на своєму власному менталітеті і його вдосконалювати. А це не мало.

Я не знаю хто там Вами правіл пять лєт здаєьться націоналістом себе називав саме ваш путін). Як що Ви маєте на увазі Ющенка,- то ви ткнули пальцем в небо по багатьох ваших твердженнях.

коротка у Вас пам"ять. Сіверодонецька не було? а чи щось подібне можете навести за часів президентства Ющенка?

8. Дальневосточник

Ошибаетесь. Это - ваш Путин. Нам - в Лугансе его и даром - не надо. :)
    Впрочем - Юля его к нам тянула (фото с наших заборов я привел в ветке о Юле.)
    Но ее с этой бредовой идеей прокатили. Вот вам цена у нас Путина. А у вас - Юля победила? Ну - с Путиным вас!
    А что вы сам знаете о Северодонецке (кстати - о котором? Первом или втором?) Я - смотрел полные прямые трансляции. Не на одном из них не было идей распада Украины или присоединения куда бы то ни было. А вы? Или явную брехню "канала чесних новин" станете повторять? :)
    Давайте - как говорил Жванецкий - поспорьте о вкусе устриц с теми, кто их ел... :)

9. Yurko NOTOCO

Як Все у вас запущено на Доннеччині...і примітивно!

10. Дальневосточник

Зато на ЗУ - все возвышено и развито... Есть даже полное описание ТАКого - в бессмертной книге.. :)))
    Замените только русский-на украинский, а Варвару - на "москали" - и будет 100% сходство... ;)

Особенно точно сказано о "пустой мечтательности" и полном нежелениии делать что0то саимим... Делать все должны донбассцы -видимо.. :)))

11. Yurko NOTOCO

Ну нє!В мирний час Ми мрійники...A в час повудови справедливоі Держави,то...ой,і не питайте!Ще й гніватись першими починаєте!
    ну як з Вами говорити,якщо Ви і по-вкраінськи,то толком не розмовляєте і не розумієте.Ну,що я Вам поможу!:cry:

12. Дальневосточник

Ще раз - щиро дякую! Проте ви -
    (....)
    Вічний революцйонер —
    Дух, наука, думка, воля —
    Не уступить пітьмі поля,
    Не дасть спутатись тепер.
    Розвалилась зла руїна,
    Покотилася лавина,
    І де в світі тая сила,
    Щоб в бігу її спинила,
    Щоб згасила, мов огень,
    Розвидняющийся день?

Пам'ятаєте - звiдки? ;)

13. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Лукавите.

Всі гостроти які видає пан Жванецький, цілком і повністю стосуються його самого.
    Саме під час тих ганебних подій я перебував в Сіверодонецьку. Тому бачив все на власні очі.

• Подобається Подобається x 3
  14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

І його рецепти також не до сприйняття.

Скільки треба. Виграє терплячий. Особливо це видно на прикладі снайперів, що часто не мають можливості вистрелити вдруге.

Пронос-бігунець? Треба дивитись, що до рота кладеш.

Тому що шовинистично стурбовані. Не до сервісу.

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

На Вашу думку, донецький клан на це не хворіє?

15. Дальневосточник

на всю голову. Именно потому - напомню - я и "противсiх" :)
    Зачем мне? Я - этот разговор не заводил. А у кого что болит - тот о том - и говорит... :)

Эпитеты - на вашей совести. А быть - и слушать - разные вещи. Я вот не так давно был в Киеве. Однако - не слыщал, что обсуждали в Верховной Раде в это время. :)
    Для вас - сообщу. Не было ни одного предложения - даже близко похожего на то, что "провещал" Андрухович (а теперь - и Винничека) - о разделе Украины, о передаче частей в другую страну. В том-то и заковыка - громче всех "держите вора" кричит вор... Громче всех "в Северодонецке делили Украину" кричат те, кто этот раздел готовит. ;)

• Подобається Подобається x 4
  16. hvosstenko

hvosstenko Active Member

Куда розділяти! І так відрубали від нас Холмщину і Кубань!!! Люде майте розум!!!

17. Yurko NOTOCO

Юначе,той хлоп,що написав цього вершика жив в 10 км від мого помешкання в Дрогобичі...та й школа коло церкви,до якої він ходив поруч.
    Той хлоп знав що писав-калатав! Професор,революцйонер,патрійота був!

Ага-ага...так-так...!Верещать крикуни про раздєляй і властвуй вішаючи лапшу на вуха! Хе-хе-хе...:)))
    Я вам так скажу "по-сікрету" юначе,що...Якщо хтось в близькому майбутньому,а може і завтра,та розділятиме Україну в своїх інтересах,то це,хто?
    Хто?
    Вірно! ЄС з НАТО і...РФ з Tою Aрмією,котра "побєділа в чеченской войнє".А хто успішніше розділить,той і виграє для себе!:preved:
    А нам українцям цього не треба,та i власної мощі бракує! Але що маємо робити,як так складуться обставини,га-а?:scratch_one-s_head:
    Хіба що,або тішитись,або плакати з цього вимушеного і не нами зробленого вибору!
    А Це може бути так само,як в 2-й Світовій війні було...Тіко напевно мирним шляхом якимсь...ну може там з маленьким мордобиттям.І не більше!
    Бо Україна вже бачила і не таке! Я маю на увазі і той відеофільм про донецьку мафію!
    Та Раз на Раз не приходиться!
    Якось та буде! Шо нє?

Катренчик під думку

Прийде дядя у куфайці,
    Та й "заллє по-вінця"
    Й розділяючи лякати
    почне українця.
    А Явропа теж не глупа
    І собі спланує,
    та і з хлопом-українцем,
    шось викомбінує!

Хто сильніший і мудріший,
    той і побідить...
    Головне продовжувати
    революц'ї нить!
    :crazy:
    Юрко НОТОЦО
    (тільки но що,3 березня 2011 р.)

18. Дальневосточник

Бачу, дядько - гарно за советів вчили в школі. Не те що зараз... :good:
    А вот тут - не согласен с вами. Это уж для совсем недоразвитых стран - разделы... А для нас - деньгами повяжут. Осталось только землю скупить - и завоевывать не надо. Из РФ перенесут вредные производства, а Европа уже устроила у нас отстойник для нелегалов... А завоевывать - потом корми... Не, ТАК не будет... Здесь ЕС с Россией - договоряться...

19. Yurko NOTOCO

Ага...По останніх європейських заявах і НАТО,щось воно подібне на те,що ЄС відчуло себе якимось лохом...З НАТО заявляють про бажання бачити Україну в ПРО.В ЄС німецькі представники заявляють про готовність включити Україну в ЄС...поскільки там ЇЇ дійсне місце(?!):mocking:.
    З чого б Це ...і так раптово,га-а? Може тому,що проспали і просрали не в Україні,а в ЄС підходящий момент і на нині опинились самі ...в тріснувшім кориті!
    Поляки говорять так: Panu guma nie poszkodzi!
    Ну і добре! Нехай чухаються тепер!
    Напевно і відеофільм про донецьку мафію і Отого Нашого Нинішнього Президента подивились також...і кумекати краще почали!То правда,поїзд ще не рушив!Все в Їхніх і Наших руках і головах!:sorry:
    Так і має бути! Так і Ющ думав,але ж...Хе-хе-хе...Всі вчора були такі вумні,же аж нині в "дурнях квадратових"(гал.) опинились!
    Та якось буде!:preved:

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

В цілому +1, а тут маю зауваження. Він так казав, а як думав - по плодах пізнаємо дерево (Ісус (с) )!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)