Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

изучитьс не успел, мои предки их немного того ...

• Подобається Подобається x 2
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК я - и не про вас. Не вы же о титульности начали. Так что - не напрягайтесь... :)
    Ну - и какое отношение эта писанина (понятия) - имеют к Закону? В Конституции - есть определение "титульная нация"? О чем - вообще разговор? "Боевой побратим" бандеры - гитлер - выдвинул идею арийской нации. Почему бы ярым сторонникам бандеры не назваться ариями? Чего стесняться? Чего тянуть большевистскую идеологию о "титульной нации"? Не понимаю...

• Подобається Подобається x 3
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Прошу пана, якби я був таким же вмілим демагогом, як ви, я б сказав, що в нас не може бути різних життєвих установок, оскільки для того вам потрібно було б мати якусь життєву установку.
    Але, на жаль чи на щастя, не склалося.
    Маю таке враження, що набагато більш схожі з Ганнером власне ви. У вас обох національність - не українець, не росіянин, а демагог. У вас обох все вміщається в одну площину. Тільки у вас "копать от забора и до обеда", а в нього "від обіду і до паркана".
    Це ж треба - отак взяти і перекрутити мої слова так, аби я ще й вийшов у чомусь винним.
    У контексті останньої дискусії власне йшлося про українців та росіян в Україні як єдину спільність, чия доля, чий рівень життя взаємоповязані. Тому якось протиставляти моїх "українців і росіян" вашим "громадянам України" - це і є протиставлення фрази "в лоб" фразі "по лбу".
    І ще - я вже кілька разів казав, що для мене поняття "українець" - не етнічне. Повторюся: я назву українцем чорношкірого, азіата, єврея - хай би він сам ідентифікував себе українцем, поважав традиції і закони України і бажав би їй добра.
    Тому не розповідайте, що ви щось знаєте про мою життєву установку. Подбайте краще, щоб у ваших життєвих установках більше уваги вділялося правді.

• Подобається Подобається x 9
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А не бідово наваляв українець Кривоніс волинякам і ляхам:)))

5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Как украинца по национальности.

Вы достойно защитили советскую власть в Украине. :good: Я и не сомневался...

Высота советской колокольни не меняется.:pardon:
    А это ещё нужно посмотреть, что за учебник...

6. Дальневосточник

Я уже приводил из него цитаты. Бойко О.Д. Історія України. По нему - мои дети учились - да и, думаю, пишущая на форуме - молодежь. :)

Я как раз - совершенно не причастен...А вот мои деды - те да! Вышвырнули с Украины гиммлерюков с гитлеренками....

• Подобається Подобається x 1
  7. iso

iso Well-Known Member

Гумор іскрометний. Глазовий? Задорнов? Нє. Хай сховаються...:dntknw:

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну не скромничайте так. Вы из первых на форуме будете :)
    Дальневосточник, а почему у Гитлера и Гиммлера украинские окончания фамилий -енко и -юк? Это Ваша любовь ко всему украинскому?

9. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А мої діди,вуйки...також файні! Також понадавали большевикам і фашистам по-пащеці таки добре...Видно мало таки понадавали...тре було більше,жеби Їм більше не роїлися в голові,якісь нові Мюнхенські зговори і пакти...
    А то панімаш...нафта,газ пойдьоть,як піть дать.А татари тут як тут...говорять: -Шо та ви наше продайотє фашистам,через наши голови!Видать також будуть бить по-тій же пащеці! :)))
    Та побачимо врешті!
    http://regnum.ru/news/1370965.html

10. artobstrel

паранойствуете? так вот юк енко это не украинское это соответственно -

11. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

У-у-ух,шустрий попався...Відразу знайшов вихід! Напевно має якесь галицьке закінчення в прізвищі на -ич ...янкелевич,або рабінович!;)

12. Дальневосточник

А что делать, если ТАКое воинство прет...

Иногда неплохо вспоминать украинскую литературу... Впрочем - учили ли ее во Львове? ;)

13. artobstrel

не, ви не ведитесь, нехай будуть происки злобной жидо-москальщины ...

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Во Львове учили украинскую литературу. Не надо её путать с украинской советской литературой, которую учили в Луганске...

15. iso

iso Well-Known Member

Учили. І програмну. І позапрограмну. І Тичину не лише з хрестоматії. І Довженка. І Вишню різного читали... Але така вже мабуть радянська (а може просто людська) звичка. Кожен знаходить те що шукає - хто звізди, а хто, перепрошую, гівно:dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Крім того, щоб вчити українську літературу, треба було б вчити ще трохи історії. Творчість Остапа Вишні не така вже і однозначна, тому що...

Останнє редагування: 4 лют 2011
    • Подобається Подобається x 4
  17. Дальневосточник

Творчество любого талантливого писателя - не однозначно. И Остап Вишня (спасибо за дельное замечание!) - не исключение. Однако - если намекаете на "тиск" - то националистов он, мягко говоря, не жаловал и ранее. Почитайте его "Усмiшки закордоннi" - к примеру. Очень красочно описана "Берлінська українська держава" :)))

"Прапороносцiв" - выходит, не читали... Тогда понятны нежные чувства к немецким оккупантам и к их пособникам... :)

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Дуже знакова примітка. Деяким чином розшифровує наявну різницю у ментальності Сходу і Заходу, якщо взяти більшисть там і там. Ще за СРСР творили політику за правилом "divide et impera".

19. Дальневосточник

Ну - не знаю, что творили "за СРСР" - а у меня пятитомник Остапа Вишни с 70 годов. И там - все это (и много чего другого) - есть. :)

Останнє редагування: 4 лют 2011
  20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Остап Вишня правий. Щодо тих, хто СПРАВДІ БАЖАЄ, А ТИМ БІЛЬШ ЗМАГАЄТЬСЯ за справжнє щастя Україні

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)