Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Максим

Максим Well-Known Member

А де Ви тут зауважили, щоб ми обговорювали суржик? Ми теж, як і Ви, не хочемо, щоб ним наші діти розмовляли. :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Навпаки, життя. Бо вона зараз при смерті, і щось треба робити, бо багато хто і в середині України і поза її межами роблять все можливе щоб цю смерть наблизити (останні вибори були дуже рішучим кроком для цього).
    Ніхто не закликає ділити Україну. Але якщо схід не хоче бути українським. Ви їх примусите бути такими? Чи може як крайня міра, зробити референдум на кшталт - чи хочете бути частиною України?
    Я вже 20 років живу в демократичній країні і бачу всі рішення тільки демократичними.

• Подобається Подобається x 3
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Идеи - предлагались. Даже на заплеванном нашими самозванными "демократами" Северодонецком съезде - федеральное устройство. Немцы, американцы - живут - и прекрасно себя чувствуют. :)

4. Pedro

То чого ж ви не хочете плюсувати таваріщю який написав перед вами? Він не в еміграції але ненавидить все українське і думає що його каляканіє на апщєпанятнам це вище ніж інші, нормальні мови.
    Такий не буде за поділ, але для нього Україна - це маларасєйская ґубернія расіі.
    Подобається? Приємного спілкування.

• Подобається Подобається x 2
  5. Geograf

Geograf Меломан

Великобританія має дуже великі етнічні відмінності серед населення і файно їй живеться унітарною

6. Pedro

А ось я не розумію, чого тоді злякались? Адже система федералізму для України підходить як ніде в світі. Адже кожний район має свої властивості, включаючи мову і все це моглоб бути врегульованим на місцевому рівні, приймаючи до уваги місцеві умови.
    А держава від цього тільки б укріпилась.
    До речі, Австралія федеральна країна і кожний штат має свій уряд. І не розлітаємся:).

• Подобається Подобається x 4
  7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Гадаю це перебільшення. Потрібно лише навести лад у хаті, накормити народ, почистити все від бруду, як слід. Збудувати врешті високий паркан від Східного скаженого сусіда. І побачите, буде гарно та весело всім мешкати під єдиним дахом в Україні. Треба перемогати любовью. Нам немає чого ділити між собою.

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

Так москаль Вам і дасть все файно так, акуратно зробити. Загарбає у той самий день, як П.Осетію та Абхазію. Історія показує що він спить та бачить, як поцупити шмат, чиє б воно не було.

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

Океан відділяе її від москалів! Пан Педро, не мрійте, будь ласка. При всій повазі, це для України утопія.

Жириновський: через 5 років Україна стане федеральним округом Росії

І це не якийсь там бомж каже, Віце-спікер Держдуми РФ. І Медвепутін дозволяє таке казати, бо то їхня заповітна мрія.

Останнє редагування: 18 лют 2010
  8. nikolas

nikolas Well-Known Member

Шановні,чув такий прогноз,що Україна буде розділена,правий берег буде в Єврозоні,а лівий-Донецька А.Р.,в складі Росії,як ви на це дивитесь?

• Подобається Подобається x 2
  9. Sobaka

Sobaka Well-Known Member

УРА!!!! ДА Ваши слова, да богу бы в уши!!!
    Только Западную Украину

10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та Канада взагалі багатонаціональна країна і що? Ми ж у цій темі говоримо про українців, при чім тут інші народи? :)
    Ого, якщо у Вас тільки такі асоціації про громадян України, то...що Ви тут робите, для чого дописуєте на ЛФ? Коли всі такі погані? :) Українцям (думаю, більшості точно) Ваші розкольницькі ідеї непотрібні. :nea: Тому (скажу Вашими словами):

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дуже вдало:good:. Скажу про себе. Спочатку читаю його пост, потім його нік, і, як результат, тричі голосно гавкнувши, все йому прощаю:mocking:......

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

дурнЯ, яка розповсюджується ворогами України вже давно.

Останнє редагування: 18 лют 2010
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а Крим туркам відійде :lol:

13. Arthur

Arthur Well-Known Member

А Ахмєтов, що вже розум втратив. Йому що краще бути підлеглим Прем’єр-міністра Росії (або повторити шлях Ходорковського), чи мати свого, лялькового, Президента в Україні, яким можна керувати.

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

То не мій допис, а nikolas. Прошу бути уважнішим.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

та нє,я зовсім не про то

16. Rusland

Rusland миється в бані

Я конечно НЕ хотел бы раздела Украины,но если у руля будут такие как ющ,то это произойдет неизбежно!:sad:

17. terrible

terrible Well-Known Member

я поясню. Україна не лише Львів. Ви ж нічго не знаєте, судите лише по інтренетній Україні, а вона доволі далека від реальної. все оте лайно, що спилває тут - на сьогодні повально з Маріуполя :) - то не є 100% відображенням Сходу. я бував і в Харкові, і в Криму і в Одессі. нормальні люди. ненависті до всього українського я не бачив. у всякому разі явної. для всього потрібен час. років 15-20 - і Схід України буде українським. виросте нове покоління, українські школи роблять свою справу.
    хто б не був при владі, зрештою нічого такого глобально загрозливого я не бачу. янек не зробить жодного вирішального кроку, як то друга державна - це стане самовбивством для нього.
    а от федералізація, розподіл України... тоді Україні кінець. Схід вже ніколи не стане українським, і ми вже навряд повернемо його собі. може статись, що РФ поповниться кількома новими областями, вскорості. я подивлюсь, скільки проживе обрубок нашої держави.
    в нас випав шанс отримати безкровно незалежність, і він і так марнується. а федералізація поставить взагалі крапку. чому Ви це не розумієте?
    на рахунок іншого, що там не Ваша справа-я вважаю, що я правий-таки Вас це не обходить. це я можу віднести так само і до мешканців русні-це так само не їх справа.

не скрегочіть зубами, Ви смішно виглядаєте. я ще зрозумію Спіку-він за федералізацію, але він хоча б має на це моральне право, оскільки громадянин. так, звичайно, я негативно відношусь до подібних заяв.

не розумієте мене? жаль. ми (не Ви) і так в кроці від крові, можливо. від розпаду. робити це своїми руками-дурість. а Ви все так же будете жити в демкоратичній країні, дивитсь сумні новини з України-і... страждати... ?
    судячи з Вашої аватарки, Ви таки не любите України (оскільки пропонуєте не гарні речі) і тому пішли геть?

таке ось моє імхо. не хотілося зачіпати "святого" для багатьох мешканців форума, але що зробиш?

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дивлячись з Донецьку. Щоби робити такі заяви навіть в форматі обговорення, треба, хоча би з етичних міркувань, бути свідомим того, що Ви далекі від українських реалій, як в просторі, так і вже десятки років в часі.
    Жоден інтернет і ТВ не в змозі, наприклад, передати мені, донеччанину, живу, швидкоплинну матерію сучасного буття Чернігову, або, навіть, сусіднього Луганську.
    Як вже мені в цій аналогії говорити про Тамбов, Любек, або якийсь Сіті? Це дійсно смішно.
    Повністю згоден з terrible. Я Ваші дописи вважаю провокативними. Їх від'ємна особливість ще в тому, що пишуть їх закордонні українці, які задекларували себе тут мешканцями (громадянами) демократичних країн, до яких свідомі українці завжди мали шанобливе ставлення.
    Взагалі, вважаю, ця глобалістська тема дурнувата сама по собі,- ну прям от кров з носу яка вона зараз на часі!!!:ireful1:
    Зрозуміло, що я, особисто, категорично проти навіть говорити зараз про зміну адміністративного устрою України.
    І чому це так, я добре бачу з свого донецького терикону. І всьо.

19. А хіба прості жителі західних областей винні, що у них розграбували і позакривали більшість заводів? Хіба вони працюють менше за вас?

Я особисто не знаю таких людей.

20. SID

SID миється в бані

А Вы думаете в нашем регионе есть украинский язык? :))):))):))):))) У нас есть абсолютное русскоязычное большинство в городах, процентов 40-60% русскоязычных в селах и остальное - украинский и русский суржик. А украинского языка, за редким исключением, у нас нет.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Какая мне лично разница как работают жители Западных областей - больше или меньше нас? Позакрывали у Вас там что то или не позакрывали - это Ваши личные сложности. Я говорю о фактах - все западенские области дотационные, и нам (Юго-Востоку) приходиться Вас дотировать. Вы считаете, что нам некуда девать СВОИ деньги??? Мало того, что у Вас большое число официальных безработных стоящих на бирже труда, а реально работающих в "Эуропах" и получающих не облагаемый налогами нал, так у Вас еще и экономическая инфраструктура находится в стадии зародыша. А самое большое, что убивает, это то, что фактически мы Вас дотируем, т.е. Вы живете на наши деньги, а Вы почему то считаете нормальным навязывать нам как нам нужно жить, на каком языке разговаривать, и кого героями считать. Я так понимаю, Вы - отсталые в экономическом плане, мы Вас дотируем, так хоть уважайте тогда наши взгляды, образ жизни, наш родный язык - русский и не пытайтесь нас "мовизировать" и прививать нам свою ментальность.

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Зато я таких у нас знаю огромное количество.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)