Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Сколько не окончил, а так учат, наверное, с первого.
    А чё?
    Разве не ТАК усё было?

П.С. Вчера куча программ про Е.Б.Н. было.
    Посмотрел по НТВ.
    Ребята рассказывают про 1991 и 1993 года.
    Такое впечатление, что МЫ - СВИДЕТЕЛИ уже вымерли.
    Так что удивляться про Укр.СМИ. нечего.
    ИМХО.

• Подобається Подобається x 3
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Мені байдуже, що вони люблять. Нехай люблять російські частушки, рок, джаз, сибірську природу...Зовсім необов'язково, щоб людина любила українську культуру...От якщо провести опитування про те, чи багато української молоді любить українську народну музику. Думаю, що не дуже. Бо молодь любить нове, модне...Від громадянина вимагається не любов, а повага до законів країни і їх безумовне виконання. Таке моє бачення...А заставити всіх любити щось одне, то даремна справа.
    От коли спробують і переступлять закон, то тоді держава буде мати повне право їх карати...А поки вони не порушують законів, то держава повинна їх захищати, як і українців, незалежно від ступіня їхньої свідомості.

• Подобається Подобається x 8
  3. Freyja

Freyja Member

Я считаю,что Украина должна быть федерацией,где каждый регион сам решает на каком языке учиться детям в школах (при обязательном изучении украинского языка в Юго-Восточных областях,как второго родного, - если нет возможности пока принять русский язык,как второй государственный),каких героев чтить и какие годовщины отмечать,какие праздники праздновать.Это будет честно и справедливо для вас,жителей Западной Украины,и для нас,жителей Востока и Юга.Вы будете защищать свой язык,свою культуру,свои традиции - мы своё.Тогда уже никому из сегодняшних политиков не будет возможности паразитировать на вопросах языка и истории,как у нас ,так и у вас - им придёться делать дело - чинить дороги,крыши,дома и многое другое.То,что они сначала обещают,а потом сразу об этом забывают по окончании выборов,и не делают.

• Подобається Подобається x 1
  4. biruk

biruk Well-Known Member

Да вы что, мадам. Они же удавятся если в Одессе не будет стоять памятник Бандере. А Вы будете говорить на русском языке. Это же язык врага. Тут уже дело принципа.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви маєте на увазі "Бандитам тюрми!"? Вже пройшли цю стадію. Тільки чомусь ті бандити які не мають нічого спільного з Україною є зараз при владі.
    А так хотілося б побачити державу Україну де б проклятим москалем не смерділо...

• Подобається Подобається x 2
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Сочувствую вам и вашей психике, но этого не возможно представить. Где бы вы не находились бы, вы везде найдёте москоля. Даже в изолированном помещение.:cry:

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А ви за що воюєте? За відділення мозоку від голови?

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

эт точно "зараз" не имеющих ничего общего с Украиной и правда развелось ....

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Такое государство называется конфедерацией.

11. biruk

biruk Well-Known Member

У вас выход, только, один. Вернуться в границы 1939 года и стройными рядами двинуться в ЕС. Там точно запаха москаля не будет. Зато значительно увеличится запах европейских туалетов. Но этот запах значительно лучше. А мы вам в этом поможем, дружным голосованием на референдуме по отделению.

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=787484&postcount=3203
    А самое интересное, что подавляющее большинство из них проживает в самой Украине...

13. Yarema

Вам нагадати, хто цих бандитів до влади привів? Той, хто не стидається торгувати своєю рябою пикою:diablo:...А я Вам, як очевидець, ще раз підтверджую, що в 2005 році донецьких бандитів можна було всіх закатати в тюрми...В Донецьку була повна деморалізація влади...Але дехто вважав доцільним з ними меморандуми вкладати (проти Юльки)....Бо є бараном, який не знає, що з шулєрами неможна вкладати угоди, бо нає..уть;)...
    А я вважаю, що Росія повинна зникнути з мапи світу;)...А якщо серйозно, то для всього, що Ви наводите достатньо реального, а не фіктивного, місцевого самоврядування.
    Цікаво, а особисто Ви кого вважаєте героями і які свята відзначаєте?
    Конфедера́ция — добровольное объединение независимых стран для достижения конкретных целей, при которой объединившиеся страны, полностью сохраняя суверенитет и значительную независимость, передают часть своих властных полномочий совместным органам власти для координации некоторых действий. Как правило, это внешняя политика, связь, транспорт, вооружённые силы. В отличие от членства в одной федерации, государство может быть членом нескольких конфедераций одновременно. Судя по историческому опыту, конфедерация с течением времени либо распадается, либо становится федерацией.http://ru.wikipedia.org/wiki/Конфедерация А можна і "Конфедерація — союз держав, кожний член якого зберігає незалежність, має власні органи державної влади та управління, але водночас створює спеціальні органи для координації діяльності в певних, чітко визначених сферах (насамперед військовій, рідше зовнішньополітичній, економічній та інших сферах)."http://uk.wikipedia.org/wiki/Конфедерація
    Цікаво, і які ж такі країни складуть нову українську конфедерацію чи федерацію? Які в них історичні витоки? Етнічні підвалини? Чи може Вам хочеться створити декілька російських держав на українській території? При тому, що окрім Криму, росіяни ніде не складають більшості?...о_О

• Подобається Подобається x 4
  14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А потом так же дружно проголосуете за присоединение Крыма к России?

• Подобається Подобається x 4
  15. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

у Вас викривлені уявлення про школи Західної України - тут в деяких українських школах теж вивчають російську мову (як другу іноземну), і ніякої проблеми ніхто не бачить, щоб знали всі кілька мов.
    На Західній Україні більшість жителів добре знають і українську і російську, на відміну від Сходу і Півдня.

Останнє редагування: 30 січ 2011
  16. Pedro

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Пан Yarema, якщо Ви звертаєтесь до мене, то я не бачу Україну ні як федерацію (хоч фактично через автономію Крима, це федерація), ні (тим більш) як конфедерацію. Для цього немає історичних умов. Ступінь співробвтницьтва з Росією має встановити наступний національний уряд, в якому цим питанням будуть займатися прагматики-технократи.

18. Pedro

Ви знаєте, можливо я б з вами частково погодився і був би згідний повернутися до границь 1939-го, де перед тим на протязі більш ніж 500 років мирно співіснували три нації - українці, поляки і євреї.
    Але чи на це згодиться більшість східноукраїнців, території яких ви окупували, а людей піддали жорстокій русифікації?
    Щодо туалетів... Ви були в ЄС? По секрету скажу, їхні туалети без запаху!
    Зуміли ж гади! А ось понюхайте свої москальські туалети... Не буду продовжувати, бо може дехто собі має каву з тістечком...

19. Yarema

Спираючись на право націй на самовизначення, ПІСУАР не має підстав для цього, в Криму таке право мають лише татари...То про що розмова?;).
    А я б погодився повернутися й до 1913 року і подивитись як розвивалися б події, якби б не було імперіалістичної війни, революції, громадянської війни, всіх голодоморів, другої світової війни...Цікаво, скільки б було тоді українців і скільки б росіян...Але "Мєчти, мєчти, гдє ваша сладость? Мєчти прошлі, осталась - гадость...";)

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Настойчивый Вы человек. :)
    Ленин - со товарищи не только Украину отдал - мог бы и Австралию отдать - не жалко отдавать то, что не твое. Я может ошибаюсь - но в Украине было тогда - другое правительство (не большевистское)? И вот это - не большевистское правительство - и санкционировало оккупацию - с последующим их устранением от власти (мавр сделал свое дело - мавра убрали)... На мой взгляд - сравнивать сделаное УНР и ленининым - можно, но для украинских националистов - бесперспективно. Ленин - немецкие оккупационные войска в Москву - не ввел (и вообще - на территорию России), а УНР - в Киев - и в Украину? Вот то-то! :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)