Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми ніколи не признаєм героями бандюгу і стукача Джугашвілі,і його викормишів.

• Подобається Подобається x 10
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ви назвете? Йой-йой-йой...І я назву,вас,окупантами,розпочавшими після Пакту Молотов-Рібентроп разом з гітлерівцями "всеєвропейскоє воссоєдінєніє" і війну на винищеня народів.
    Катинь...Катинь,не забувайте.І про Голодомор пам'ятайте,як Ми пам'ятаємо...

У Всіх розділах Польщі була задіяна Россія!
    У Всіх обєднаннях України ...також Вона!

• Подобається Подобається x 9
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тупой пост если честно ...... распечатате портрет бабки параськи и наслаждайтесь "призраком демократизъма"

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А у всіх її злиттях хто задіяний? Від можа до можа...

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

кОких?
    чого? Польсщи? то пан таки пОляк?
    шо? то СэСэР был первый кто додумался расстрелять военнопленных?

---------- Додано в 03:27 ---------- Попередній допис був написаний в 03:11 ----------

це шось особисте? вы правление "новой власти" при которой население Украины сократилось немного на десяток миллионов тоже "памятаете" ? про Голодомор всю жизнь помнили или после 91-го обострилось?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що вони будуть памятати, пане Юрку? Вони росіяни. Їх голодом не морили. Вони морили українців, щоб звільнити простів і окупувати його.
    Адже під час Голодомору не один росіянин не помер. Навпаки, було масове переселення росіян на "звільнені" землі...

7. Yurko NOTOCO

Свята правда!
    Шоб їм померлі від голоду діти щоночі ввижалися ...допоки не підуть з цієї многострадальної землі до них прощення вимолювати!
    Так наш Бог і наша релігія Нас вчить!
    Амінь!

І я повторюю за іншими:
    ЦЕ НЕ ПОВИННО ПОВТОРИТИСЬ!

Останнє редагування: 9 січ 2011
    • Подобається Подобається x 3
  8. biruk

biruk Well-Known Member

Какая чушь. Вы школу то, хоть, кончили, уважаемый?

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ага. І так само "краткім курсом" мене кормили. На відміну від вас, я в нього абсолютно не вірив і старався шукати правди з обєктивних джерел. Чого і вам бажаю. Правда, не знаю чи москаль на таке здатний.:)))

• Подобається Подобається x 6
  10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Дивне якесь поєднання віри в Гурвіца і, одночасно в "Свободу"...Не знаходите?;)

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

Ні не перший. В цьому дуже вправно практикувалися ще давні ассирійці, а може хтось і до них...Але в 20 столітті, та ще й в таких масштабах здається тільки більшовики...Розстріл десь 40 тис. офіцерів в Криму Землячкою і Бела Куном, розстріл поляків в Катині.
    Знову ці спекуляції? Так хто всі 20 років є при владі? Невже націоналісти? Мені здається, що все та ж радянська партгоспноменклатура...Може я помиляюсь...Кравчук, Кучма, Ющенко, Янукович...Хто з них є лідером КУНу чи УНА-УНСО?о_О
    Самі поляки, а в 1918 році ще й Франція їм допомогла...Здається генерал Вейган допоміг створити польську армію, яка розгромила ЧА під Варшавою..

• Подобається Подобається x 4
  11. VasMT

Слава Богу, ніхто... І маємо надію, що й не будуть.

Тобто такий собі перпетум мобілє... :)))
    В 1018-му хапнули Київ, руський люд дав мзди і викопав назад.
    В 1069-му знову припхались...
    В 1077-му ще раз...
    В 1349-му...
    В 1596-му...
    В 1605-му...
    ну і далі...
    До 1939-го.

• Подобається Подобається x 2
  12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Во-во...Попеременно з "братами" з Суздаля;)...Не повезло нашим пращурам оселитися в такому собі "прохідному дворі"... Чому не оселились десь на місці Швейцарії, чи Норвегії?:sad:

13. VasMT

14. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 2
  15. Yurko NOTOCO

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

Ніц не тре рухати з тими фокусами-розділами...То-сі все дасть знати...Як тіко Це вдастся східним хохлам-московитам,і ніц не зможемо поробити...а і таке можливе,то...
    Ну то шо,тоді?
    Відбудеться сповнення "споконвічних мрій хохломосів"...Розділяй і властвуй!
    :cry:

16. artobstrel

а еще Он вас вчил как в 39-м евреев женщин и детей на деревьях и балконах вешать, заметте простое добродушное население, культурное такое все ....
    уже повторилось 1989-й год население Украины - 51707 тысяч человек
    2010 - 45 962 человек .... и продолжает снижаться, а вы Москвы бойтесь, пока вы ее боитесь, проклинаете и т.д. на вас ездить легче ...

17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Радянську школу Ви маєте на увазі?

Ні. Гурвіц був мером багато років. І я б дуже хотіла, щоб він повернувся. Але це - місцеві вибори. А парламенські, президентські? Він же не висуває свою кандидатуру.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

А от тут різниці нема...все одно там вчать всяку непотрібну хрЄнь...

19. Yurko NOTOCO

:rus:
    1939 рік...Зліва фашисти з розділенням,справа москалі з "об'єднанням"...А Вам якісь "євреї в голові,котрих вішали".:preved:
    До боротьби за Незалежність ,об'явлену в 1940-м ще залишався час...А Вас вже понесло "по-временном пространстве"...Ну як нині!
    Ямщік,нє гоні лошадєй!
    Усьому свій Час!
    :preved:

20. Spika

Spika Well-Known Member

Вот я и удивляюсь, а с чего это вы лучше нас помните то, чего у вас в Дрогобыче-то и не было?

Да вроде как пращуры ваши (имею в виду галицкое княжество) также входили, как и суздальцы, в состав единого государства - Киевской Руси. И действительно были братьями и по вере, и по Родине.

А вот откуда у потомков тех пращуров появилась
    маниакальная ностальгия за польской плеткой или австро-венгерским прикладом никак не пойму.
    Так нравится их нынешний уровень потребления?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)