Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. nastinka

nastinka відсутня

20 років там прожила. батько наразі у львові лишився. і його я також заберу а ви й далі собі бийтесь за порожнечу. забираюсь геть.

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

э нет, не ровняйте 20 лет тогда и то что творится сейчас, нынешняя "свобода" в сравнение с тамошней "тиранией" крокодил против зяблика ...
    какая есть, за ту и бьемся, и не бежим, а остаемся, не вам а нам здесь дальше жить, так что не надо нас судить, не надо нам кричать оттуда с кем воевать кому служить, у вас теперь страна другая идите ка ее любить ...

да чего так? милости просим, только без воинственных призывов ...

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мдя....

4. biruk

biruk Well-Known Member

Да, у нас умерло много людей. И не только на Украине, но и в поволжьи, краснодарском крае, Казахстане. Почему Вы их не считаете? Это наша часть истории. Не совсем приятная, но это наша история. Вас тогда с нами ещё не было и судить об этом можем только мы. Вы это используете для того что бы ненавидить тех с кем мы прожили несколько сот лет вместе. Тогда не было границ, у нас смешанные семьи, общие друзья. У меня нет не одного знакомого, у кого нет родственников в России. Мы сами как продолжение той же России.
    И кто Вам сказал, что голод организовывали только русские? Да распоряжения приходили из Москвы, где всем руководил Сталин (грузин), но выполняли на местах свои же руководители - украинцы. Но к Грузии Вы хуже не стали относиться и о своих плохо не вспоминаете. Наверное, всё таки в этой трагедии виноваты все в равной степени. Тем более, что в руководстве СССР украинцы играли не последнюю роль.

5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ще не впевнились? Подивітся що коїться.

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

Вже писалося на цю тему. Та вже добре, повторимо :empathy:

Якщо кубанці-краснодарці мовчать у ганчирку, так і українці мусять мовчати? Не здається така логіка :crazy: ?

Геноцид був скерований начебто за класоовим принципом, от лише в Україні загинуло дуже багато саме українців. Можна базікати щодо юридичних тонкощів, але мертвих не повернеш! :ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Спочатку об'єдналися,дідько знає з ким і задля чого!(Маю на увазі 1654 рік)
    І так в єдності прожили 350 років,аж поки не наввірилося...Як деколи хлопу з кобітою по 3-4 роках сумісного життя чoгось іншого хочеться. Хлоп з кобітою розійшлися,а Ми...як ті їжаки в корзині колeмось і плодимось,плюємось і знову кохаємось...Любов вовєкі!
    Тим паче,якийсь гомосексуальний лесбіяснський брак 2-х кобіт,від якого і діти-то не народжуються.Так,хтось чужий трахне...і вже є українець,якогось азіяцького походження.Замітьте,що можливі від такого об'єднання і українці китайського походження.По-мільйону в рік...На дві нові світові війни комусь тих нових вояків-українців стане.:)))
    Ага...я про об'єднання почав...Так во...хто вже хтів ,той і пообєднувався...і в партії також.
    Ми вже об'єднані в державу Україна і тепер лишень можемо вибирати.
    Я вибираю "Свободу"! А інші що-си хочуть...Навіть ту "РодИну",чи-то "РодІну".
    Як в супермаркеті!:haha:

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  7. biruk

biruk Well-Known Member

Да и украинцы, тоже молчат.Мы, ведь не идиоты-мазохисты, постоянно себя бичевать. Сами себя уничтожали, а теперь головой об стену биться? Голоса, только подают наши доморощенные "перевёртыши". Которые будут приспосабливаться при любой системе. Сегодня выгодно быть коммунистом - будут, завтра выгодно быть дисидентом, тоже будут. Такие вот Павлики Морозовы. Да ещё те кого мы присоединили к себе в 1939 году. Если бы Украина, сейчас жила отдельно от Галичины, то и нас бы считали врагами, как Россию. А повод нашёлся бы.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Вас, или вас, если хотите, никто врагами и не считает. То, что тут некоторые брызжут и исходят, абсолютно не отвечает всеобщему настроению. Хуторяне, млин... Это такая фишка, колорит, фича... Как баварские колбаски, боржоми или там икра ложками... :)))

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви?о_О
    Разом з друганом Адіком?
    Ваше хваміліє Джугашвілі?

Грібіжник,агент охранки,кат?

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ну надо-же! Естественно, все дело в национальностях. Ни один :rus: на такое не способен!
    Шучу. А если серьезно, был когда-то в Совдепистане партийный идеолог Сусликов. Пардон, я хотел сказать-товарищ Суслов. Он как-то заявил, что в СССР нет отдельных национальностей, а есть офигенно великий "Советский народ". Я к тому, что давали распоряжения и выполняли их представители этого "Советского народа" и Коммунистической партии, которая славилась своим интернационализмом.
    Так что не в национальности дело.

• Подобається Подобається x 3
  11. biruk

biruk Well-Known Member

Совершенно верно. Вот и я к этому подводил "что не в национальности дело". Мы ВСЕ в этой трагедии замазаны. Кто через родственников, кто через друзей, кто через родственников друзей, кто через соседей. И искать сейчас виновных это не благодарное дело. А кто хочет остаться святым, должен отречься от всей своей истории, но не выискивать в ней только положительные моменты.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І що там будете робити? Слухати як ваші діти говорять на англійському суржику? Ходитимите в протестантську церкву? Нікому не признаватися звідки ви родом? Це не порожнеча?

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Фото гарні. Може. пан НоТоЦо - Вам німці на Дніпрі - це гарно. Але я - і на Дніпрі - і на Волзі - цього не сприймаю...
    И для меня - образ Родины - остановившей смертельную волну завоевателей - и обратившую их вспять - не "выбор в супермаркете".

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тому що їх повинні рахувати Росія і Казахстан...А ми будемо їм солідарно співчувати і засуджувати їхніх катів...Але чомусь Расєє нє хоцца. Вона тільки заперечує, щоб ми своїх померлих рахували, а своїх загиблих навіть поховати по-людські не може.
    І жертви і їх нащадки також!?о_О Тобто замазані і ті, хто вбивав, і ті, хто вмирав!? Одна-аче...Нема слів:sad:...
    Тобто ми повинні пробачити катам і не згадувати про них?:diablo: Возьмьомся за рукі друзья, что-лі....

15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я голосувала за "Свободу", як за єдину команду, яка може сьогодні керувати державою.

16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вибачте, а звідки Ви знаєте, що вони можуть!?о_О

17. Filosof

Filosof Well-Known Member

На мою думку - це сьогодні реальна політична сила, яка має: команду, ідею, систему. Ми подивимось тепер, що вони зроблять для Тернополя. А взагалі, я вірю лише Гурвіцу.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

І сталіну пам'ятники відкривають... Нє?

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Вибачайте, але її це теж зачепило...

19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А знаєте.що таке Віра?
    Це те,що базується на Надії і Любові до рідного Краю.;)

А на вас кия ще нема...таких же самих,як і гітлерівці були "освободітєлєй-завоєватєлєй", мать-етіть! :preved:

Останнє редагування: 8 січ 2011
  20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ну тут - пан НоТоЦо - нам не сойтись. Я - гитлера-шикельгрубера "асфабадителем" Украины никогда не признаю - и подручных его - терзавших мою Родину, поздравлявших его со "взятием Киева" - кроме как запрданцями - не назову...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)