Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Почему вы против? ...а как же эвроСОЮЗ , а союз с НАТО ?

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

В ці структури вступають ДЕРЖАВИ, а не якісь там союзи чи федерації...Суверенні держави.

• Подобається Подобається x 3
  3. Fon

Fon whom how

до більших держав більша повага. а маленьки країни і через плече можна кинути. це рассс.
    ніхто не читав історію україни? може хтось таки читав? там декільканадцять разів доведено - розділена україна - це лівобережжя під гнітом расєї, правобережжя поляки гнітуть. крим вапщє не ваш. на заході всі чомусь вважають що в донецьку живе одне спите бидло. а відповідно на сході стереотип що між бугом і дністром бігають хлопи з мп-40 і бють пикі рускоязичним.. погана ідея з розділом..

4. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Хм,а я проти об'єднання України хоч з якимись золотими берегами...І проти розривання її на частини(...допоможуть з матері сорочку знімати(С)Т.Шевченко).Україна є Україна.Сама своя,собі не потрібна,але є.Вона потрібна мені і ще декільком десяткам(чи сотням?чи тисячам?мільйонам,мабуть,ні,бо їм всьо до лампочки...).Вважаю,що кожна країна має жити не дивлячись на сусідів чи то з покорою,чи то зі заздрістю,а жити так,як може.Не треба об'єднання.Треба владу хорошу і розуму народові нашому.От і все.

• Подобається Подобається x 4
  5. Yarema

Правильно. Україні лише 19 років. Ще не час відчаю. Ті труднощі , які ми зараз переживаємо, і з самоідентифікацією, і в економіці, і в політиці, то є наслідком нашої вікової бездержавності...Не було часу на цементування нації, вироблення політичних приорітетів і національних інтересів...Перед країною зараз і постали ці завдання, і вони поступово вирішуються. Може не так швидко і не зовсім так, як ми собі це уявляли, бо практика завжди дещо відрізняється від теоретичних схем...Як кажуть росіяни: " Скоро сказка сказиваєтся, да нє скоро дєло дєлаєтся".;)

• Подобається Подобається x 5
  6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ото-то воно і є...Самі про Юща і сказали!
    І казкарці Юльці більше ніж йому повірили: г'Америка нам дасть усьо!:)))

7. Yarema

Ющ - покидьок! :diablo:. Це мій особистий висновок, що базується на уважному спостереженні всіх його дій, починаючі з 2005 року...Вплив особистості Тимошенко на мій висновок є мінімальним...До речі, до такого ж самого висновку прийшов і пан Ромко, хоч його важко запідозрити в симпатіях до Тимошенко...Він, здається притримується поглядів аля "чума на обидві ваші хати";).
    Щось мені здається американці ніколи не робили ставку на Тимошенко, бо їм не подобався її популізм...А ось Ющенко - інша справа...В Америці його спочатку зустрічали оваціями і вставанням (незаслужена честь боягузливій і нерішучій людині)...Взагалі, мені Ющенко видається схожим на Юрася Хмельницького...Така ж безславна людина.

8. Di Garda

Di Garda Well-Known Member

А мне кажется, что мы недооценили Ющенко. Не доросли как народ. Он для нас слишком культурен, слишком интеллигентен, слишком европеец. О дал свободу, а нам нужна не она, а Альфа-самец, чтобы крепко держал...а мы были б в упоении - вот это другое дело! Кто бы что не говорил, а 2005-08гг были лучшими (да о нас хоть в мире узнали!) - мы о них еще вспомним.

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дуже інтеліґентно спродав майже 90% державної власності України російському капіталу. Ще інтеліґентніше списував власну недолугість на ту ж Юлю. За час його "правління",в Україні фактично не працювала жодна гілка влади. Економіка виживала,лише тому,що Ющенко з "любими друзями" були зайняті дєрібаном і чварами. Нинішня "братва" взялась вичавлювати останні соки,в тім числі і з економіки,бо попередники своїм "правлінням" не залишили нинішнім дуже мале поле для "діяльності". Особисто я маю тверде переконання,що "правління праффесіоналів" українська держава в її нинішньому вигляді не переживе.

10. Yarema

І його культура проявилася в тому, що він пропонував "ткнути в морду" журналістам, що спіймали його нєдоросля на житті не за коштами;)? А може в його звичці "тикати" співрозмовникам?
    Що він кому дав!?!?о_О Свободу вибороли сотні тисяч майданівців та ще й подарували посаду президента цьому слимаку...А він дуже успішно здав всі ці завоювання хамській банді за 30 срібляників.:diablo:...Мені не потрібен ні фюрер, ні альфа-самець...Мені потрібна людина, яка здатна забезпечити диктатуру КОНСТИТУЦІЇ І ЗАКОНІВ;).
    З цим погоджуюсь...Дехто вже згадує з ностальгією, хоч минуло зовсім мало часу.

11. DISBATya

А как же ШТАТЫ и ОСКОЛКИ ДЕРЖАВ ?

12. Yarema

Північно-американські колонії, що визволились від британської залежності, і перетворилися в штати, тобто держави, але відчуваючі загрозу з боку Британії, що не полишила спроб їх приборкати, вирішили об'єднатися в федерацію...А про які "осколки держав" Ви говорите?

13. DISBATya

Я говорю про те осколки , которые остались от таких ДЕРЖАВ , как СССР Югославия Чехословакия.
    Кстати , вы иногда злоупотребляете в словах окончаниями "лися" и "лись" . Дело в том , что в этом мире ничто и никогда не происходит само-собой. Всегда есть те , которые "визволяЮТЬ" , "перетворюЮТЬ" или РАЗВАЛИВАЮТ , как развалили подонки те самые ДЕРЖАВЫ о которых я говорил выше.

14. Yarema

Так хто ж розвалив СРСР!? Його керівництво? Чи гамериканські шпійони?о_О А чехи з словаками розійшлися полюбовно, по-чесному. І чехи не тягнули ковдру на себе (як москалі), а чесно поділили набуте разом.;) Це тільки москалі такі жлобяри, що привласнили собі всі активи СРСР, не поділившись з "братскімі рєспублікамі", ще й привласнили вклади радянських громадян в Ощадний банк СРСР...Оце і є покидьки;).

• Подобається Подобається x 5
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

І хтож розвалив еСеСеСеР???

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 6
  17. Yarema

• Подобається Подобається x 1
  18. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Сам ты СОВОК!
    Я мечтаю жить с такими как ты в разных государствах и как можно дальше!

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Можливо, це був "проект": тепер матимуть два голоси у ЄС замість одного ;)

• Подобається Подобається x 1
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну це під питанням, але як жарт непогано :)
    Чехія першою вступила вже давно. Словаччина тільки недавно...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)