Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

З ділами теж якось не склалося...Ніякого прориву не помічено...Мною, принаймні...

2. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Почему Автономная Республика ? Спокойнее для всех , если бы это была Страна...незалэжна.

3. Yarema

4. DISBATya

Так уже разделили в 1991-м подонки. Еще раз хотят ?

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

DISBATya, тебе в теплушку посадити - і назад в Чучмекію, будеш там на гармошці грати і лапті плести, в Україні тобі робити нічого, черговий провокатор заслинений. Вас із VasMT, Полковником і Дальньовосточником на окремий форум відіслати - ви там спойотєсь.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В Угринові вже були'сти? А "Перспективи..." прочитали'сти, щоби тут патякати?

• Подобається Подобається x 1
  7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Pedro,положа руку на сердце,можете сказать,они оправдали ваше доверие?Спрашиваю без всяких подначек,просто любопытно

8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Думки...про те,що діється.

Думки...про те,що діється.Не встиг поділитися думками з однодумцями,які одинаково і одночасно мислять зі мною.
    Поки писав допис,вітка а закрилась.
    Пане Петре (можнa я так)...І мені в голові вчора перед засинанням в голові те ж саме крутилося ,що й Вам...Як бути,хто порадник,колєга,друг Україні,українському народові в цій жахливій політичній,та і економічній ситуації,яка складається в світі...Не тільки в Україні,але й в Прибалтиці,та і Польщі...І чехи також! Я про слов'ян...
    Думав і десь згіден з Вами,що Польща,Чехія,Прибалтійці...і навіть чужа,далека Швеція Нас зрозуміє скоріше від Росії. Німцям,Францам,Англії...то до лямпи.Вони хочуть пересидіти то все...А Нам Ні! Нам не пересидіти...коли в такий час нагло йтиме окупація народних думок і території України,і також Тими,хто маючи громадянство України,як якесь Право диктувати ідеї здохлого СССР і ще не розваленої бандитської імперії на території Росії...то хочу повторити і сказати,що реально насторожує!
    Їм це може вдатися,отак нагло,як раніше і з тими всима репресіями і методами,лише якими вони можуть керуватися!
    Це мої думки...Вони за 1-день можуть нагло вступити на територію незалежної держави з воєнними діями,як колись...і створити ту ж ситуацію,коли не за 2- дні їх можна буде вигнати їx,а за пару років...Думаю це можливо нині,йдучи через Україну на "помощь" своїм браттям в Криму...І наплюють на договір з 90-х років між США і Росією про оказання помічі Україні в разі якоїсь агресії...А в г'Америки свої "величезні болі" нині...Вона також здихає нині...Це реальність!І їй Україна також до лямпи.
    Ну і хто нам в поміч?
    А ніхто!
    Я став сторонником Єдиної України,але нині подумав: - Ну нє-є...в такій ситуації в нас пассивності на галицьких землях не буде! Вони зможуть нагло взяти до-половини Краю Нашого,ну може і троха більше...Але Західну Україну,то Ніколи! Ніколи,бо...бо стільки народу втримати від плювань їм в обличчя,від мордобиття та ін.,за скривджене і поламане життя дідів,батьків ,та й наше також,то...то Ніхто,Ніколи не простить! Ну вдавали в Нас люди,що забули,простили...Але де-е-там.
    Такі ж поляки,як і Ми...Вроді прощали Катинь,та і Смолєнск,але де-де-е...Ніколи!...і я це вже говорив на форумах! Бо вони таку ж мають свідомість і Пам'ять,як і Ми.
    Поляки і зараз висловлюються про поєднання з цілою Україною ...та і примирення за україно-польські побоїща під час війни відбулося!І Ющенко з Kачинським це підтвердили...Але їм скрутили,я завжди в'язи!
    І це розуміють на Західній Україні добре,що Польща скоріше буде помічником в боротьбі з совєтизмом,ніж німці,чи ще хтось там...І не заради повернення Львова,Кресів в Склад Польської держави! Поляк вже розуміє це інакшe...як і Ми,галичани,яких змальовували їхніми винищувачами. Повірте,же вони Це вже добре розуміють...І той же през.Комаровський,же вкупі з галичанами буде реальним захист від реальної окупації.А час покаже!І церква з костелом допоможуть! Це мої думки,і тільки...Як і то,що гадаю тверезо,же в Західній Європі стоіть питання і про те,що якщо "дєла з Росією" підуть далі так само і зле...то напевно найкраще її (Українy) на-двоє поділити (ну там,по-Дніпру", чи як...) на Східну і Західну...3 чим може і не згодитись Росіія,кричачи про сепаратизм,сама сeпаратизуючи її своїми діями в Криму і Одессі...То й думаю якось буде...же буде поміч і рішення в цім питанні від Європи,і з допомогою від Польщі в першу чергу.
    Ше раз повторюю,же Це мої індивідуальні думки,простого галичанина,якому в першу чергу дорога Незалежність нашого Галицького Краю.
    Я вже говорив,що про такі речі дискутувати багато,то дурне...Ніхто наших дискусї і висновків до уваги не прийматиме,як це вже було під час війни,коли була УПА,Бандера...
    Тепер думаю також щось робиться в цілях збереження Незалежності...принаймі галицьких теренів.Про це ніхто не говорить, і може то й добре...І може так і найкраще!
    Думаю твердо,що все потрібне для захисту Держави,для збереження її в любих розмірах і варіантах...Та робиться!
    Ну й Слава Богу!І Слава Героям,які показали нам приклад,як треба боронитись!

• Подобається Подобається x 4
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Згідний абсолютно з усім. Тут мене деякі росіяни з Донецька звинувачували в надмірній любові до поляків. Це не зовсім правда.
    Пригадується недавня історія, десь 7 років тому, коли мій 14 літній син грав в футбол за одну команду. Перед початком сезону вони мали грати якусь тренувальну гру. Один з гравців запитав чи це буде дружня гра. Тренер з іронією відповів - так, вийдете на поле і будете обніматися і цілуватися з іншою командою.
    Звичайно, поляки відстоювали свої національні інтереси, на жаль не завжди коректно. Але, ми збереглися як нація, зберегли мову, історію, звичаї.
    Поїдьте до Львова і порівняйте з Києвом. Пан Аскольд Лозинський за 5 днів перебування в Києві чув українську мову... 1 раз. Львів, слава Богу, україномовне місто.
    Як би ми не ненавиділи Пілсудського за пацифікацію, не одна людина на ЗУ в 30-х минулого століття не померла з голоду. Порівняйте з СУ яка перебувала під москальською окупацією.
    В 14-16 століттях ми мали могутню аристократію, хоча перебували з поляками в спільній державі. Ця аристократія розмовляля українською...
    Так що все пізнається в порівнянні.
    І останнє... 1991 рік. СУ так була закохана в комуняк, що вибрала президентом 1-го секретаря компартії. Кохання не затихло... Через 19 років вони повторили подвиг і вибрали рецидивіста! Бо ненавидять Україну і вірять що він її знищить і відправить населення бити поклони і лизати дупу Путіну.
    Що ж лишається робити, пане Юрку? Може таки послухати мудрих порад Андруховича і Рябчука?..
    А якщо робити якісь союзи, то в нас був союз. Литви (Україна, Білорусь, Литва) з Польщею. По крайній мірі, він працював і Україна тоді була мабуть найуспішнішою за всю історію. По крайній мірі, помріяти можна...

10. Игорь

Игорь Well-Known Member

Совершенно согласен с вами. Но двуязычие необходимо, чтобы не ущемлять право " на рiдну" мову очень большой части граждан.

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

гм, ну как так можно? любить поляков, немцев, украинцев,русских, евреев? лично мне приятнее интеллигент немец чем быдло-алкаш русский или украинец, точно так же английский скинхед для меня гораздо хуже русского работяги ... может не будем любить / ненавидеть по национальному признаку? Педро это не вам а вообще ...

12. Yurko NOTOCO

:good:
    Я також гадаю,що Союз литвинів,українців,поляків,то був би найкращий Союз для українців!
    Ментальність та сама!Тільки це не до-вподоби Тим,хто на схід від нас! А тим,хто на захід одинаково,навіть до-вподоби таке об'єднання.Чогось вірю,що до такого розуміння Ми Всі,вище названі дійдемо спокійно,без лишнього втручання,коли ситуація позволить!
    Думаю,що Ми вже до цього прийшли впритик!Навіть дуже надіюсь!
    Бо ті всі "ріжки і роги",з різних,вже існуючих "союзів",то вже не таке й цудо,я Вам повім!
    Якось буде!
    Кожен будує свою хату,так як вміє і як спроможний.Ми не виключення.Надії,лише на свої сили.Я це зрозумів за час перебувань поза рідними галицькими теренами!І добре собі вже уявляю,Хто для мене є Хто!

13. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ну, это Вы зря. Лично я придерживаюсь традиционной ориентации. Ну как это - любить поляков? Я совершенно не гомофоб, но - извините - не буду любить поляков ни за какие коврижки! Вот польки, говорят, очаровательные женщины! А поляков любить - это уж чересчур!

• Подобається Подобається x 2
  14. DISBATya

союз литвинив и поляков возможен только с галицкими украинцами. Жители всей остальной части Украины хотят жить в Союзе со славянскими братьями - россиянами и белоруссами. И если случится такой расклад то все национальные и языковые проблемы отпадут сами собой.

15. Yurko NOTOCO

???
    Вже таке читав:
    Россия (чи то Україна) возможна то-о-олько в союзе с Украиной (Россиєй)!(В.Улянов-Лєнін)
    Якось так...Сказав вумно...і помер.

А ти-си лемку масти голову...з їх проблємами!
    Валабуєв,вот Вам кактус!:)))
    Ріаноманітність варіянтів і найкращий з них,це шлях України!

16. Filosof

Filosof Well-Known Member

А почему бы в России, например, азербайджанский язык не сделать вторым государственным? Их там сейчас полно. :haha:

Останнє редагування: 14 гру 2010
    • Подобається Подобається x 3
  17. Yurko NOTOCO

Або татарську мову!О-о-о...в сам раз!
    Казань з Кремлем це РФ.А Азербайджан,то...то мусульманская нєзавісімость!
    А Україну за мовою,розділяти не слід,як і не слід насаджувати в державні мови,мову іншої держави.
    Вот побудують знову СССР,ну тоді пажалуйста...тоді ви й питати не будете!
    А так,шо-о...Закон і Конституцію порушувать,ніззя!Тим паче чужоземцям...в цілях безпеки розуміється!:)

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Ну і що я зле повів?
    А ви вже за наган,хватаєтесь! :shutup:
    Ріаноманітність варіянтів і є найкращий шлях України!

Останнє редагування: 14 гру 2010
    • Подобається Подобається x 3
  18. DISBATya

За нас уже разделили: на фото сверху - до 1991-го . На фото снизу- после 1991-го.

19. Yarema

А поляки вже стали не слов'янами!?о_О
    Я проти всяких об'єднань в Союз чи Ржеч Посполіту. Треба спочатку побудувати свою міцну і життєздатну державу, а вже потім вести розмову про федерації чи конфедерації...Бо якщо ми увійдемо в якийсь союз в такому розваленому стані, то це буде початком розмивання українського народу і поступового поглинання нас сусідами, причому не насильницьким шляхом, а шляхом культурної асиміляції, бо молодь буде насамперед тягнутися до більш перспективної культури, більш розвинутої і репрезентабельної. Згадайте ополячення і русіфікацию української шляхти, еліти української народності...

• Подобається Подобається x 7
  20. Yurko NOTOCO

Щось сі,та робить в тім напрямку...:good:
    Угорщина готова допомогти України з виконання необхідних умов для отримання безвізового режиму з Європейським Союзом.
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/13/5668462/
    Україна запропонувала ЄС спростити кордони...
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/15/5677665/
    Латвія готова допомогти Україні у приведенні документів до європейських стандартів.
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/15/5677514/
    Свій до свого,по своє!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)