Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Oxid

Oxid Well-Known Member

Ото ж вонo й є... Галицькі сепаратисти нічим не відрізняються від сепаратистів сходу чи півдня України... Одним миром мазані...:bad:

• Подобається Подобається x 4
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Тарас Возняк,Мирослав Маринович,Ярослав Грицак...Та багато до них подібних є!
    :good:

• Подобається Подобається x 2
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Треба їх висувати у владу, навіть коли вони і не хочуть...Треба переконати їх в тому, що від їхньої позиції залежить майбутнє їхньої країни...Чому це не робиться?:sad:

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Обговорювали чи може Схід і Захід разом бути.
    Навіть си запросили одеського "родинівця" ))))

http://www.youtube.com/watch?v=OWtY7l3ZnpQ

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивився в четвер...
    Нічого не буду говорити про родіновця. Скажу про свободівця: - якщо там всі такі, то...
    М.Булгаков.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось про це вже запитайте виборців бо Тарас йшов в списках Громадянської Позиції Гриценка. Думаєте набрав хоч 1%?

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Мене більше Куйбіда із інтернет-плітками здивував ... не той рівень ... так опускатися ..

8. Yarema

Гриценко мені імпонує, але чогось у нього немає...Харизми, напевно...А без неї нікуди.:sad:

9. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

А може зараз прийшов час політиків без харизми? Ми вже мали з різними харизмами у владі, але коли спочатку це виокремлювало їх з політичного загалу, то потім така харизма ніби тяжіла над ними, керувала ними, і вони думали, як їм треба діяти, щоб не зіпсувати усталене враження у електорату, а не те, що було би добрим для країни і суспільства.
    Може коли політики перестануть працювати на імідж, на образ, який показують для електорату, та будуть більше дбати і прораховувати наслідки своїх дій не для себе, а для держави, тоді можливе і нормальне громадянське суспільство. Політикам з харизмою важче змінюватись, коли змінюються політичні чи економічні умови. Але, нараз, поява таких політиків - це напевно утопія.

Останнє редагування: 14 лис 2010
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

"а может вам порезать? ага осьо тут и осьо тут"

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мабуть найбільше про Гриценка може сказати Василь, бо той був його міністром оборони. Коли я був минулого року в Україні і слухав виступи всіх лідерів перед виборами, для мене Гриценко виглядав на дві голови вищий від інших. По-перше, він завжди говорив як той що знає про що говорить і без мінімальних натяків на піар.
    Але видно такі лідери для українського виборщика не підходять бо для нього кандидат обовязково мусить бути мудодзвоном.

12. Yarema

Політик без харизми - страва без солі. Їсти можна , але не хочеться. Та й чи знаєте Ви хоч одного успішного політика позбавленого харизми?
    Справа не в тім...Гриценко правильно вказує на проблеми, але майже нічого не говорить про засіб їх вирішення...Якійсь він невиразний, нема впевненості і вогника. А так народ не запалиш і не переконаєш в своїй правоті.

13. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

На мою думку, успішність політика - це його вміння сформувати команду професіоналів(не політичних діячів, а еспертів чи вчених), які можуть запропонувати програму дій - наслідком яких буде відчутний для суспільства позитивний ефект. Якщо такі професіонали, а не політики-популісти і об"єднають свої зусилля під управлінням не дуже відомого політика, вважаю є шанс.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гриценко військовий. Не буду вигадували, як він обслуговував літаки в Охтирці, але цей його славний шлях, як стройового військового, там і закінчився. Через два роки (старлєєм) він вже викладав...
    Щодо міністра, то до нього в мене була одна претензія: він використовував своє статутне право для звільнення порушників з позбавленням військового звання, не чекаючи рішення суду. Багато хто, потім, через суд, відсуджували і своє звання і свої посади...
    Але я хотів не про це... Хоч і це характеризує людину.
    Повторюю, він військовий. Він привик, що люба команда виконується швидко, точно і вчасно. В державі, на жаль, децл не так.

15. Yarema

Тільки в тому випадку, якщо цьому "не дуже відомому політику" вдасться перемогти на виборах. А ось в цьому і проблема;).

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

В наш час харизма-наслідок роботи відповідних професіоналів.
    Можливо, Гриценко не вважае необхідним користуватися послугами іміджмекерів. Але якшо він продовжить політичну діяльність, йому доведется цим користуватися. Люди люблять шоу і клоунаду.

17. Yarema

Та ні...Він якись флегматичний...Немає іскорки...Хоч і розумний.

18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Увы,это беда не только Украины.Харизму,блин,подавай.По делам надо судить,а не по хареизме

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Сдается мне, что сепаратизм, откуда бы родом он не был, от бедности. Живи все мы с вами богато - и мыслей бы таких не было. Хотя и "богатые тоже плачут"...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Щось сумбурно дуже. Це насправді тема про федералізацію, з усіми наслідками.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)