Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Викупіть ділянку під трубою з краном і перекрийте кран...

А якщо сер'йозно - маєте талант - розвивайте бізнес (методи - не важливі) і купіть Росію з потрохами... А там, хоч русинський діалек, хоч магдебурзьке право, хоч пам'ятник чорту з рогами... (без рогів вже є...:))) )

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

3. Vovka Boroda

Vovka Boroda Well-Known Member

Втілення будь яких проектів як фантастичних так і не дуже починається з написання бізнесплану на основі тих коштів і ресурсів якими диспонує та чи інша територіальна одиниця на даний момент. Не маючи статистичних даних я не можу вам зараз дати такої відповіді, а будь які мої роздуми на цю тему будуть голослівними.

Але мені дуже імпонує ваш оптимізм і оперативність у втіленні моєї ідеї у життя :)

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А що Вам заважає зайти на сайт ЛОДА и взяти звідтіля всі необхідні дані?
    Чи з Держкомстату... Ця інформація нетаємна.
    Як же Ви дотепер "голословно роздумували", не маючи фактичного матеріалу? Ви, напевно, великий мрійник і останній романтик ЗУАРу :)))

Я, як і Ви, напевно, теж в дитинстві був мрійником і пробував писати фантастику.

5. Vovka Boroda

Прошу пробачення я не коректно виразився, мало бути не просто прочитайте, а уважно прочитайте :)

Тому ні Юлі, ні Віктора, ні інших одіозних особистостей на жаль вам не зможемо запропонувати для обговорення. Всі кандидати будуть виключно представниками і жителями регіону у якому їм буде запропоновано керівні посади.

Щиро вдячний за вельми політ-коректне зауваження що до моєї безграмотності, обовязково врахую ваші побажання щодо мого недосконалого правопису. :)

Так що можете далі "тамочки" слідкувати за ідеєю до самого її кінця. :)

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

Власне через отримання статусу Автономної економічної і політичної зони значно простіше буде абстрагуватися від всіляких політичних і партійних впливів на самоврядування, для того щоб здійснити все те що ви перелічили далі, з чим я на 100% з вами згідний.

6. VasMT

Цікаво було би зиркнути на той хутір, зі своєю хутірською міліцією, армією і онкологічним центром.

• Подобається Подобається x 1
  7. Vovka Boroda

Мабуть таланту до бізнесової діяльності немаю, раз тут сиджу і людям голови баламучу :)

А що до купівлі Росії це не до мене, я скромний, невибагливий і самодостатній, це китайцям треба запропонувати, хоча вони хитрі шельми і скоро самі оголосять про створення Великої Китайсько Сибірської Автономії. :)

• Подобається Подобається x 2
  8. Yurko NOTOCO

Дякую за рекляму,Васильку!:good:
    Може ще комусь сподобаються мої закостенілі погляди!
    Так той...:))) танцювати можна звідсіля:
    http://yuriy-sydoriak.livejournal.com/

9. Vovka Boroda

Я не надто самовпевнений і тому вважаю, що кожен має робити свою справу, моїх знань у економіці не достатньо щоб провести відповідний аналіз і провести правильні розрахунки у повному обємі, а просто накопіювати цифр і оперувати ними тут для того щоб показати який я розумний вважаю не доцільним.

Допис від Vovka Boroda
    Я не мріяв, я висунув ідею на обговорення, полемізуючи тут я набираюся досвіду, і заповнюю пробіли та прорахунки на шляху до реалізації ідеї, благо бажаючих тицьнути носом у якусь нестиковку тут більш ніж достатньо. :)

Допис від Vovka Boroda
    Мабуть ваші фантастичні твори були більш глобальними, а не такими примітивними як зміна устрою власної держави :)

10. VasMT

Але Вам вистачає і самовпевнеості, і знань у економіці, щоби розмірковувати і чи то пак, відстоювати свої фантазії на тему міфічної автономії...
    Готуєтесь до чергових виборів?
    Зміна устрою - Ваша фантазія. І Вам видніше, якою за глобалізацією Ви її вважаєте.

Сьогодні у О.Дроздова був присутній новоспечений депутат від Свободи, який мов папуга повторював як закляття "Ми будемо розвивати комунальне господарство і створювати робочі місця!"
    Як Ви вважаєте, чи відповів той пан на питання: - Як ви це зробите?

11. Vovka Boroda

Я розмежовую поняття фантазія і ідея, фантазія: це вечір на пляжі тропічного острова у колі мулаток які танцюють танець живота і частують мене заморськими наїдками та напитками, а ідея це те над чим потрібно працювати, і самостійно таку ідею не в стані реалізувати жодна людина, тому ідея і виставляється на обговорення щоб проаналізувавши її плюси та недоліки можна було б її реалізувати залучивши до цього компетентних людей

А навіщо до них готуватися? Альтернативних кандидатів які б могли щось запропонувати для зміни становища наразі немає, і думаю найближчим часом не буде.

Думаю що не відповів. У політиці як це не прикро дедалі більше випадкових і некомпетентних людей.

12. VasMT

Відкинувшу всю іншу полеміку я надав Вашій ідеї потужний мінус - економічний.
    Будь яка автономія починається з економіки. Як в сім"ї. Поки молодята живуть спільно з батьками, то можуть свої гроші тринькати на будь-що, але тапки в передпокої мусять ставити так, як батько велів. А коли починають жити окремо, то і тапки можна розкидати... Але за квартиру і харчі прийдеться платити самому. А коли грошей бракне - іти позичати... А це вже не зовсім автономія...

13. Vovka Boroda

Дякую за гарне і влучне порівняння, і за зауваження, буду працювати над економічними аспектами даної ідеї.

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Хорошо - спрошу и у Вас - откуда иинформация? Из брехливого "канала чесних новин"? Не читал - но осуждаю...Мы это уже проходили. Поскольку - если бы знали - сразу бы увидели точное совпадение того, что сами пишите - с тем, что говорилось там. :)
    P.S. кстати - и термин ПИСУАР придумали "свидомые" - поскольку форум проходил по-русски - и ТАКой аббревеатуры там просто быть не могло. ТАК что - с ПИСУАРом Вас! :)

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 4
  17. Yurko NOTOCO

Останнє редагування: 5 лис 2010
    • Подобається Подобається x 4
  18. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Проголосував проти, бо давно переконаний, що такі автономницькі настрої ні до чого доброго не призводять.... раз Україна ціла країна, то і повинна бути цілісною!

19. Полковник

Полковник миється в бані

Педро, вот Вы ведь не русский?
    И не украинец, однозначно.
    А ведь естественные надобности оправляете как те и другие.
    Так в чём разница?

20. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)