Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Незле...Але якраз з цього місця зачнуться проблеми між нами, самими українцями,котрі будуть підігрівати чужді цій ідеї люди...
    Почнуть з того:А чого це Львів,яко столиця,чи-то центр?
    Чому не Бердичів,спитають!
    Зумієте пояснити?:preved:

2. Vovka Boroda

Vovka Boroda Well-Known Member

Приклад з партизанською війною я привів не для ототожнення з сучасною картиною, просто ідея яка була у тих людей давала їм наснагу.
    Прозріння народу саме по собі теж не прийде, треба щоб хтось задався ціллю відкрити йому очі.

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

При наймі спробую. :)

3. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Щодо автономії. то справедливість гасла "поділяй і володарюй" підтверджена багато віків. Знайдеться багато бажаючих бути "князьками" на певній території, бо на загальнонаціональному масштабі у них не дуже виходить.
    Може краще, щоб було краще не в окремо взятій області, а у всіх? Для мене така ідея є кращою.

• Подобається Подобається x 1
  4. Yurko NOTOCO

Наймати ніхто не буде,і не мрійте!Найомники,то несерйозно!
    А те,що принаймі старатиметеся це зробити,то похвально!
    Я також!
    (сприймайте часами писане мною,як жарт):)))
    Сара Мойсеєвна замуж зібралася...і житиме в Донецьку!
    Президента Віктора Януковича підтримують єврейські організації Америки.
    Про це повідомив президент Українського єврейського комітету Олександр Фельдман за наслідками своїх зустрічей з відомими американськими політиками і єврейськими лідерами під час візиту в США.
    http://www.pravda.com.ua/news/2010/11/4/5544211/

Останнє редагування: 4 лис 2010
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот тебе - здрасте... Просто на-днях мне на форуме глумливо ТАК напомнили о ПИСУАРе... Хоть в Северодонецке столь смелых идей - как на этой ветке - даже и не высказывали! Позволю себе поздравить галичан с переездом ПИСУАРа к ним. :good:
    Переходящий приз, так сказать...

• Подобається Подобається x 4
  6. Yurko NOTOCO

Та ви хоч,як всралися (вибачаюсь красно,вибачаюсь...),то хоч витирайтеся,або чекайте поки висохнете!
    А то сразу...Маня,переєзджаєм во Львов!:preved:

7. Vovka Boroda

Переконувати можна по різному, можна аргументувати і апелювати до здорового глузду а можна приводити реальні приклади, все відносно, звичайно якщо обклеїти всі вулицями плакатами з пиками тих хто поведе народ до світлої майбутньої автономії, то крім сміху і презирства це нічого не викличе.

Князьків не буде, ми надалі залишатимемося у складі єдиної держави з президентом на чолі, просто голів місцевих адміністрацій обиратимуть на місцях виходячи з професійних якостей господарника, а не по команді з Києва ставитимуть лояльних провладних персонажів.

Я звичайно обома руками за те, щоб всім стало краще, але тільки для того щоб зрушитися з мертвої точки я і висловлюю ідею Автономії. Надто багато конфліктних ситуацій виникає на грунті національних непорозумінь, питання двомовності, питання подвійних стандартів визнання національних героїв і т.д. Хтось мусить зробити перший крок до змін, тому я і апелюю до тих хто мені ближче, до жителів Західної України.

8. shalaychyk

shalaychyk New Member

привіт....на мою думку це вже давно було потрібно зробити.......

9. Yurko NOTOCO

:good:
    Нашому б ягняті,та вовка зїсти!(c)

10. Vovka Boroda

Поживемо побачимо. :)
    Як кажуть, сміється той хто сміється останнім.

А глумитися над будь якою ідеєю як показує практика, значно легше ніж самому її згенерувати і втілити у життя.

11. Spika

Spika Well-Known Member

Пока - так себе... Особо интересно будет вас почитать, когда гетьмАна выбирать будете.
    Хоть с какой партии целится начнете? А то вдруг, раз..! И опять ПР... :)))

Или вы парламентскую демократию строить в своей автономии будете? Ну, в смысле, шо бы гетьманОв побольше было..?

12. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Не видавайте бажане за дійсність!!! То був справді зїзд тих хто виношував і підтримав ідею, а це "думки вголос".

13. Vovka Boroda

Перш ніж робити зауваження чи ставити запитання прочитайте хоча б перший пост теми і тоді буде вам щастя :)

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Уявимо собі, що більшість галичан висловилось "За",Конституційний Суд не знайшов підстав заперечити таке новоутворення і чудесним образом Верховна Рада підтримала таку ініціативу. І першого січня 2011 року, з Ратуші Садовий проголошує нову Автономію в складі України.

Дозвольте питання: звідки взяти гроші на втілення Ваших фантазій? І це з одним з найнижчих по Україні показників валового регіонального продукту.

• Подобається Подобається x 3
  15. Spika

Spika Well-Known Member

Тему создали 02.10.10 в 19.44.
    Приблизительно в 21час того же дня, я, прочитав внимательно, а не по диагонали, как делают некоторые, всю написанную там белеб..., извините, идею, уверенно поставил большой "Плюс" участнику обсуждения под ником Martini, за его великолепное предложение "депортировать без права переписки" любого деятеля, который даже название собственной республики-идеи пишет с ошибками.

Так, шо за идеей туточки я слежу с самого ее начала. Вот мне и интересно, а кто ж гетьманОм-то предложится? Люлю возьмете? Она вас всех обещала спасти.

• Подобається Подобається x 5
  16. Дальневосточник

Эх, уважаемый пан НоТоЦо! г-н Андрухович на... (простите!)...гадил - а его экскременты отдельные особо-сознательные галичане принялись по себе размазывать... Не камильфо это, совсем не камильфо... :blush:
    А, простите. откуда у Вас ТАкие сведения? Из каких источников? К примеру - я смотрел оба съезда в прямом вещании по Луганскому телевидению. И как-то вынашивателей - не приметил. Зато приметил, как "канал чесних новин" в открытую перевирал происходящее. :bad:

17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я вважаю усілякі розмірковування про автономії шляхом до реального розподілу і зникненню держави Україна. Для того, щоб задовольнити усі місцеві потреби достатньо змінити підхід до формування бюджету, передати на місця левову частку повноважень з економічних питань і ввести повну виборність будь яких посад. Області повинні мати лише переважно контролюючі і координуючі функції, а реальні гроші повинні бути насамперед в містах і селах, там де їх заробляють і де живуть люди, проблеми яких і повинна вирішувати місцева влада.

• Подобається Подобається x 4
  19. Дальневосточник

Основной тезис Северодонецкого съезда - деньги - в города и села! Федерализация! Не прошло и 5 лет - как его поняли не только на Востоке...
    Впрочем - об этом же писал Грушевский
    «Будет Украинская Республика формально называться федеративной или нет, фактически она все равно должна организовываться как федерация своих фактических республик-громад. Любое навязывание громадам механической унитарности, принудительных связей будет большой ошибкой, которая приведет только к сопротивлению, реакции, центробежности, или даст основу для новых междоусобиц»

20. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Основной тезіс сєвєродонєцкого с'єзда :" До Россіі 40 кілометров..." А все інше - від Лукавого;). Ви нам тут локшину не вішайте, бо ми дуже добре пам'ятаємо в якому контексті все проходило:).

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)