Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Я розумію...Нині вірно ставиться питання,про автономію.Але без паркана не обійтись!Не нині,так завтра!
    Парканчик,паркан,парканище - це вєщ!Ну ясно,що це куркульсько-галицько-вуйківські замашки,але ж...ніхто ніц не витопче,або не вкраде так полегойку!
    Я ж не мав на увазі Амбар з Колодкою,такий як в СССР!А так собі,для початку...такий маленький парканчик,через який будуть скакати всі,кому не лінь...до ЗУAР,чи-то ЗУНР,з ЗУНР до Рос'ї,чи-то з Рос'ї...аж до тих пір,поки вони з якоюсь авантюрою прийдуть,чи війною не підуть...!

Останнє редагування: 3 лис 2010
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Годі уже комусь щось доводити. Усі нормальні люди це розуміють. Не кидайте бисер свиням.

• Подобається Подобається x 1
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

4. Vovka Boroda

Vovka Boroda Well-Known Member

Шановний, вам явно притаманна авантюристська жилка, це хороша риса характеру при правильному скеруванні ваших талантів, або при сприятливих обставинах у період великих непорозумінь, але на даний момент це майже не актуально, крім використання у кримінальних аферах або провокаціях. Моя ідея значно простіша і не на стільки екстримістська щоб бути у захопленні від ваших радикальних поглядів на глобальну незалежність, я просто пробую донести до людей ідею мирної Автономності, за ради спільного добробуту.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Невже ви думаєте, що банду гопників з данєцка зупинить ваша автономія?
    Не будьте наївною дитиною і не смішіть людей.

6. Yurko NOTOCO

Добре,робимо по-Вашому,без парканів!
    Бажано,щоб прохідний двір не получився в нас...так,як того бажають всі навколо нас,коли справа йде про газову трубу!:preved:
    Як в Криму,чи шо?:)
    P.S.А взагалі то я в останній час за неподільну і незалежну Україну! А далі видно буде...Дасться знати!

Останнє редагування: 4 лис 2010
  7. Vovka Boroda

Наївність не гріх. А спроба мирним шляхом досягнути самоврядування і обмеження впливу різних партійних сил на перебіг економічних процесів у західній Україні це хороша справа.

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Якщо ми відмовимося від використання газу з цієї труби то будемо просто "стригти купони" за оренду труби яка проходить через нашу територію і розмови про всілякі крадіжки газу та ажіотаж довкола цього питання автоматично вщухне.

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Я теж усіма фібрами душі прагну незалежної і неподільної. Але з огляду на 20 років безладу і відсутності перспектив до покращення в звязку з бездарним централізованим керівництвом пропоную питання покращення становища вирішувати локально. Для цього і підняв питання що до автономності за для зміни становища на краще.

8. Yurko NOTOCO

Ця ж боротьба за змінy становища i автономність може дати повід Тим, хто 20 років палки встромляв,та ...підтерши-підправивши назву Західньо -Українська Автономна Республіка(ЗУАР),та і oголосити про якусь Українську Автономну Республіку (УАР),а чи-то УРСС!І вже 25 років буде коту під хвіст!
    Скажуть,чого там Західно-Українська тільки хоче...Ціла Україна хоче Автономії...в складі СССР!
    Пам'ятаєте в жарті:
    Молодий завкадрами переглядає анкети робітників і бачить: Рабінович Абрам Мойсейович.Індус.
    Якась помилка,думає... і переправляє національність на Індієць!
    Приходить більш смекалистий,дивиться і говорить:
    -Неграмотно! Переправлю-ка я на Індєй!
    Згодом приходить досвічений і битий,та й каже:
    -Які Індєї в Україні.Єврей напевно!

Так було,так і знову може бути!
    Краще вже Незалежність Всієї України! :preved:

9. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Така автономія нічого не дасть, бо і у Львові вистачає прихильників і представників теперішньої влади, які всі її дії сприймають "на ура". І це не обовязково комуністи-пенсіонери, то як бути з ними, з їхніми нащадками, яких дуже влаштовує така влада?

10. Vovka Boroda

Формально Україна незалежна, але в звязку з різними політичними настроями у різних частинах даржави і ще безлічі інших факторів які так чи інакше створюють складності у вирішенні певних питань, пропонується створення Автономії як вільної економічної зони у складі України а не формування окремої держави.
    Тому я не дуже розумію ваших побоювань що до створення декількох автономій у складі держави. Це цілком непогана ідея, у кожній Автономії будуть свої органи самоврядування які краще знають проблематику рідного краю а ніж міністри у Києві. Які суть проблеми вивчають дуже поверхнево і не завжди можуть адекватно оцінювати ситуацію іноді через відсутності достовірної інформації у повному обємі, хоча як на мене частіше через відсутність досвіду бо у міністерські крісла садять лояльних до президента людей, часто далеких від тих питань якими їм приходиться займатися, а не господарників професіоналів своєї справи.

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

Чому ж не дасть? Рішення про створення автономії будуть приймати не тільки ті кого це влаштовує чи ні, можна провести референдум.
    Для прикладу можна на весняні парламентські вибори додати у Львівській області ще по одному бюлетню, і поставити дві графи "За автономію" і "Проти автономії" і ми побачимо що з цього вийде.
    Я не маю нічого проти нинішнєї влади, але за умов автономії всі депутати мають бути безпартійними і відстоювати інтереси не партії, а тих верств населення чи населених пунктів чи округів де вони були обрані і проживають.
    Як уже писалося вище, кожних 90 днів вони звітуватимуться перед громадою які питання вони вирішували і які результати їх діяльності, все просто і доступно.

11. TesTanya

Ви дійсно сподіваєтесь на можливість провести такий референдум (та формальними зачіпками мінюст вихолостить текст, що в результаті буде двозначність і абсурд)? Кілька днів тому були вибори, статус яких напевно вищий за референдум, і що в результаті??? Доля такого референдуму в теперішніх умовах буде така сама.

12. Vovka Boroda

Я завжди дивувався про що думали люди які у кінці 40 на початку 50 років минулого століття залишаючись у лавах УПА проводили партизанську війну на теренах Західної України. Яку мету вони переслідували? У них же не було жодного шансу, проти них працювала найбільша тоталітарна машина на планеті! Але вони продовжували свою діяльність. Можливо моя ідея утопічна, можливо я надто розмріявся, але як кажуть: "не помиляється тільки той, хто нічого не робить."
    І нехай я не в силах змінити щось самостійно, тож я хочу поділитися своєю ідеєю з якомога більшою кількістю людей, а як відомо ідеї бувають заразними.
    Опустити руки, скиглити про те що ми нічого не можемо змінити і чекати від моря погоди може кожен, але я так не хочу.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А на думку більшості Вам, я так розумію, начхати?
    Навіть це опитування показало, що семеро з десяти з Вами не згодні. А якщо комусь спаде на думку розвязати війну з Росією, то фсі повинні підскочити і гайда бити москалів?

• Подобається Подобається x 2
  14. TesTanya

Якщо Ви вважаєте теперішню владу такою ж сильною, якою була влада СРСР, то дуже помиляєтесь, бо ця влада стоїть не на такій машині репресій, і тому партизанські методи не підійдуть. Так, один в полі не воїн, тому необхідна ідея, яка мала б підтримку більшості. Особисто я ще сподіваюсь на мудрість народу, бо має нарешті бути прозріння (тільки питання коли), а з ним і зміна влади, і обєднання країни для загальнонаціональної ідеї.

15. Брацлавчанин

Брацлавчанин Well-Known Member

Я за, а вона буде включати тільки Галичину чи ще й Волинь?

16. Yurko NOTOCO

Галицько-Волинське князівство під керівництвом Дмітрія Донського якесь може получитись.
    А назвати Рутенією,Автономію з претензіями на Незалежну державу,то..
    Та хто то дасть?
    А може?:sorry:

17. Vovka Boroda

На сам перед ви дуже радикально сприймаєте мої слова :)
    Опитування у якому прийняло участь 20 людей це не показник загального настрою населення.
    Як на мене я не давав жодного приводу для того щоб мене можна було звинуватити у тому що мені начхати на чужу точку зору, я аргументовано пробую відстоювати свою точку зору і не заставляю нікого під дулом кулемета думати так як я.
    Ідеї братовбивчої війни я не висловлював і до них не закликав тому інкримінувати мені вузьколобість і відсутність здорового глузду думаю теж недоречно з вашого боку.
    Якщо у вас є аргументи проти моєї ідеї, прошу їх висловити і якщо вони будуть беззаперечними я обовязково погоджуся з ними.

18. Брацлавчанин

Як вам Галицька автономна республіка в складі України?

19. Vovka Boroda

Наразі я пропагую ідею автономії з центром у Львові, географічні та територіальні питання наразі ніхто не підіймав.

20. Брацлавчанин

Я тільки за!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)