Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. OldMan

OldMan Well-Known Member

Дык сожрите гречку и не бегите.

• Подобається Подобається x 5
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Блін... І де я був... Вірете, ніколи не попадав на гречку... :)))

• Подобається Подобається x 3
  3. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

треба місця знати, якщо будете чемні пізніше розкажу:)

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

Я і зараз чемний... :)))

5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

И Вы, конечно же, знаете как...

6. OldMan

OldMan Well-Known Member

И не один я.
    :)

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не згоден з вами. Я казав уже що був багато де по Україні, інакше б не ганяв дурно повітря заявляючи свою позицію. До того ж не обовязково бувати в певному місці, достатньо зустрітися з мешканцем цього місця будь-де. 70% українців - це неляканий совок. Подивіться на себе очима Старої Європи, це ж об'єктивно, спочатку потрібно оцінити себе без усяких популістських прикрас і непотрібного пафосу, а потім ставити мету і йти до цього. І не займатися дріб'язковим аналізом, ось мовляв Донецьк одностайно 10 років голосує за Януковича, але є там ще козаки, але знають вони українські слова, але сало ж вони то їдять. І що з того?

Україна кілька разів була на порозі повноцінної державності і випускала її з рук в останній момент від неспроможності виступити одним фронтом.
    Ось далеко ходити не треба, тут на форумі повно росіян, як справжніх, так і наших, вони завжди між собою єдині і ніколи не сперечаються в таких питаннях. І поїде росіянин в любу точку - в Одесу, в Харків, в Москву, в Хабаровськ, всюди він матиме 99% однодумців. А ми? Москалі рахують жителів Західної України всіх поголовно бандерівцями. Нехай буде, припустим що так і є. Ось де мені ще шукати однодумців, як не на цьому форумі? А ні, зустрічаюсь я зі своїми земляками і пишу одне речення, на двох словах ми дійдемо згоди, а на третьому по-любому розійдемося і залишимось кожен при своєму, і будемо косо дивитися один на одного. Так давайте вже оприділимося, ми бандерівці, чи хто, так і москалям легше буде, що хотіли - те й матимуть. Навіть Бандера з Мельником умудрилися розсваритися начебто маючи одну ідеологію.

Не хвилюйтеся за жителів центру і сходу України, вони ж за вас не хвилюються, у них все добре. Ну є там українці, і що з того, і в Канаді є українці, вона від того Україною не стала, і Москва по кількості українців найбільше українське місто - вона від цього теж Україною не стала.

• Подобається Подобається x 2
  8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Еще Азаров с Януковичем!!! :)

• Подобається Подобається x 4
  10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я рад, что Вы это признаёте.

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я этого не признаю. Это сугубо даунбасские убеждения. Вы же с гордостью несете звание сие?

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що тут ділитися, шановний старче? Адже "руская душа нараспашку" а росіянин і в Африці росіянин. І все хоче приєднати до Росії.
    Ось львівські росіяни вже 3-4 покоління з 1944 року і то якби могли то Львів би завтра приєднали до матушкі. А ви, тобто донецькі росіяни чимось відрізняєтесь? Ось і весь секрет.:)

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Кто хоче? Ви спочатку спитайте, а чи хочуть росіяні, щоб Україна увійшла в склад Росії? Я думаю далеко не всі цього хочуть, ось щоб кордони зробили прозоріше - це можно! А то 2-3 години не дуже гарно стояти! А щоб бути єдиною державою - ні в якому разі! Нащо?
    І до речі здається це на аватарі у львів'янина показана частина Росії в складі України, а не навпаки! Так що хто з нас є агресором ще з'ясувати треба...

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Але, чомусь, на російських форумах повним повно дописів про повернення Криму і Східної України. Бригадники?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В тому то й прикол, що Вітренки сплять і бачать як приєднатися, а Кремлю це непотрібно, його влаштовує маріонеточний уряд - ніякої нагрузки на бюджет, а результат такий-же, самі себе годують і служать.

Ви мене може маєте на увазі? Так на вашій карті те саме показано. Хіба ви не знали що Кубань обжили українські козаки?

16. VasMT

Франківця...

17. -Erebus-

Та звичайна бравада! Просто логіка - так газ Росія Україні продає, а так змушені будемо на шарцю віддавати!

А про повернення Криму більше кримчані пишуть ніж росіяні!

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Так, франківця, але сенсу це не міняє!..

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

Українські? Взагалі кубанці себе до українців не приєднують!
    Це я добре знаю, бо на Кубани досить часто бував цього року!

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А хто їх буде питав, дорогенький?

19. VasMT

Міняє, прошу пана. А хочете хохму? Дивіться :))) :
    Пане Gunner!
    А скажіть, Ви в Ст.Угринові були?

20. -Erebus-

Думаю, що як і завжди - ніхто, але свою думку я сказав! :pardon:

А більшісті росіян взагалі Україна байдужа - в них і своїх проблем вистачає! А серед тіх для кого не байдуже майже всі проти її приєднання до Росії!
    І тому я не бачу сенсу розділяти Україну! Зайвий кордон точно ніякой користи не матиме!

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)