Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Nevermind, взагалі тут звичайно немає потреби товкти воду в ступі, звичайно якщо полтавці захочуть говорити своєю літературною мовою, то вони будуть говорити, біда в тому що і полтавці, і житомирці, і кіровоградці, і черкащани говорити нею чи то не хочуть, чи то не мають потреби, чи то рахують що це для окремих випадків (як білий хліб на свято), це останнє було завжди загадкою для мене, як у Києві - повністю русифіковане місто, а як на мітинг вийдуть щоб дерева не різали - то чомусь плакати українською пишуть.:dntknw:
    А щодо розділу, то як би нам це було не до вподоби, хіба краще займатися самообманом? Як подружжя що давно бачити один одного не може, а живуть, бо квартира одна. Я говорю за себе, я не відчуваю себе єдиним народом з усіма, кого мені підсовують в брати. Мені здається цю пісню про те що ми єдині вже просто на автоматі всі співають, так заведено, такий хороший тон, подивіться ж вже правді в очі.

• Подобається Подобається x 3
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 4
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 02:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:58 ----------

Саме так. Подивіться! Подивіться які люди живуть на селах, як балакають, як себе ведуть... Не треба тут міста порівнювати. Це не джерело культури - це кубло народів в будь-якому мегаполісі (із своїми традиціями). Деякі Європейські міста взагалі втратили більшість корінного населення і заселене приїжджими (іноді з далеких країн)

5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Сильно сказано.

---------- Додано в 03:26 ---------- Попередній допис був написаний в 03:22 ----------

- Київ - це оплот москалізації. Там брехня досяга сє найбільших і найпідступніших форм.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  7. А за кого голосували особисто ви?

Значить, заробив.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо вже вкотре цю фігню цитують, спитаюсь:
    Хмельниччина з Черноуччиною в центральну о_О, в Російський союз"? Вони сповна розуму? Та Черноуччина на половину вже в Румунії, а ви її в якісь союзи тулите.
    Херсонська в Росію? Крим в Росію? Хворі люди... Ті хто так думає...

9. Полковник

Полковник миється в бані

А может их к Австралии?
    Выход ведь.
    Не?

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Путину на фига лишняя головная боль?
    Ему-то зачем раздел Украины?

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Отут згідний. Йому потрібна Україна "целіком". І він вже на шляху до цього . Чомусь суперпатріоти цього не бачать.

• Подобається Подобається x 2
  11. VasMT

Ні Путіну, ні Мєдвєдєву, ні Еуропам ця біль не потрібна. А потрібна тільки тим дебілам, яким кортить нажитися на різні людей. Це як розлучення в сім"ї. Як би "цивілізовано" не розбіглись - психіку дитини вже скалічено.
    Хто хоче розлучення? Навіть тут, на ЛФ?

Ніякої оцінки особистостям. Тільки перелік імен.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Неужели бы ТЕ товарищ Сталин и пан Бандера это одобрили?

13. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Зато Захід заслуговує безхребетного Ющенка?? ПР чи БЮТ яка різниця?? Одні й ті самі бандити з різних регіонів та й все:cry: У нас такі люди їх ставлять на коліна, потім кидають шматок м'яса вони ще й чоботи лижуть(((

14. VasMT

Поставте коми! Дуже хочеться взнати, про що Ви кажете...

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Так Украине не приблизиться надо, а вступить...
    А что, одного раза недостаточно?

А жизнь ещё длинней...(с)

"Я бы взял частями. Но мне нужно сразу"...(с)

16. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

я про те, що люди 5 років терплять ту клоунаду, що робиться в державі, а потім перед виборами їм дають кілограм гречки(образно) і вони біжать голосувати за тих же персонажів

17. Полковник

Полковник миється в бані

Считаю, что ВасМТ просил запятые проставить и тут:

Помни хуже бомбы пропаганда
    Береги мозги

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я уже спрашивал - и поскольку ответа не получил - спрошу еще раз - а откуда шановний пан взял идею, что Восток хочет присоединения к России? Откуда инфа? Ну - квакнул в инете один письменник - правда отношения к Востоку совершенно не имеющий. Высказал свои хотелки. Хотелки - весьма простые - мол это не мы разделяемся - это они... А мы белые (с красными сердечками) - и пушистые... Панове! Есть у вас мечта - отделяться - отделяйтесь. Только - сами. Не надо только кивать на других. :)

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Мой дорогой антипод Пэдро, меня поражает Ваша способность так тонко чувствовать происходящее на другом краю Земли. Поделитесь секретом. Вы, сканируя Украину, направляете поток сознания через центр Земли, используя земное ядро как фокусирующую линзу, или поток идет между ионосферой и стратосферой, многократно отражаясь и накапливая информацию?

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Украине надо не приближаться, и не вступать в Европу.
    Украине надо стать Европой.

20. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

я вроді пояснив те, що хотів сказати))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)