Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

А можно, чтобы постсовковое "большинство" не решало судьбу страны?
    Им два раза пёрнуть, а Вы им референдум...
    Через 20 лет, когда новое поколение сможет голосовать большинством, а старики..., очень мною уважаемые, но выросшие в совке, не по своей воле понятно, будут уже в меньшинстве. Вот тогда можно и ПОДУМАТЬ!!!!
    Решают одни, а расхлёбывать всем поколениям.

• Подобається Подобається x 7
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Скомуниздил. Грустно, но...

• Подобається Подобається x 2
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Чи будемо сумувати за "лівим берегом Збруча" ?

Як це не сумно визнавати, але вибори ПУ ми програли - і попередні, і останні.
    Місцеві вибори також, уже. Чому ? Тому, що немає кого обирати, всі **рались за ці роки. І оскільки не святі, то і в центральної влади знайдуться кошти і сбу щоб знайти на них управу.
    І зважаючи на ті кроки, що провадить кААліція влади, вона зупинятися не збирається і їй потрібна вся влада - повна і без апеляційна.
    Ознак майдану-2 немає, і навряд чи будуть ...
    Тим часом вже й на східних/центральних форумах почали сумніватися в життєздатності країни за нинішньої політичної системи/влади ...

Так що ж нам залишається:
    - повторити історію, окремо кожному ?
    - чи схилити голову і змиритися з невідворотними процесами ?

• Подобається Подобається x 1
  4. navav

navav Well-Known Member

А що як спробувати може б і вийшло з цього щось путнє.А хто поведе...

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

ВСІ ПОВИННІ БУТИ СИЛЬНІ!!!

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Дивно, що до сих пір на заході, жодна партія чи громадська організація не піднімала подібного питання. Принаймні , єдине що спадає на думку, це нещодавня стаття Андруховича. І більші нічого наближеного.

В принципі, є Південна Корея, і Північна Корея. Теж, із-за втручання третьої сторони була роз'єднана. Та пройшов час, і жителі південної Кореї і по-сьогодні докладаються усіх сил, щоб з'єднатися з зі своїми побратимами з тоталітарної чучхе ...

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я пам'ятаю, коли ще був школярем, справжніх бандерівців, які працювали на одній з моїм батьком шахті і які частенько бували у нас вдома в гостях. То були справжні патріоти України. Ще тоді я вперше почув від них правду про УПА, ніколи потім не змінював своєї думки і вся горбачівська "гласность" та розсекретка архівів не була для мене новиною,- я про те майже все знав ще з дитинства, проживаючи, при тому, в лєгєндарному Донбасі.
    Я дуже добре пам'ятаю, що коли в 1988-89 р.р. в Донецьку зорганізувалися спочатку Товариство Мови, а далі НРУ, то зі всієї Донецької області регулярно з'їжджалися на збори вихідці з Галичини, які в різні часи та за різних обставин опинилися на постійному проживанні в Донбасі. Я був одним з засновників та керівників донецького Руху і тому засвідчую, що наші донецькі галичани були одними з найдисциплінованіших, найпрацелюбніших, найдієвіших членів і Товариства і Руху. Навіть уявити собі без них не можу діяльність цих громадських організацій...
    Донбас тоді був краснопузий до чортиків, але жодного разу ні в кого з нас не виникало питання про відокремлення комуністичного Донбасу, або патріотичної Галичини від України, як засобу спрощеного руху до Європи! Це моментально, точно знаю, класифікувалося б зрадницькою ідеєю.
    А що ж сталося зараз з Галичиною, з новими галичанами, га? Ті галичани, яких я тоді добре знав, які героїчно боролися за СОБОРНУ Україну і які морально встояли перед комуністичною ідеологічною навалою, поступово й невідворотньо йдуть від нас.
    Сталін, Хрущов, Брежнєв, Андропов, Кучма... не змогли "нахилити" Галичину, а от прийшов з пасіки Великий Месія, єзуїтськи "патріотично" прогалдів п'ять років на публіку, підготував собі заміну карного промоскаля... і частини галичан після цього не пізнати. Руки, ні с того, ні з цього, позадирали перед уголовщиною? А таки схоже на те...
    Чи випадково з'явився на всеукраїнському політичному горизонті Андрухович? Чи випадково зудять тут з-за океану громадяни чужої країни про дерибан нашої соборності? Нє-є-є, безумовно не випадково. Все, що стосується України, ніяк і ні під яким соусом не можна кваліфікувати, як випадковість.
    Як тут пише один з інших, що "все іде згідно плану"... І, отут, це чи не єдине з чим я з ним погоджуюсь...

• Подобається Подобається x 10
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І я з Вами погоджуюсь. На рахунок соборної і неділимої. А все решта розсосеться. У історії свої закони, але еволюція йтиме до крашого.

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Мікі, не осуджуйте галичан, Андруховича чи Рябчука. Вони хочуть вихватити з зубів людожера хоч щось, що можна було б назвати Україною.
    Що ви зробите, якщо 95% донечан не хочуть бути українцями?
    Невже ви думаєте, що Андрухович є проти Донецька в складі України?
    Але ви чудово знаєте куди рецидивісти хочуть завести Україну і кремлівські різники мабудь розприділили портфелі в малоросійській губернії.
    Не забувайте, що був такий розумака 350 років тому який здав Україну православним братам бо ненавидів католиків. Україна чудом лишилася після такої процедури і в основному завдяки тій частині яка була в складі Австрії. Тепер при повторі Україна зникне. Назавжди.
    А про заокеанських громадян не будьте таким жорстоким.
    Вони також мріють по крайній мірі можливість вернутись в державу з назвою Україна. Поки що вертатись нема куди.

• Подобається Подобається x 4
  10. А хто не мріє? І я про щось мрію. Тільки мріяти не треба, треба діяти.

Що ви весь час про Донецьк? Що, крім Львова і Донецька, в Україні більше міст нема? Чи у вас існує тільки схід-захід?

11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А поделитесь, что должны вам сделать граждане УКраины, чтоб вы вернулись ? Какие условия создать ?

Кстати не врите, что некуда возвращаться.
    Не знаю честно говоря. Вроде она по спирали происходит. Вообще то что происходило/происходит напоминает то что было в 20-х годах.

Останнє редагування: 12 вер 2010
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не дай Бог! Ще одної політики колективізації Україна не переживе...

13. navav

navav Well-Known Member

Саме питання чи потрібно ділити Україну-недоречне.Все вже поділено.вкрадено чи продано.А щоб було не так помітно як кістку кидають питання поділу мови і т.д.Набагато простіше владі коли народ гризеться між собою ніж коли ..оскалеться'' на владу.

• Подобається Подобається x 5
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Золоті слова! Вчіться, галичани!

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Я думаю, що тема підкинута із внє.

Але якщо навіть на секунду таке собі уявити, то скажіть. Президент Садовий - стане краще жити?:crazy::crazy::crazy:

• Подобається Подобається x 3
  15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

+100!!! По-крайней мере,внятная позиция!

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ще не все. Земля лишилась.

• Подобається Подобається x 3
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Майже......

18. navav

navav Well-Known Member

Тема напевне так.А Садовому ы тут непогано.Та і рівень не той.Спонсорів-олігархів нема.

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

Ваша позиция тоже внятная.Тихонько сидеть выдернуть кусочек цитаты и бросить косточку.Гризытесть.А я не подстрекатель.

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Мне что?Надо было весь пост Миха цитировать?

20. navav

navav Well-Known Member

А Что вам слабо написать ..когда я был школьником..." и на языке Пушкина или Тургеньева изложить мысль.А мова.... приятно удивлен.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)