Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. premium

premium Well-Known Member

Для такого розділення потрібно пройти громадянську війну. І такий шлях розділення є в Україні єдино можливим. Чехія - Словаччина у нас не вийде, бо в нас нема двох народів, а всюди українці.

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

Якщо і є десь таке, то це збочення.

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

Тобто для об'єднання український народ повинен врахувати інтереси російської сторони?:moskali:

• Подобається Подобається x 3
  2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Да что ты будешь делать то?

Ну почему мне нравятся слова Pedro, га?
    А ведь австралийский дантист говорит по сути здравые вещи.
    Сами посудите. Любые выборы превращаются в борьбу Востока и Запада. Уже прошло 20 лет с распада Советского союза, а на Украине как выборы так по одну сторону Днепра голосуют так, по другую так. И конца этому не видно. И выбирают по этому то Ющенко, то Януковича, потому что голосуют "ПРОТИВ", а не "ЗА".

Вроде народ один. Украинский народ. А как будто из разных измерений он.
    Распад не нужен, не к чему он. Уже были примеры ГДР и ФРГ, есть КНДР и республика Корея.
    Федеративное устройство может решить данную проблему, о чем еще Черновол говорил.

• Подобається Подобається x 1
  4. coolzak

coolzak Well-Known Member

блін ну чого народ такий відірваний від реалій-чи в короткостроковій чи в довгостроковій перспективі Україні світить бути тільки сателітом Росії.При Януковичу скоренько придушать на сході всіх хто по українськи щось говорить.Азаров прижме малий і середній бізнес як джерело можливого фінансування опозиції.пару законів про виборчу систему і Янук на 15 років в кріслі.Західну Україну просто загноблять економічно але позволять колядувати і ходити з прапорами на свята національні.Молодь буде чухати хто куди бо в ЗУ перспектив не буде.З Європи чи штатів політичної підтримки не буде опозиції бо в них зараз своїх проблем багато .Росія буде все більше втягувати Україну під себе як буфер і можливе джерело людський ресурсів-Китай дихає в спину і без людського резерву Далекий Схід і Сибір кажуть ку бо ядерні ракети ще 15-20 років і металолом

5. - грустная картина. Про Россию тоже многие говорят о перспективах (вернее их отсутствии), всё время потом хочется спросить (и спрашиваю) - вы зачем это говорите? Нет, серьёзно, у антиутопий есть как правило цель - вдохновить людей на действия, чтобы "не было так". Но когда раз за разом повторяют что "всё, рыпаться поздно, уже гипс сняли" - никак не пойму, зачем это говорят. Всем с Украины надо ехать куда-то? о_О

6. coolzak

Рішення що робити і як дальше жити кожен приймає для себе сам.

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот так оценка дияспоры.... :crazy:
    Одни - остаются -
    А мы опять стоим, и в трюме вода,
    И ты опять твердишь, что надо бежать,
    И ты опять твердишь, что надо туда,
    Где не качает, сухо, и есть чем дышать,
    Но ведь и здесь есть шанс, пускай один из десяти,
    Пусть время здесь вперед, не мчится - ползет,
    И пусть остаться здесь сложней чем уйти,
    Я все же верю, что мне повезет...

И я, Я остаюсь,
    Там, где мне хочется быть,
    И пусть, я немного боюсь,
    Но я, я остаюсь,
    Я остаюсь чтобы жить!

(Черный Обелиск)

Другие - уезжают -
    Что задумано, сделано, пройдено,
    Бросишь все, ни о чем не скорбя.
    Только где- то кончается родина,
    Если родина есть у меня.
    Оглянись на прощанье и вот она,
    Под ногами чужая земля.
    То ли птицы летят перелетные,
    То ли крысы бегут с корабля.

(Воскресенье)
    Каждый - выбирает сам....:dntknw:

8. coolzak

Вірші віршами а по суті щось можете ? Де я неправий в прогнозі?

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Трудно та сумно...

Але історія доказує, що все, штучно створене, розпадеться рано чи пізно...

10. - думаю, вот это:
    выглядит прогнозом разве что при взгляде из конца 80-х прошлого века. Причем, кто бы тогда мог предположить, что сами и загноблять...

11. Дальневосточник

В "за уши" притянутом профФесоре:
    Скажем - Польша. Там, как я понимаю, ни профФесора, ни жульки...Однако -
    .....дело в том, что после вступления Польши в Евросоюз большое количество ее граждан в поисках более высокооплачиваемой работы выехало в Великобританию, Ирландию, Германию и Швецию. По оценкам министерства труда Польши, от одного до двух миллионов поляков, в подавляющем большинстве выпускники профессиональных и средних технических школ, покинули страну.

http://www.day.kiev.ua/290619?idsource=185231&mainlang=rus

12. coolzak

А при чому тут Польща-у городі бузина а в Києві дядько?

13. Дальневосточник

При том, что выезд молодежи "за лучшей жизнью" - никак не связан ни с профФесорм, ни с жулькой...Страшилки-пугалки - не для оценки экономики. :nea:

14. Arthur

Arthur Well-Known Member

До чого тут скільки людей виїхало з Польщі. Люди з Польщі і до того виїжджали, тільки тепер вони мають більше можливостей.
    Поляки від того, що мають можливість працювати в ЄС програли, чи виграли?

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Як "їм подобається" - ніхто не забороняє - вдома, в колі друзів. А в держустановах, підприємствах, силових структурах - згідно Українського законодавства, яке змагає з метою зміцнення держави та захисту державності нації, її існування, а не як там комусь подобається.

16. Я українка, але з дитинства розмовляю російською. Блін, я збоченка. :haha:

Ідіть воюйте.

А повинні заважати? Я особисто не знайома з так званими москалями. Треба познайомитися?

Що за більшість? Розкрийте таємницю.

І взагалі, Армагеддон скоро...

Москалі штучно створені? :)

• Подобається Подобається x 6
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні, але усі ті мега-супердержави, де вони розмножуються з космічною швидкістю.

18. Geograf

Geograf Меломан

Точніше так правда не москалі, а Росія, яка по суті й надалі залишається імперією

19. UDALA

UDALA Well-Known Member

Да куда же дальше , итак лопается по-швам.
    Есть только две причины :
    №1 - швы были прошиты белыми нитками.
    №2 - нитки , которыми сшивали , были гнилыми.

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Patrick, хто Вам сказав, що Україна розділиться? Не перейматесь цим в Канаді, спіть спокійно. Чи то дуже зручно писати розкольницькі ідеї, перебуваючи на відстані? Ви такий сміливий - на закони Вам наплюти. А зробіть тоді інакше. Зареєструйтесь на якомусь канадському форумі (але на ЛФ скажіть, будь ласка, на якому і під яким псевдо Ви будете писати) і запропонуйте, наприклад, зробити місто Торонто підопічною територією України. ;) Ну там ж велика українська громада живе - то хай це буде українська територія. А ми тут на ЛФ подивимось на реакцію канадців. :pardon:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)