Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А як сформулювати питання референдуму? І правильно Ви задали питання: - А де, в якому місці проводити кордон?

2. ricardo

ricardo Well-Known Member

На жаль, Ви праві. Тільки що гуляв неподалік дому. Два мужика (у одного на піджаку - ромбик ВНЗ) розвішують червоні прапори совіцьких часів. Не знаю, може з ЖЕКу. Допоки йшов додому, побачив на трьох будинках. У них в руках було ще два.

Так от, я їм: "А куда завтра будут вешать флаг Украины"?
    Той, що без проФФесорського ромбику, мені: "Отстань со своей Украиной".

Це вперше за 19 років я бачу, що на будинки розвішують совіцькі прапори. І щось мені здається, що по наказу влади.

• Подобається Подобається x 5
  3. premium

premium Well-Known Member

виродки гебістські зіпсували свято...

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

5. ricardo

То Ви згодні, щоб вивішувались прапори СРСР?
    Тоді Ваші мені мінуси я вважаю нагородою.

Чому б тоді в Одесі не вивісити також румунські? Одеса колись жила при румунах.

6. Templar

Templar Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:
    Я з Вами погоджуюсь, аналогічна ситуація, я там тільки і мінусу получаю))

=----------

А було б нормально, всі області включно Житомир і Вінницю, відокремити!
    намалювати кордон, Львів столицею, зробити 10 областей!
    Підняти заводи, с/г...
    шо нам ше треба буде?

7. VasMT

Ні! Це вивішують Прапор Перемоги! А те, що вони подібні, не наша вина...

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Ура! Хозяїн і мою Батьківщину з собою в світле майбутнє взяв! Велике дякую... Як Ви і забажали, ми будемо піднімати с/г, заводи... і все-все, що Ваша Величність забажає... Сидячи там, високо-високо... І направляючи нас, заблудших, в таке чудове світле майбутнє...
    Спасибі товаришу Templar_у за наше щасливе дитинство...

8. Templar

Templar Дуже важлива персона

Які Ви остроумні, вражає...

9. ricardo

Ваша інструкція не знадобилась. Український прапор не з’явився. Більш того, я їх побачив тільки на 2-х будинках, допоки прогулювався мікрорайоном. А от червоних - в рази більше.[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  10. ricardo

І це фото зроблено вчора в Одесі. Скажіть, ви бачите тут українські прапори?

• Подобається Подобається x 3
  11. Nevermind

Nevermind Просто персона

У Харкові багато україномовних студентів, але це місто спілкування переважно російською мовою.
    На селі (і не тільки Харківської області, а й Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Київської) всі розмовляють українською мовою, хоча я б сказала, що це не чиста українська, а більше схоже на суржик з великим впливом російської мови. Тільки у Полтавській області говорять більш-менш правильною українською мовою.
    У містах, між іншим, спілкуються теж не чистою російською мовою. Дуже часто вставляють у мовлення українські слова. Російськомовних шкіл дуже мало, тому часто міські дітлахи вдома розмовляють російською, а в школі українською, і іноді плутають слова.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та чому ні,он той триколор напевне українсько-ПРанальний прапор.

13. ricardo

До теми:
    http://community.livejournal.com/ukr_nationalism/1209611.html

"А взагалі, подивіться на Одесу останніх пари років та її політичне життя. Оце приблизно майбутнє усієї України, якщо патріотична опозиція не спроможеться на щось асиметричне та ефективне. З тією різницею, що офіційно очолювати Україну буде навіть не номінально патріотичний лідер типу Гурвіца, а відвертий і безпардонний гауляйтер Янукович."

14. Полковник

Полковник миється в бані

Должны были быть?
    День Флага отмечали?

15. ricardo

Ні, день Власівського прапору.
    Тут хтось мені відповів, що то не СССР-вські прапори, а "флаги побєди".
    Бачу по центру триколор, під яким воювала РОА.

• Подобається Подобається x 4
  16. - круто. А украинский флаг тогда зачем? (тот, что справа от памятника держит какой-то мариман в светлом - или кто-то рядом с ним) Типа, в поддержку власовского движения? Кстати, эти власовцы и на майдане засветились в своё время...

Имеется: флаги победы, российский флаг, украинский флаг. В параде по случаю победы (достигнутой под красным флагом) принимали участие украинские и российские войска. Что-то не клеится? :)

17. ricardo

Та все не клеїться. Не треба тоді розказувати, що 9_травня - державне св'ято. А потім замість державних прапорів вивішувати на будинках червоні.

• Подобається Подобається x 3
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Т.е. это Власов данный флаг придумал?

19. - согласен. Но это проблема тех, кто не вывесил государственные.

20. ricardo

Ні - в даному контексті, триколор - не прапор перемоги.

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

Робітники ЖЕКів абсолютно самостійно вирішили повісити "красниє знамьона побєди".

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)