Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вашими вустами б та й мед пити...

(Хоча про засилля російської в ефірі - підтримую).

Але не вважаю, що все так легко вирішиться, як ми собі тут малюємо... (думаю вголос).

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а если у украинца ридна мова не украинская? или так не бывает?

3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ви певне і є прикладлм.Якщо ви вважаєте себе українцем,то передусім повинні хотіти об"єднати країну,а мова то ваша справ........вивчити при бажанні ніколи не пізно. Повірте українська мова, гарна,милозвучна і Вам ніколи не буде соромно нею розмовляти,навіть в Миколаєві.Такщо успіхів вам.

4. artobstrel

Дякую за можливість ще раз продемонструвати рівень володіння мілозвучною та гарною. Я щіро бажаю, щоб країна була об,єданна, але це можливо лише при визнанні прав обох сторін, на своє бачення історії та мови на якій говорити, якщо одна сторона лізе з правілами для іншої - це спричинить лише ескалацію правідного гніву однієї з сторін ... пани свівдоміти бажають щоб по усій країні стояли пам,ятникі Бандері, та розмови велись на українській мові, я бажаю щоб кожний регіон обирав сам кому ставить монументи та на якій мові розмовляти на рівні усіх державних інстанцій, після не дуже складного моніторінгу, буде ясно що в країні лише дві мови претендують на укарїнськість - відповідно українська та російська я вважаю що держава не лусне від двомовності, так хто більше бажає злуки? ті хто марить перетворити країну на - "так щоб у нього очі радувалися", чи той хто приймає право громадян жити як їм подобається?

• Подобається Подобається x 3
  5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Буває. От наприклад у евреїв-не рідна. А як вони ретельно вивчають українську, і досягають успіхів в житті. А потім їх ти самі кацапи цькують сиплють прокльони, звинувачують у всіх своїх та чужих гріхах. При тому самі вчити мову не бажають, ані у нас, ані в Прибалтиці. Все чекають що до них Раша приїде на танку.:mocking:
    Але прибалти не дадуть громадянства, як не вивчиш мову, а в нас ліберально-дібільно. Не те, не се. Навіть новообраний (умовно), президент ледве навчився читати з приголосами..

6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Цікаво, коли Бійцівська Рибка стала громадянкою Росії та де вона запропонувала щось комусь віддати? :dntknw:
    Я розумію на що ви мені натякаєте, але не треба звінувачувати Рибку у тому, що вона теж платню отримує разом з Полковником на Лубянці. :)

А якщо серійозно, то я вважаю, що на будь-якому форумі є правила спілкування... Якщо людина не ображає інших, то навіщо їй щось забороняти?

• Подобається Подобається x 2
  7. artobstrel

тю, та рогулі на них гонят будь здоров, если конечно объект гона не становится премьером ...

не равняйте ... с пальцем, в Прибалтике это как на ЗУ, и то не так, а у нас тем более .. а танки ..может быть ... чисто для защиты русского населения, и Европа может поддержать чай не в первой )

8. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

якщо буде розподіл, то українці, що живуть по селах і невеликих містечках Східної України остаточно асимілюються. Влада нічого не робила з 1991 року для підтримки у східних регіонах саме українців, а тепер їм точно залишиться просто скласти руки і забути "чиї сини, яких батьків"... А колись значну частку добровольців армії Петлюри складали саме представники Донеччини, Луганщини та Харківщини. От, наприклад, Володимир Сосюра, який потім став відомим поетом...

• Подобається Подобається x 4
  9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А якщо серйозно, то в темі "Пропозиції" форумлянка Ljolik дала дуже чітку відповідь про цю тему, а саме відповідну статтю Конституцію України.
    Бо то, знаєте, не про погоду тема, і чи сніг, а чи дощ буде падати завтра...

10. sl4m

sl4m Well-Known Member

угу, сейчас все с восточной украины забудут за что они боролись в 41-45 году и начнут исповедовать настоющую украинскую идеологию
    где их бывшая родина стала предателем, где предатели стали героями, где все улучшилось с начала развала родины, где главное МОВА ...

мы не забыли, чьи мы дети, мы не забыли, за что мы боролись во время 2й мировой войны
    просто нам говорили - "не дай бог вам пережить такое"
    не лезьте туда, где ваши правидные идеи не совмещаются с общественными

а то, вы как америка - приехали в ирак искать москалей (оружие массового уничтожения), ничего не нашли, зато устрановили свой порядок

конечно теперь хочется сказать - нафиг нам такие соседи(это я сейчас про людей которые мне поставят отрицательную карму), которые только и думают, как бы этим москалям напакостить
    а москали эти для вас, как бенладен для америки - никогда не видел в глаза, ничего не сделал америке, но зато ненавижу всей душой

11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

pukhnastyk,

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Патрик, а я не бачу іншого шляху для створення держави під назвою Україна. Бо те утворення яке зараз розміщується між Польщею і Росією цим, для нас святим, іменем може назвати хіба людина яка має дуже розвинуте почуття гумору.
    В розмові про майбутнє України я ще в 1989 році сказав, що якщо в майбутній державі Україна буде Східна України тоді України не буде. Я хотів помилятися але на жаль я на 100% правий.
    Я вже казав, що вони перемагають кількістю населення.
    Це вони в 1991 році відібрали в нас право розвиватися демократичним, несовковим шляхом вибравши президентом паршивого комуняку.
    Це вони в нас забрали право створювати національну державу вибравши пархатого москаля Кучму. Без них ми були б в НАТО, ЄС, тобто в Європі.
    А тепер подарували нам Бандюковича з братками.
    Заєдінщікі, така Україна вам подобається? Ви можете то назвати Україною?
    Ось чому я думаю, що прийшов час для хірургічного втручання, щоб дати життя нашій багатостраждальній нації. В іншому випадку вона зникне з мапи світу. Тепер назавжди...
    Хтось питав, де ділити. Візьміть мапу після виборів. Східне "насєлєніє" саме себе відділило помалювавши себе в синій колір.

13. artobstrel

огов, за Кучму тогда как раз запад голосовал, юги восток больше за комуниста, потом не мало чисток было ....
    бо пока ви базикали и орали с балконов - ганьба, они делали дело, за всю свидомитскую пыжесть, окромя корявого Тягнибока ничего не створили, даже ЗУ голосует за ТИмошенко Еврейку из Днепропетровска ... на что вы надеялись? и опять, "нам не дали" вообще странно вам мешают жить наши, нам мешают жить ваши ... (ПБУ-ЛБУ)
    выбора два, или принять Украину как есть с ее востоком, югом, центром , западом, понять что она в Европу и ЕСы рвется гораздо меньше чем к хорошей жизни, понять что не всем Бандера - прапор, понять и жить, или не понять и гоу ту хайфа ....

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ----------

а кто даст? откройте глаза, свидомитов меньше, гораздо меньше, на вашу хирургию получите такую политравматологию, как в 39-м (прошу не обижаться, но реально что вы можете предложить ?)
    "стоят два дурака на разных берегах реки, и один другому надрываясь доказывает что он стоит на этом а тот на том " (из собственного)

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ага, поділити по результатам виборів, а тоді захоче відділитись Крим і Закарпаття, та й Київ куди - "до розумних чи до красивих". От цікаво, що тоді залишиться на карті і под якою назвою. Ну невже не зрозуміло, що це дорого в нікуди.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На жаль, ви праві, Артобстрел. Свідомих (тобто тих хто користується корою головного мозку) є набагато менше чим несвідомих (тобто тих, хто користується підкоркою і інстинктами набутими під час СССР чи під впливом імперської пропаганди).
    Ось тут і собака заритий і тому президенти - комуняки, москалі чи просто зеки.
    І держава по імені Україна, більшість населення в якій українофоби.
    Отже, поясніть мені, як створити державу, яка була б українською по формі і по змісту без хірургічного підходу, тобто демократичного волевиявлення населення?
    Ну не може існувати держава, назва якої викликає лють в половини мешканців!

• Подобається Подобається x 6
  17. Patrick

Patrick Well-Known Member

А от Пухнатик і Льолік де ви будете жити , коли Україна розділиться?
    В Львові? Чи в Донецьку?

18. Педро, а я голосувала проти всіх. Мене куди?

Шкода, що ви не живете в Україні. Побачили б і другого кандидата у всій красі. Нікого було обирати, нікого! Нащо людей звинувачувати? Не було у них вибору! Зек і комсомолка-брехуха-воровка. Хто краще? Легко вам з Австралії говорити.

А ви за кого голосували?

Скільки людей ви опитали? Може, досить розказувати боянисті байки? Може, слід подивитися на ситуацію без сіро-буро-малинових окулярів?

Тобто ви хочете сказати, що у нас більшість населення за розділення країни? Знову баєчки?

До речі, ви не відповіли:

А крім Львова і Донецька у нас міст немає? Я буду жити там, де й жила.

Боже-Боже. Почитаєш таких як ви, і страшно за Україну стає. Самі в Україні років 20 як не живуть, а нам розказують, як треба ділити. Вам від цього нічого не буде, але ж пожалійте хоч ваших родичів, які в Україні лишилися. Москалі, зеки, ще якась мара... Ну дивіться, мені в Києві вони не заважають, а вам аж до Австралії муляють. Дивина та й годі.

19. Максим

Максим Well-Known Member

От в тім то і біда, що вони, як і низка інших чинників, не заваджають більшості населення України. А більшість ця доволі чітко відстежується за географічним розташуванням (респект виняткам).

20. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

Что за пагубная привычка делить Украину на "Западную" и "Восточную" (это вопрос не к Вам, Педро, а ко всем нам)? Правильно всё-таки: запад Украины, восток и т.д.

Я представила, чтобы, например, говорили Западная Россия, Восточная Россия... Странно звучит, не так ли?

Видимо, проблема в головах у нас всех. Потому что никто никогда не пытался донести до сознания жителей (прежде всего!) Украины, что их страна - это единый организм.

Доктор, а какую руку или ногу будем удалять? Какую не жалко, без какой организм может обойтись (помня, что каждая часть тела здорова)? Не режьте по живому!!!

о_О

Ну, где Вы взяли ту половину???
    Результаты выборов тут не показатель. Голосовавшие за Я голосовали против Т, но не против Украины!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)