Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Stalin

Stalin миється в бані

terrible
    Может и вас заодно?? ;)
    NikolayLW
    А глубже посмотреть на мой пост религия не позволяет?? Или только горазды клеймо "комунякы" клеить??
    KLIBERN
    Нет, это вы в пещеру залезли.

2. terrible

terrible Well-Known Member

що мене заодно?

3. Stalin

Stalin миється в бані

Вы забыли???

4. Oxid

Oxid Well-Known Member

То ще нічого, Україна пережила в своїй історії і багато чого гіршого, переживем і "мирний" розгін демонстрації через 10 днів, воно всяке буває, бо не всі уряди навічно приходять до влади, і чим сильніша і триваліша дія, тим сильніша і триваліша протидія. Геноцид української нації в 33-му якось пережили, наших партизанів стріляли - не перестріляли... Нехай розженуть ще 10 чи 20 мітингів (мабуть існують такі технології) і демонстрацій, нехай пересаджають всю опозицію з інтелігенцією впридачу, нехай сфальсифікують будь-які вибори, але без повного фізичного винищення нації навряд в Росії щось вийде... Бо діти всіляких перебіжчиків і моквофіллів часто стають патріотами, рідше буває навпаки - діти патріотів стають перебіжчиками... Усе тече, усе змінюється :) Більше того, часи міняються і навіть ми з ними міняємося...:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А винищувати ніхто і не збирається... Навіщо?

6. terrible

terrible Well-Known Member

звичайно, забув. якщо Ви гадаєте, що я думаю про Вас та про те як би Вас забанити денно і нощно, то помиляетесь.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Полковник,який класик написав про жабку.Бо попередні вірші були безсмертнеого Т.Г.Шевченка.Його і в Росії шанують.Чи не так?

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

Пане Ромку,я на Януковича аніскілечки не надіявся.:sad:

8. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Hу ось таки i мрiє Росiя пiдкорити Україну та перетворити всiх на рабiв. А менi тут бiля кордону росiяни здаються братами, а не ворогами. Англiя воювала за пiдкорення своєї колонiї- США, а тепер вони кращi союзники.
    Ось i в України з Росiєю так буде.

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви не дивіться на тих хто з тієї сторони кордону,вони зазвичай такі самі як і Ви і я з Вами ,нас і їх так само мають хто захоче.Ви дивіться на тих людожерів,що в Кремлі сидять,вони одинаково не люблять ні Вас ні мене ні тих хто по ту сторону кордону від Вас і Лондон з Вашінгтоном тут ні до чого,вони порозумілися.А ті що в Кремлі не мене і Вас в Чечню посилали а посилали того що по ту сторону кордону.а тепер напевно почнуть посилати і нас з вами, як тоді в Афган.Вони зазвичай вирішують свої особисті інтереси а не мої ,Ваші чи того вашого брата з тої сторони кордону.:ireful1:

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Купить мітинг? :))) Стара казка. Ви казкар. Якщо ВВ, МВС - тоді встануть мільйони і перекриють залізниці, дороги, аеропорти, блокують пошту, телеграф, і телефон, а також сотовий зв"язок і кінні перевезення. :))) Не вистачить ніякої армії. А Янукович буде політично та фінансово блокований зз-а кордону.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви реаліст :))).
    Дай Бог нашому теляті... Побачимо 11-го, скільки "мільйонів" припреться під стіни ВР і що вони там "здобудуть" :))).
    Чесслово, якщо хоч один пункт Йулькіних захцянок здійсниться, привселюдно назву себе дурнем, назавжди покину салун і дописувати буду тільки в "Для нетверезих форумців!"

• Подобається Подобається x 1
  12. nikolas

nikolas Well-Known Member

Дуже шось сумніваюся,хтось з німецьких політиків казав,що договір з Росією навіть не вартує того папіря на якому він написаний.Але це моя особиста думка, не звертайте увагу.

• Подобається Подобається x 4
  13. Мікі

Мікі Well-Known Member

То сказав Отто Едуард Леопольд Бісмарк фон Шенхаузен. А він був чоловік серйозний.

• Подобається Подобається x 1
  14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Хм..:scratch_one-s_head: да много он ...тот самый Отто то якобы говорил...
    "Даже самый благоприятный исход войны никогда не приведет к разложению основной силы России, которая зиждется на миллионах собственно русских... Эти последние, даже если их расчленить международными трактатами, так же быстро вновь соединяются друг с другом, как частицы разрезанного кусочка ртути. Это нерушимое государство русской нации, сильное своим климатом, своими пространствами и ограниченностью потребностей", - писал Бисмарк о России,...
    *

Могущество России может быть подорвано только отделением от неё Украины… необходимо не только оторвать, но и противопоставить Украину России, стравить две части единого народа и наблюдать, как брат будет убивать брата. Для этого нужно только найти и взрастить предателей среди национальной элиты и с их помощью изменить самосознание одной части великого народа до такой степени, что он будет ненавидеть всё русское, ненавидеть свой род, не осознавая этого. Всё остальное — дело времени. —

• Подобається Подобається x 3
  15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Коли Бісмарк говорив про договори з Росією, які не варті аркуша паперу на якому вони написані, це одне, і Бісмарк мав тут повну рацію, бо то була сфера його професійної, як політичного чиновника, діяльності.

Щодо його висловлювань, якщо такі були, з приводу відносин між Росією та Україною, то Бісмарку, як і будь якому політичному лідерові в світі, абсолютно не було потреби паритись над: "необходимо не только оторвать, но и противопоставить Украину России, стравить две части единого народа и наблюдать, как брат будет убивать брата". За три з половиною сотні років співіснування в одній державі, Україна з Росією настільки органічно набули протистояння, що навіть тисяча Бісмарків при всьому бажанні не отримали б такого конфронтаційного результату. Українцям паталогічно зненавидіти державу Росія уперто домогла сама Росія у всіх її імперських різновидах. І тут ніхто, ані Німеччина, ані Америка, ані Земля Саннікова нічого в наші "братні" відносини ніколи чогось розючого не вносили й не вносять.
    Тут, на горе, своя, так би мовити, гірка "свадьба"...

• Подобається Подобається x 5
  16. - "одне", да не совсем "те". Как всегда куски цитат...

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

У меня свои источники, а вашим, паталогически из века в век брехливым, я почти никогда не верю. Сперва, вас читая, знаю, что ваши источники врут по определению, а потом уже, может быть, нахожу, сравнив, некоторую у них часть правды. Но это бывает редко. почти никогда:)
    Вы и сейчас, по событиям которые немедля происходят, врете без тормозов, а уж по истории,- то вабше не пытайо_О

18. - Не могу сказать, что Ваши брехливы тоже из века в век (разве что Вы из клана МакКлаудов) оттого и не буду. Укажите свой источник, если он есть.

• Подобається Подобається x 5
  19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Усложню задачу.
    Украине ни в коем случае нельзя разъединяться. Наоборот, надо заняться собиранием земель и решить таки вопрос "пятой колонны".

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вернее решить кого туда записать как насчет националистов?

---------- Додано в 06:58 ---------- Попередній допис був написаний в 06:57 ----------

добавляйте - Захидна Украина ... ззахидна ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)