Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ромку, я б не казала "нації", радше її частини.

Бо інша частина "вєсєлітся і лікуєт". Правда, подекуди то нагадує шабаш...

• Подобається Подобається x 3
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Складно взагалі уявити, що такого пообіцяв Путін Януковичу, щоб задовольнити свої великоімперський амбіції. Напевно, пообіцяв зробити довічним губернатором Малоросії :)sorry: вибачте за чорний гумор). А Янукович, як то собачка на задніх лапках: "Да, хозяин, хорошо, хозяин". Душа холопа. :nea:

• Подобається Подобається x 8
  3. Bogun

Bogun Well-Known Member

Знаєте, чесно зараз перечитуєш вірші Шевченка, справді великий поет, а те, що для деяких форумчан-малоросіян для яких немає нічого святого, клепки не вистачає, то вже до їхніх розумових здібностей.

Хай перечитують житіє вєлікого Павліка Маразова, як він там завершив.

Як у вірші Тараса Шевченка: "Нехай перевертні підростають (вже виростили) та поможуть москалеві госпадарювати та з матері полатану сорочку здіймати..."

• Подобається Подобається x 4
  4. Tanka

Tanka Well-Known Member

5. Tanka

Tanka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви знаєте, в мене щось язик не повертається назвати ту другу частину українська нація. Ну нічого спільного вони з українцями не мають.
    Це є насєлєніє, савєцкій народ, чи як їх в Галичині ніжно називають - бидло.
    Голосувати за рецидивіста, тупого як сибірський валянок завідомо знаючи, що він буде руйнувати все українське і потрохи приєднувати все до Росії? Українофоба, на фоні якого Лукашенко виглядає білоруським націоналістом.
    Невже можна таких людей назвати частиною української нації?

7. Tanka

Tanka Well-Known Member

Наші нові господарі надають Москві те, що вона забажає, а взамін Москва бере їх під свій захист

Після парламентських боїв Лесик Доній лежить в лікарні під крапельницею. У нього струс мозку. Він казав, що депутати оточили його з трьох боків і намагалися поцілити ногами в яйця. Він отримав по голові, коли намагався захистити нижню лінію. В цю ж саму мить ситий гарант незрозумілого фуфла під назвою «Українська конституція» «рассуждав» у місті Страсбурзі, що голодомор не є геноцидом. Йому аплодували ситі депутати від Кремля. Вимальовується проста схема: наші нові господарі надають Москві те, що вона забажає, а на взаєм ті беруть їх під свій захист. Від нас.
    Щось не гаразд у цій країні. Коли в Конституції записано, що на нашій території не може бути іноземних військових баз, а вони є – це фуфло.
    Коли Бандера і Шухевич не є героями України, а Литвин і Медведчук – герої, це – фуфло.
    Коли у двадцять першому столітті в цій країні збираються ставити пам`ятник Сталіну – це дикунство і декларація відмови від незалежності. На цьому (на пам`ятнику) і буде поставлена остаточна крапка, тому що відомо, який суспільний лад панує в тих країнах, де стоять пам`ятники Сталіну та Гітлеру. Якщо ви барани – готуйтеся. Якщо ж ні – теж готуйтеся.
    Лесь Подерев'янський

• Подобається Подобається x 7
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ви звідкіля речьотє? Що ви можете знати про Схід, щоб так узагальнювати? Займайтеся краще діаспорою і не суйте в такій формі свій ніс в те про чого ви не знаєте абсолютно нічого.
    Мені подобається, - чорті й куди заїдуть, ситуацію тільки з інтернету і мають і думають, що це дає їм право вставляти мені українцю Донбасу, що я нічого спільного з Україною не маю. Ще й про бидло згадує... Модера взасос цілуйте, бо якби не він, зараз від вас мокрого місця не залишилось... Я російську, з усіма її матюками добре знаю...

Мішок добірних матюків вам, се-е-е-ер.

• Подобається Подобається x 2
  9. Tanka

Tanka Well-Known Member

Я теж не хочу, але тоді уся Украіна буде суцільним Приднестров'єм.

10. Pedro

Дякую. Але я абсолютно нічого не писав проти українців Донбасу.
    Я писав виключно про виборців Бандюковича. Я не здивуюсь, якщо він і слово українець заборонить.
    До речі, я відповідав на допис:
    Бо інша частина "вєсєлітся і лікуєт". Правда, подекуди то нагадує шабаш...
    Не думаю, що українці Донбасу дуже тішаться останніми подіями.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І я про них не писала.

Вєсєлящіхся і на Львівщині вистачає...

12. Pedro

Ось я про них і писав... Ще раз повторюю - писав про виборців Януковича. Більше повторювати не буду.

13. Полковник

Полковник миється в бані

А давайте честно, Пан Педро!
    Ну, её, эту Австралию!
    Приезжате на Донбас!

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Поясніть.
    Поясніть,чому зі Сходу лиють стільки помиїв на все українське?
    Чому на вулицях Харкова,Донецька,Луганська не почуєш української мови?
    Поясніть,чому "насєлєніє" Півдня і Сходу так підтримують "козла" Януковича?
    Хочеться сказати словами Євгена Дударя
    ЛИСТ
    запорожців, волелюбних хлопців,
    яничарам, в Україні і не в Україні сущим

Це не до Вас персонально.
    До "насєлєнія",що Вас оточує.

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Сказати чесно, мені не дуже зручно відповідати, але я спробую. З приводу помиїв. Десь, починаючи з 1995 року майже всі ЗМІ Донбасу почали втокмачувати думку про те, що Донбас кормить всю Україну, що тільки у нас працюють, а всі інші регіони, особливо Галичина, тільки їдять. Кожен день, з року в рік творився цей бєспрєдєл. Мішався з гівном Київ, але, при цьому, абсолютно не зачіпався Кучма. Віртуози пера й телеефіру чьотко робили свою справу. Так готувалася громадська думка. Ані федеральна влада, ані спецслужби з незрозумілих причин відсторонилися від односторонньої, повзучої іформаційної війни, регіонального здуркування громадян по одній єдиній фазі. Навряд чи в місцевого керівництва було стільки тями, щоб системно, масштабно й без перешкод розпрацювати такий проект. Одним словом, до 2003 справу було зроблено.

Але ще більш дико, і цьому, як на мене, нема прощення, було те, що коли президентом став ВАЮ, нам перестали, наприклад, завозити для кіосків навіть в російському варіанті "Зеркало недели"! Я сам визвонив з цього приводу і Київ, і Донецьк, і знаю, про що говорю. Ющенко злочинно, підкреслюю злочинно навіть не намагався змінити інформаційну політику в Донбасі, він сюди приїздив тільки для того, щоби катати свого дружбана Ахмєтова, сидячи в машині за воділу. П'ять! П'ять років ця падлюка профукувала все, що можна було і навіть більше. Зразу після Майдану, коли регіонали сиділи по своїм норам і тряслись з переляку, аж до повернення з Монте-Карло Ахмєтова з сім'єю, все можна було зробити. Швидко і одним махом. І, запевняю вас, прості люди Донбасу зрозуміли б тоді любі дії Києва на місцях. Але Ющенко палець о палець не вдарив, більш того поставив нам губернатором регіонала Чупруна. То що ви хочете почути після такої багаторічної промивки мізків від і без того долею обділених мешканців Донбасу?

З приводу мови. До 1990 року в Донецьку не було жодної української школи. Ми з величезними труднощами, аж після цілого року походів по партійним, владним структурам добилися відкриття першої школи. В Союзі українську у нас ледь вчили, можна було взагалі відмовитися(батьки писали заяву) її вчити. Післяшкільна освіта, від ПТУ до вузів були російськими. Я, до речі, зовсім недавно взнав, що, виявляється, партійна влада Донецької області була негласно підпорядкована напряму Москві, а не Києву. Он, аж звідкіля ноги ростуть! Так кому тут говорити українською? Тут нормальної російської, ще треба знайти де почути...
    Посиділи б ви, як ми, більш трьохсот років під "братами", думаю між нами різниці б цьому сенсі не було. Але ж тут не можу не сказати, що Германша з Гавришем, наприклад, говорять чудовою українською...
    Довго мона говорити колєктів, дуже довго, але в мене вже клава димить...
    Читайте, внікайтє в пєрвоісточнік... а я, поки що, собі Paulig заварю:)

• Подобається Подобається x 4
  16. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

О боже наш милосердний!
    О царю поганий,
    Царю проклятий, лукавий,
    Аспиде неситий!
    Що ти зробив з козаками?
    Болота засипав
    Благородними костями;

Поставив столицю
    На їх трупах катованих!
    І в темній темниці
    Мене, вольного гетьмана,
    Голодом замучив

У кайданах. - Царю! царю!
    І бог не розлучить
    Нас з тобою. Кайданами
    Скований зо мною
    Навік-віки. Тяжко мені
    Витать над Невою.

України далекої,
    Може, вже немає.
    Полетів би, подивився,
    Так бог не пускає.

Може, Москва випалила
    І Дніпро спустила
    В синє море, розкопала
    Високі могили -
    Нашу славу. Боже милий,
    Зжалься, боже милий"

Останнє редагування: 2 тра 2010
    • Подобається Подобається x 2
  17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ех, колєгі... Мова, мова, мова, мова, мова... Одна мова...

Ніяк не зрозумієте - Майдан був програний, коли Ющенко домовився з Кучмою. І цим поставив хрест НА ГОЛОВНОМУ - на боротьбі з корупцією. Це єдиний ворог українського суспільства. Тепер до цього ворога приєднався інший - тоталітарний режим,який блискавично набирає силу.

Щоб створити видимість боротьби, Ющенко взявся за національну політику. Це ж було так безпечно... Адже ніхто особливо проти вишиванок не виступав. Зате ахмєтови отримали за постпомаранчевий час кількакротні збільшення прибутків... І що далі? А далі, маючи надлишок грошей, вони перестали посміхатися до дурного Ющенка, і просто купили собі стільки електорату, скільки хотіли. Намагання Тимошенко з цим боротися, або хоча б, принаймні, контролювати - Ющенко незмінно називав антидемокртичними...

Дуже скоро зміни можуть стати незворотними. Скоро Росія змушена буде вкинути гроші в нашу соціалку - і вгадайте, як підуть голосувати чи на референдуми пенсіонери, яким на 100 грн піднімуть пенсії... Це всього-навсього 1-2 млрд грн. Це всього-навсього 150-250 млн долл. За всю Україну...

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви це розумієте, я це розумію... А вони, теперішні, це знають! І зроблять... І пропала ваша Йуля, як ксьонзові качєта...
    І зроблять це без Москви, не сподівайтесь... Такого козиря в руки бувших вони не дадуть...

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Без Москви не зроблять. Бо вже роблять з Москвою. "Моя Йуля" десь так само моя, як і ваша. Побачимо, як буде далі. Вона ще ні разу за *надцять років не здавалась.

Впевнений, що буде діяти в найоптимальнійший спосіб. Який? Побачимо. Але - 100% - що побачимо!

Я, наприклад, думаю, що можливий варіант, коли Європа дасть їй посаду. Наприклад, представника ЄС в Україні. Такого, як була Северинсен. Або представника МВФ в Україні. Якби Захід додумався до цього, то було б цікаво... :))) І вона б контролювала зовнішні гроші Януковича... :haha:

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А вона і зараз може не здаватись... Ви ж самі сказали: - дай людям роботу, дай зарплату, дай пенсії і фсьо... Народ поведеться... А Йуля буде сама з собою, ой нє, з Яценюком, верещати...
    Мусімо побачити... Їй вже в дупу припекло... Ще трошки і залишки її електорату перейдуть на іншу сторону, крім фанатиків звичайно, як перебігли депутати... До того шоу лишилось 10 днів... 11-го все стане на свої місці... Хочете, розкажу як все буде? Йуля звичайно купить багатотисячний мітинг, привезе найманців під ВР, КМ, АП... Але ПР вже готується... Будуть стягнуті внутрішні війська, міліція... Тупо розділять і розженуть... Найгірший варіант, якщо йулькіни зпровокують кровопролиття... Хоча і СБУ в цьому напрямку працює... А якщо без крові, то поверещить Йулька ще пару днів, і на сміттярку української історії...

Ви фантаст... ВОНО їй, Європі, треба? Такий менінгіт за свої гроші :))). Європі своїх вистачає проблем, ще нашу аферистку їм...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)