Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

так, кажеЦа. саме час Сімферополю стати столицею Кримського ханства :)

• Подобається Подобається x 2
  2. sl4m

sl4m Well-Known Member

а вы тоже имели (как и гитлер) дело с татарами?
    хм... интересно

хотя я думаю что у вас просто недержание и вы высказываетесь негативно по поводу всего русского

вы все равно не читаете линки, но все равно держите http://www.fondiv.ru/articles/2/253/

как говорится ни себе ни гам ни другим не дам, да?
    ЗЫ кст отличие русского языка от украинского в том что, русские переспрашивают "ДА?" а украинцы "НЭ?" =)

• Подобається Подобається x 1
  3. terrible

так, я не читаю подібну единоросску і поцреотичну дурню :) я і без неї здогадуюсь про ситуацію з татарами в Криму.

ні, що Ви! просто татари більше права мають на півострів, ніж наші північно-східні сусіди :)

4. OldMan

OldMan Well-Known Member

Так его!
    Давно пора ввести кодекс поведения нацменов в присутствии титульных.
    Ишь, распоясались.

• Подобається Подобається x 3
  5. terrible

так. Ви цілком праві.

6. OldMan

OldMan Well-Known Member

Подождите-подождите, не спешите отдавать. Там у греков явно больше прав. Може им понадобится Крым. Так хоть Крым в евросоюз войдёт.
    Если, правда, греков не выгонят.
    :)

7. terrible

не, за неіменіем тавров... і древнерімскіх греків (сучасні греки це... як казав один камрад-суррогат) залишаються татари. так що, sl4m, повний Аллах, свобода і джихад на Вашу голову :)))

8. HOHOL

HOHOL миється в бані

Географии и образованию...)))

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

Спасибо за представление...
    ПОСМЕЯЛСЯ...))))

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Где-то слышал , что человеческая глупость безгранична...
    Самэ час вам подумать над этим...

• Подобається Подобається x 2
  9. sl4m

sl4m Well-Known Member

вы уже религию изменили? =) быстро вы перчатки меняете
    когда вам будут говорить что гавно является гавном вы не поймете это до тех пор пока им вам в морду не тыкнут
    конечно... нафиг читать статьи которые написаны пророссийски настроеным аспирантом таврического национального университета. рецензию вашу не получили же... в утиль тогда,да?

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

диагноз поставить нельзя... но в его случае это не лечится

10. HOHOL

HOHOL миється в бані

Неужели...
    Крымские татары в основном потомки монголов разбитых русами московского княжества и воинов княжеств всея Руси... родина татар где-то в Азии...
    Но в свое время они заняли эту территорию, после славяне поселились на этих территориях...

11. terrible

ну, це цілком Ваша справа, куди і чим там Вас тикають :) і не лізте з нею до мене.

ну канешна... проросійсько настроений аспірант накопіпастив давно відомі факти, приліпив цілком ліву фотку до статті-молодчик:))) він хоч день проводив в архіві?
    я-то тут в чому винен?

12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

terrible,

13. sl4m

sl4m Well-Known Member

"накопіпастив" - лучше б сразу написали - сам придумал
    у вас ученая степерь может по тематике крыма? ... хотя если вы еврей то тоже можете потребовать земельки себе в крыму на юбк... у нас акция нынче... выдем земли всем кто захочет
    Джамалиев что высказался на ЕС слышали?(это по вашей теме... найдете сами)

ни в чем
    просто иногда из норы вылезать надо
    а не читать(слушать) только то что вам дофподобы

14. terrible

ну от чому Ви не зрозуміете, що стаття - банальщина? яку я давно знаю. всі факти, наведені в статті - давно відомі... що Ви в ній унікального знайшли? не треба бути аспірантом, щоб подібне накатати-необхідне лише поверхневе знання історії та декілька годин провести в інтернеті. і стаття готова-не гірше, а то й краще:)
    ну, в нас сьогодні ціла парость така науквоців пішла-котрі пишуть наукові трактати, жодного разу не переступаючи поріг жодного архіву України. і при цьому вважають себе аспірантами, кандидатми... ну що з цим зробиш? нічого...
    я хоча б бував там :)

я влижу звідти. читаю не тільки те, що подобаеться. а все намагаюсь. ось, якби не читав свого часу Шопенгауєра, то цілком серйозно вважав би генієм Донцова.

ек, куди Вас заносить! :)))

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

От я сі дивлю таке PROROK

Місто: ПІВДЄННО-СХІДНА РЕСПУБЛІКА,ОДЄССА

Ви що там вже референдум провели? Якого біса писати таке провокативне "місто" у аватарі при реестрації? Чи закона не знає людина?

16. ograda

ograda Well-Known Member

Та так, ідіот таки не скаже ...
    І до війни не казали, ошалівши від несподіваної державності ... і чим це для них закінчилось відомо. Вони і самі не проти були хапнуть, хіба Вам треба нагадати про тупу політику полонізації на волинських землях? Зробили своїх же бідаків-селян заручниками, підставивши під відомо чиї ножі та кулі.
    Тільки не треба здіймати галас ...

А ще з приводу того кому що і коли приходить в голову: може тут є корінні львівяни які можуть пояснити, чим керувались в 1939 році львівські євреї втікаючи з окупованого радянськими військами Львова на окуповану німецькими військами частину Польщі (не зважаючи про відомі масові переслідування та погроми євреів в Німеччині)? І згинули ... Дивною часом буває людська думалка...

17. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

Никто не приложил усилий к разделению Украины как Ющенко!
    везде, где были разногласия между западом Украины и востоком вместе с центральной её частью! после 2004 года, когда произошло всё это безобразие действительно многим приходит в голову, что уж лучше жить отдельно, чем так вместе! Просто все ещё прекрасно понимают, что если бы восточная часть Украины отделилась, то она тут же станет частью Росии! в первую очередь потому, что они нам всех ближе по духу, культуре, языку, традициям, менталитету и т.п.
    У нас например никто не верил, что с приходом Юща жизнь улучшиться, а на западной Украине в него верили, а расхлёбывать приходится всем вместе! Но ведь постоянно нам тут на восточной Украине это расхлёбывать не захочется! Украинцев стало на 5 миллионов меньше не от хорошей жизни! Вот представьте себе, что Вы работаете в одном колхозе с соседом, который алкаш! Так Вы из соображений здравого смысла скажете, что Вам лучше уж быть самомоу по себе или примкнуть к тругому соседу, который работает, чем работать вместе с алкашом!

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

за політику полонізації - відповідь ножами та кулями? Ви ставите між цим знак рівняння? Та ще й погоджуєтеся, що постраждали невинні бідаки-селяни і їх родини, і виправдовуєте це? А чи ви не знаєте, що раніше, до війни, існувала Радянська Україна в СРСР, який був ворогом Польщі, і яку підтримувало багато українців Галичини? Як мала реагувати польська влада на інспіровані комуністами та НКВД галицькі повстання, підпали та вбивства поляків? А чи не було різанини між самими українцями Галичини? Була! І оце була "свята боротьба за свободу"?

Звичайно, серез поляків також траплялися бандити. Але їх ніхто не збирається героїзувати. Я за те, щоб правда, яка б вона не була - повинна бути встановлена!

Але Ющенко на це не пішов, хоч мав велику підтримку від Польщі в ЄС. Здогадайтеся, чому не пішов. І чому тільки перед відставкою зробив героєм Бандеру.

19. coolzak

coolzak Well-Known Member

Дідіо,полонізація була лише одним з факторів-головним було те що Пілсудський поселяв колоністів з Польщі на землі забрані від селян які вони мали в спільномку користуванні-луки пасовища а в нас при земельному голоді це було гірше ніж вбити брата.поки Польща давила спротив злість і ненависть тільки накопичувалась щоб потім вибухнути

20. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Ні в якому разі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)