Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Geograf

Geograf Меломан

Може тому така свобода слова тому що це українські питання, а не іноземні, так що "радники" не пхайте носа до чужого проса

2. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

SATKUR шо украинское у нас тут не любят кроме расказов про легендарного бэндеру ? сало едим , борщи варим , "гусэй капчэм". В сёлах по украински все разговаривают , в городе по русски . Барана чтобы в вагон загнать толкают в обратную сторону и он сопротивляется и сам заходит , так же и тут , не нада насильно навязывать всё украинское и тогда не будет антиукраинских настроений.руская"школа ремонта" переводят на украинский язык , Ющ в росии сидит в наушниках(руский язык забыл). Суть конфликта это язык и герои , а ещё и католики и православные, Ющ многое сделал для католиков , но этого не хватет раскола

• Подобається Подобається x 5
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

І чиновники в багатому Сеулі....І пересічні громадяни ...
    .... більше того , так думають і в Пхеньяні.
    Там думають що капіталістичий Південь хоче захопити "прогресивний" Північ який будує світле майбутнє.
    І тому постійно озброюються.
    А границя між цими " братніми" державами не має аналогів в світі.Це щось як СССР і Китай в кінці 60х років.
    Телефонний звязок між цими державами появився тільки рік чи два тому назад.
    Кожна країна будує своє майбутнє. І кожна впевнена в правильності свого вибору.

Ви так не переживайте. І хай Вас не мучають питання.
    Бо незабаром Ваш законнообраний новий Президент введе подвійне ( потрійне- , квадро- ) громадянство і наявність кількох паспортів в людини буде цілком законна.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Ну і цього достатньо щоб кожний пішов своєю дорогою.
    Я наприклад в Православну Церкву можу піти тільки на ексурсію.Молитися туди не піду .
    ...Ви напевно в Католицьку теж саме?
    Не бачу потреби бути разом , "...разайдьомся как в морє караблі "

• Подобається Подобається x 4
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я против. ПОставить экономические цели и каждый человек на счету.
    К тому же. Если многое убрать, то общего больше чем разделяющего.

Даже в программе НАТО. Кто читал ?

• Подобається Подобається x 1
  5. sl4m

sl4m Well-Known Member

а кто возьмется за такое ГЕРОЙСКОЕ задание - разъединить страну?
    надо у политтехнологов спросить, как это делается

хотя, я думаю, что именно так, как это делал Ющенко

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:07 ----------

поэтому и называется сепаратизм (сепарейт - различный)... и если представить это как цвета, то задача поярче окрасить краски
    воинны упа - воины советской армии
    русский язык - украинский язык
    геноцид - голодомор
    и тд

• Подобається Подобається x 4
  6. А я взагалі не ходжу до церкви. Є люди, які можуть ходити і в католицьку, і в православну. На Заході не всі уніати. На Сході не всі православні. Є взагалі не християни. Так що не для всіх це вагома причина.

Не смішіть. Вибори президента - причина для розділення країни? А я взагалі проти всіх голосувала. Так що, мене громадянства позбавити, бо не вписуюсь у загальні результати виборів?

І ще запитання до сепаратистів. Куди подіти історію нашого народу, прагнення об'єднатися, злуку УНР і ЗУНР? Все фтопку? Зараз історичний досвід вже не актуальний? Чому знову Схід-Захід? А де ж Північ, Центр, Схід?

• Подобається Подобається x 7
  7. Чернобылец

Ющенко - это царь Мидас наоборот. Все чего он касался превращается в дерьмо. Он "строил" Украину и нацию. И определял героев. НО делал это так, что все равно все в "дерьмо".

Так что давайте его в пример не приводить.

8. Alex Kulko

Alex Kulko Well-Known Member

і що доброго зробили? В другий тур потрапили кандидатури, за які голосувати аж ніяк не хотілося. А все тому, що файна українська нація сама вибрала тих людей!

• Подобається Подобається x 2
  9. Чернобылец

Это не цели. Это прошлое. И его как ни крути не поменять . ПРОсто его описать без прикрас со всех сторон надо.

А цели- это будущее. И по моему с экономической точки зрения разногласий нет.

10. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

тим не менше минулим кожен крутить як хоче, замість того, щоб підійти до справи нормально.
    Мабуть вже кожна собака знає притчу про історика, який писав книгу. Почув бійку біля будинку, вийшов на вулицю і так і не зміг зрозуміти хто винен. Потім прийшов додому, знищив свою книгу зі словами "Якщо не можу розібратися з теперішнім, то як я можу розібратся з минулим?"
    Наші ж історики пишуть те, за що їм платять. Цінність правдивої інформації для них нульова.

11. zet

zet Дуже важлива персона

Выбирали только из тех, кому денег хватило на участие в выборах. А вот на пиар и выборы только у 4-х кандидатов денег хватило. Естественно, что Тимошенко и Янукович были самые богатые и пропиаренные. Так что нечего весь народ обвинять.

• Подобається Подобається x 3
  12. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

Тим не менше згоден з Алексом - народ продався за піяр-технології. Навіть з тих чотирьох двоє було нових, але завдяки роботі піарасів ми "обрали" двох старих. А потім дуже довго бідкалися, що вони погані.

13. zet

zet Дуже важлива персона

Нет народа неподвластного пиар-технологиям. т.е. рекламе. Иначе б нас всех не мучили бы телевизионными рекламами купи/продай. Это относится к разделу психологии, или вы надеетесь вывести новую породу людей?

14. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

Вначале вопрос к тем, кто предлагает обсуждать эту тему только имеющим украинский паспорт: вы думаете у украинцев, которые волею сложившихся обстоятельств не являются гражданами Украины и говорят на русском (польском, английском...), душа не болит за Родину? Или она болит больше у того, кто с лёгкостью предлагает "разойтись, как в море корабли"?

По теме: так ведь ломать - не строить!

Интересно, кто из власть предержащих рискнёт призвать к разделению страны и начнёт его? Кто не побоится, что его будут проклинать при жизни и после смерти? - Наверно, только тот, кому выгоден принцип "разделяй и властвуй".

Кому-то очень хочется разбить Украину на губернии, чтобы проглотить по частями то, что целиком не удаётся.

А НАРОД Украины спросят, как для НЕГО лучше?
    Не думаю, что если провести референдум с таким вопросом, то много народу поддержит разделение Украины. Думаю, будет не больше нескольких процентов (до 10). Да и кто захочет у себя в доме возводить дополнительные стены и создавать новые преграды, чтобы потом пытаться их преодолевать?

В общем, не буди лиха, пока оно тихо!

• Подобається Подобається x 7
  15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вы все упрощаете, как всегда.
    Из отношения к прошлому строится настоящее. Выбираются будущие пути развития.

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

А може не треба нав'язувати російську культуру та мову? Увімкніть приймач, послухайте FM простір. Переважно російська попса, анекдоти, глузування з українців та грузинів, "Радіо-Алла", блатняк "Шансон", навіть Радіо "Ера", заангажована Ригіоналами, і належить їм.
    Про телебачення взагалі мовчу. Інтер дає новини у 20,00 російською мовою, і наприкінці новин, завжди йде російські новини, про те хто там з акторів помер, або Штірліца пригадують, і таке інше. Наче в Україні нічого не відбувається.
    Це є добре спланована, агресивна експансія русофілів!
    Тобто НАДА навязивать все українське, ще й мало, треба більше! Бо дехто вже забув історію.
    Певен, саме рідна мова та історія нас і об'єднає в єдину, сильну, незалежну, соборну країну, про яку мріяли віками предки. Клани з брехнею приходять та підуть. Україна повинна бути вічно!
    Кордони треба облаштовувати не в середині а ззовні, сперше між Росією та Україною,між Румунією та Україною (вже почали врешті), на Закарпатті, і далі по периметру замкнути.

Останнє редагування: 15 лют 2010
    • Подобається Подобається x 12
  17. terrible

terrible Well-Known Member

:) друзі, а давайте ми самі розберемось, як нам-зходитись чи розходитись, а? а то в разі чого Ви спокійнісінько дивитимитесь новини на своїх паралелях і мерідіанах, а все лайно нам же розгрібати.

18. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

не понял я как офтоп делать
    Danilo вот в этом то и проблема , некоторые японский учат чтобы хокку в оригинале читать и восторгатся. Знаю что в нашей стране снимают около 10 кинофильмов в год , чисто украинских , на украинском языке , где они ? Один хороший древний фильм есть "за 2мя зайцями" и тот почти на русском Я не против чтобы мои потомки общались на родном для них украинском языке , но они должны его любить . Сперва нада сделать чтобы образ украинца выгодно отличался от русскоязычного , а потом уже запрещать нам разговаривать по русски. Нет никаких украиноязычных сериалов-боевичков-детективов , телепередач хороших , украинское телевидение это ретрансляция росии с переводом, есть тока украинские новости , так о каких украинских героях мы можем говорить ?Даже поучительный кинофильм про историю Киева и тот на русском

19. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Ну о разделении на ДВЕ Украины не может быть и речи. Зачем???

Но создание федеративного устройства один из способов решить проблемы: экономические, культурные, исторические.

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Зверху натиснить off, пишіть між тегами. а відповідь на питання я дав у гілку про мовне питання. http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=593185#post593185

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)