Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. sad

sad Well-Known Member

:haha:

2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А мені людоньки,скажу вам по-правді привиділось щось по останніх економічних і політичних контактах України з ЄС,же...о Боже,же Європа не буде проти,якщо Ющ,та знову буде пхатись на Президента України,во!
    Так ми сі здає!
    А шо зле буде? Може і не розпадеться Ненька на кавалки,ну а як розпадеться,то так,жеби всім файно було,га-а? Як гадаєте?!;)

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

дааа.....
    Білорусь вступила, і де газ? Прийшлося ГТС віддати, і тільки тоді газ був. Просто вступ ніякий газ не дасть. Ми он флот подовжили за ніби-то дешевий газ. І де той газ.

4. sad

sad Well-Known Member

Сложный вопрос.
    Флот продолжили за 100 долларовую скидку.
    Наверное это не мало.
    Другой вопрос что другой цены (на газ) для нас пока нет ...
    :)

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

История ничему не учит, а только наказывает за незнание уроков.

• Подобається Подобається x 1
  5. Фауст

Фауст Well-Known Member

""" Чи треба розділяти Україну?"""

И чем быстрее, тем лучше!

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А вона вже розділена.
    Є Західні землі.
    Де збереглась українська мова,де люди усвідомлюють себе українцями.
    Є Схід і Південь.
    Так склалось,внаслідок совдепівських експериментів по виведенню хомосовєтікусів,що дві третини населення України є "насєлєнієм"...нащадками тих,кого поселяли на місце вимордуваних Голодомором,на місце тих,знищених,замордованих,виселених в Сибір українців.
    Не їх вина в тому,що вони не відчувають себе українцями.
    Є малороси...в яких ще є шанс.

• Подобається Подобається x 3
  7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А що, для нормального розвитку нашої країни - потрібно усвідомити себе українцем?
    Заговорити українською, виростити оселедець і надіти шаровари - широкі як Чорне море - і все?
    Молочні береги та кисільні річки?
    А може почати працювати - на благо країни - а не ходити ходами?
    Не шукати розбiжностi - а шукати спiльне?
    Я вже писва тут одному "професійному українцю" - мені не важливо, якої національності мій кум чи друг. Ось де лежить межа між тими, хто оголосив себе "професійними українцями" - і нормальними людьми. I чим скорiш ми позбудимося цiх "профФесiоналiв" - тiм краще буде нам усiм.

8. Romko

Згадав Ліну Костенко
    Гуманітарна Аура Нації

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

Надзвичайно розумна жінка...
    Україна як жертва і чинник глобалізації катастроф

9. Romko

Ніч державності

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Все це гарнi слова - але нам що - треба видумувати свiй - як у вас кажуть - ровер?
    Давайте запитаємо - у друзів - чого вони хочуть? Чого ми хочемо? Давайте подивимося на результати опитувань. Виявляється - гідне життя - займає найголовніше місце. А значить - забезпечення цього людям і повинно бути метою. І на цьому шляху мені важливіше думки - приміром - Рузвельта. На жаль у нас немає нікого, хто б просував економіку. Більш того - нашi демократи озброїлися тезою - станемо українцями, заговоримо українською - і відразу буде як в Європі! Навіть самі дурні розуміють всю дурість цієї тези. Треба стати працьовитими - а коли працюєш - не до роздумiв про те, якою мовою з тобою спiлкуються - головне - розумiєш чи нi. А міркувати про ім'я Ліза - можна тільки від хронічного неробства.

• Подобається Подобається x 2
  11. iKnopka

iKnopka Well-Known Member

Ні не можна розділити Україну

12. Romko

Ні.
    Ніяк.
    І заодно

13. kotov

kotov миється в бані

Тоже так думаю. Чего прикалываться друг с друга?
    Нация - это сплав национальностей. Где он??
    Национальность - а кто его знает что это такое? Во Львове, в 37-м все евреи "украинцами" стали. Львов при ляхах: "русское воеводство"..
    Что общего у запада и востока?
    Герои? История? Мова? (кстати, кто её сделал?)
    Дед Мороз и тот уже "агент КГБ".
    Ну и что дальше??? Мы перестали уважать друг друга. "Разом" мы нужны магнатам. Но развалиться нам не дадут - кормить некому! Так что "95-тый квартал" без работы не останется.

В Балаклаве, я был свидетелем разговора американского яхтсмена и укро-кап.раза:
    Кап.раз на английском, обводя рукой пейзаж:
    - Всё, что ты видишь, это Россия.
    - Как?..... у меня на карте Украина...
    Кап.раз по-русски:
    - Засунь, ты, в задницу свои карты....
    Мы давно Ленина-Сталина послали куда надо, но вы себе новых идолов нашли. К звёздам-то труднее взлететь, чем бегать вокруг них.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А чи ви не могли б нагадати цих слів Путіну? Камерону в Британії? Олянду в Франції? Бо приїжджають висококласні спеціалісти а ті вимагають знання державної мови. І мусять здавати трудні мовні екзамени.
    Англійці дуже толерантні, але спробуйте щось сказати проти англійської історії, мови, героїв. Побачите, де ви опинитесь. Те саме і в Франції і в тій же Росії. А тут пів країни українофобів і нехай так буде.
    Ви знаєте, Дальнєвосточнік, я вірю, ви добра людина. І вірю, що Ромко і інші галичани теж добрі люди. І могли б стати друзями, при умові, якби жили в різних країнах. Їздили б одні до одних в гості і тд. Бо не було б чого ділити. Як чехи зі словаками. Чи серби з чорногорцями.
    А поки що ми по різні боки барикад. Ви - рускій мір. Ми - європейці.
    І в цьому нема нічого поганого. Кожний народ має свої політичні уподобання, свою мову, своїх героїв, свою релігію, своє бачення історії, своїх друзів. То для чого змішувати незмішуване? А історія показала, що воно і не змішається. То чи не краще розійтися полюбовно, лишатись друзями і будувати свої країни, свої світи...

15. sad

sad Well-Known Member

Глубокая мысль.

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

Что то рано вы сдаетесь.
    А кто то обещал что будет легко ?

16. Romko

Ну що спільного може бути в мене з отим Котовим,якщо він переконаний,що мій дід,провідник УПА був бандитом,а я переконаний,що бандитом був його дід червоноармієць?
    Що цікаво,що ми обоє щиро в тому переконані.

17. Pedro

Чому рано? 22 років мало? Думаю, цей час вже показав все.
    Нагадаю одну деталь. Знаю багато людей з Південно-Африканської республіки. Там дві офіційні мови: англійська і африкаанс. Кожен(!) вільно розмовляє на обох. Негритянське населення знає більше. Працював в Австралії з одною чорною південноафриканкою. Вільно володіла 7-а мовами.
    В Україні 50% населення зовсім не володіє українською. Бо не хочуть володіти. Зневажають. Ненавидять.
    Може така держава існувати?

18. sad

sad Well-Known Member

Нет, дело не в этом. У нас большие трудности.
    Разговорной практики нет.
    :)

19. Pedro

І в мене нема. Французької. Бо живу в Англії. Але завжди коли в Франції, стараюсь французькою. І коли приходиться щось писати. Просто треба захотіти. І поважати мову, народ...

20. sad

sad Well-Known Member

Комплексы одолевают.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)