Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. renar

renar Well-Known Member

Культура так и лезет со всех щелей!
    Откуда патриоты такие в первую столицу понаехали-то?

2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

-За те, що з нього вилупилися такі дегенерати котрі й досі його плекають. А це найгірше, коли раб захищає з усією любовью своє рабство.

• Подобається Подобається x 2
  3. kron

kron Well-Known Member

Под умного косишь,хоть бы аватар сменил.Прям как из лесу вышел,москалей шугать.А вообще,в Харькове таких мало.Говорящих по украински и плохо относящихся к России.

• Подобається Подобається x 2
  4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

-Нажаль, змушений бути тут, на сході, від самого свого народження, серед таких як ви, а не у Львові. Але це не нескінченно, і мрію, колись спокійно буду мешкати ближче до Львів'ян, подалі від цієї клятої малоросії та безпосереднього впливу Росії, хай би їй повилазило.

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

- А що аватар? На відміну від деяких, я свого обличчя не приховую. І головне що я добре ставлюсь до України, а не що там до Росії. Я мешкаю в Україні, а не в Росії, чхав я на Росію, мені байдуже, аби тільки не лізла в Україну, а там нехай хоч показаться в своїй Росії, мені яке діло.

• Подобається Подобається x 6
  5. kron

kron Well-Known Member

Во время гражданской войны донецкие шахтовладельцы учредили миллионный приз золотых рублей полку,который первым ворвется в Москву при наступлении армии Деникина.Донбасс ощущал себя до революции стопроцентнорусским и люди подумать не могли,что они будут жить не в России.Потому и голосуют за Януковича,что хотят быть ближе к России.

6. renar

renar Well-Known Member

Вас обижали в детстве часто за украинское происхождение? Или чем Вам насолили такие как я (кстати Вы ведь меня не знаете)?:dntknw:

7. kron

kron Well-Known Member

На самом деле ты русский по национальности с искаженным понятием о национальном самосознании.Харьков це Россия,административно принадлежащий Украине.

• Подобається Подобається x 1
  8. renar

renar Well-Known Member

И тем не менее во всех Ваших бедах виновата Россия. удивительно...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

дивно для тих, хто історію не вчив.

• Подобається Подобається x 3
  10. kron

kron Well-Known Member

Хочу некоторых успокоить.Украину никто разделять не будет.Россия Украину способна проглотить целиком.;)

11. renar

renar Well-Known Member

Это про пирамиды возле Львова и "все люди произошли от первоукра"? Чёт слышал.

• Подобається Подобається x 3
  12. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Бо вона за триста років примусової русифікації Російським імперіалізмом створила от таких малоросів котри захищають свою малоросійськість, своїм невіглаством та небажанням змінюватися руйнують українську націю, культуру, своє справжнє коріння... Я не можу після цього шанувати Росію, як не можу виправдати в своїх очах будь якого загарбника та поневолювача народів, паразитируючого на чужих землях.. Я не маю нічого проти Росії на території Росії, але я категорично проти Російського політичного втручання та відповідної діяльності на території України.

---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

- Та невже? А звідки взагалі взялася Росія? Це ж князі збунтувалися, відокремилися від Київської Русі та збігли й побудували на болотах щось на зразок Москви та самі собі й господарювали. А потім просто розплодилися та перемішалися с північними народами. Їх потім ще в Європі називали "московіти". Це Петро Перший перейменував в Росію, від започаткованого українського слова "Русь", у зв'язку з чим згодом і виникла назва "Україна", аби не плутали. Так що не було ніколи, вашої Росії самої по собі. Все це нащадки українців.

• Подобається Подобається x 4
  13. renar

renar Well-Known Member

Львов - Польша, Буковина - Румыния, Крым - Турция, Донбасс - Россия. Кто там на чужих землях паразитирует?

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вважаю, що Росії начхати на оце "шануваня"...
    Вам "бы в город, учится..." (с)

15. renar

renar Well-Known Member

Тот же Новгород не намного моложе Киева, если моложе.
    Бугага, это говорит человек нация которого первого правителя на коленях выклянчила у "северных народов".
    Да, да про мамонтов не забудьте, они тоже нащадки :)

16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Російськи олігархи з такими ж малоросійськими олігархами. А ще наслідки Радянського Союзу, перефарбовані комуністи і аж ніяк не українські політв'язні радянської системи. Ті ж сами комуняки при владі, в Україні, як і раніше.

17. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ну, коли йти за цією моделлю, то до влади в Східній Україні, як в Китаї чи Північній Кореї, мають прийти комуністи ;).

18. Sobaka

Sobaka Well-Known Member

Когда уже??? Как минимум 20 миллионов жителей Украині об этом мечтают!

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так ли уж и мечтают? Не льстите себе... Это вам хотелось бы... Люди думают по другому...
    И еще...
    Дядя , раскладкой чего балуетесь? Или тут можна по-русски, а где-то там надо по-украински? Не люблю двуличных...

20. kron

kron Well-Known Member

Менять Украину на Россию как шило на мыло.Сделать русский язык государтсвенным и от России Донбасс не отличишь.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)