Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Як Ваша, так і моя думка з цього приводу - відзеркалення власного досвіду...А враження від людей не тільки від них самих залежить, а й від нас. Звичайно, ми відрізняємось у певних речах, легко наведу приклади , у чому на побутовому рівні та у звичках, але цінуємо ми майже одне й те саме, відкритіст, гостинність, доброзичливість та відгукливість притаманна українцям - може, мені такі зустрічаються, не знаю...
    Читаючи Ваші дописи, особисто в мене склалося враження про упереджене ставлення до мешканців східної України, тому можливо (прийміть як припущення) об"єктивності заважають інші, менш шляхетні, почуття?

• Подобається Подобається x 1
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Куда нанимают-то?

3. kym

kym Well-Known Member

На професійну роботу... шофери, кранівники, бульдозеристи, економісти, програмісти і інші....

4. V.P.

V.P. vegan power

не завжди об"єднання - прогрес.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

6. Luna

Ну? І в даному випадку, на твою думку?

7. ODIN

ODIN Well-Known Member

Интересная карта, но подобные отчёты я уже видел - и они кстати практически совпадают с данными этой карты.

Видно что русские по сравнению с украинцами: очень сильно смешаны с финно-угорцами, также с R1b - это в основном западная европа (саксоны, итальянци и тд) и сильнее с германскими народами. И имеют чуть меньше R1a основной славянской гаплогруппы.
    Украинцы имеют по сравнению с русскими: сильно больше крови от Гунн (центральная азия), Арабской, Кавказской, Греческо - Северо-Африканской.

Что то мог упустить - тут цифр не было...

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Кстати по поводу голосования - моя позиция никогда не разделять, а только помогать укреплению государственности включая тему государственного языка. Также обязательно вступать в ЕС. Но вот по поводу НАТО - надо спросить тех кто не не состоит (из Европы) и почему...

• Подобається Подобається x 2
  8. Agaton

Agaton Well-Known Member

9. V.P.

V.P. vegan power

проблеми, які існують у бельгії, франції і так далі пов"язані саме з об"єднанням.
    в данному випадку.... я, взагалі, за самоврядування

10. kym

kym Well-Known Member

Є межа самоврядування. Повне самоврядування межує з анархією... хто буде утримувати армію академічну науку і інші державні базові цінності

11. V.P.

V.P. vegan power

А тре утримувати таку армію як в україні?
    я, взагалі, також і проти армії. життя повинно бути у злагоді.

12. Luna

Воно в нас перетворює декого на князьків, а ті скоріше не анархію, а жалюгідну карікатуру монархії зображують...Чим більше "шматочків", тим більше "я ЦАР".

Хоч як на мене, то вже краще це, ніж анархія у сучасному розливі...Пустозвони, вибачте.

Тре УТРИМУВАТИ, і не буде як в Україні.
    А как насчет "хочешь мира..."?

13. V.P.

V.P. vegan power

ты же знаешь...
    что у меня мир сугубо белый и черный.
    нужно не хотеть мира а жить в с миром в душе.
    тогда все будет тип-топ)

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Праві - обидвоє. Головне, на що увагу звертати.

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

Додам цікаве спостереження: 1) серби і албанці, 2) греки та турки, майже однієї крові, а чубляться.
    Так що не кров або форма черепу визначає, з ким товарищувати.

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А у греков - собственно греков процентов 30... Вот ТАК всегда - как начнут доказывать что-то - напарываются на ТАКие бздуры...
    Видимо на приводящих эти аргументы воздействует огромное количество группы "J"... :)

16. morze

morze Well-Known Member

Чому Корею незгадують, у них навіть мова одна, а ідіоти різні! У нас все -помножене на два!

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Досвід Латвії у питанні, що роз'ятрюють і в Україні:
    "Проблема примирення учасників і особливо нащадків тих, хто воював під час Другої світової війни по різні боки фронту, в сучасній Латвії значною мірою нагадує ситуацію в Україні. Розбіжності хіба в тому, що у цій прибалтійській країні обидві дати – і 9 травня, і 16 березня – нині не є офіційними святами і ветерани радянської та німецької армій не мають ніякого особливого статусу та пільг. Офіційна позиція латвійської влади полягає у тому, що пам’ять про полеглих воїнів, змушених воювати у складі армій двох однаково злочинних тоталітарних режимів: нацистського та більшовицького, які почергово окуповували у 1940-х Латвію, не має бути ґрунтом для політичних спекуляцій."
    http://tyzhden.ua/World/45575

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не в Украине - а в Галиции. Для нее - как и для Латвии - "присоединенных" практически одновременно - может это и не важно - по какую сторону воевали. А для Украины - важно.

19. morze

morze Well-Known Member

Ідіотизм сучасних ділителів України! Прийдуть потомки споконвічних власників землі, і всі нуворіші підуть на заробітки!

20. kagan

kagan Well-Known Member

хто прийде? куди, кому потрібна ця земля?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)