Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не критика незнайомої людини, а узагальнення, безпідставно зроблене Вами . Так само я реагую на тих, хто узагальнює за іншими параметрами: данєцкіє, москалі, росіяни, хохли ...
    А нищення і паркування - бидлізм і рогулізм, який треба викорінювати, а не патякати...

• Подобається Подобається x 2
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

той хто патякає на "бидлізм" робить чим той хто патякає на того хто патякає

3. kagan

kagan Well-Known Member

і у фіно-угрів теж

4. Полковник

Полковник миється в бані

Вы ведь НИКОГДА не признаетесь, что не правы.
    Это национальная черта.
    Увы.

Гринька Мордовские девушки в национальных костюмах.

• Подобається Подобається x 3
  5. kagan

kagan Well-Known Member

6. Полковник

Полковник миється в бані

Ну.
    Кто из них фино-угры?

• Подобається Подобається x 1
  7. kagan

kagan Well-Known Member

З них, це з кого?
    Якщо ви про картинки, то і у мене, і у вас фіно-угри.

8. biruk

biruk Well-Known Member

А мне даже понравилось, что меня раскритиковали за схроны в 1956 году. Значит не все, всё таки, таскали тормозки с продуктами в лес бандеровцам.Значит кто то и работал? Вспоминается когда Ющенко пришёл к власти, он на всю страну заявил, что вся Западная Украина помогала бандеровцам воевать с нами. Сам слышал. Значит погарячился Ющенко? А по поводу промышленности Крыма, то я себя не отделяю от жителей Донбаса. Мы один народ, в отличии от вас. Но это не значит что мы, работая за границей, сидим на шее у них. У нас свой бизнес,и за границу, давно ни кто не ездит у нас.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Свэжий шаурма?

10. kym

kym Well-Known Member

Це у вас проблема.... бо читаєте тільки те що хочете... я писав про магістральні газопроводи плюс порівняйте обєми всіх газосховищ по Україні... вони навідь не дорівнюють половині тих що є у нас. А по по родовищах .... то я вам нагадаю що з Дашавського родовища Москва і вся Європейська частина Росії до 75 року користувалась газом... викачали все а тепер продають нам якутський і башкирський газ і нафту всю викачали з Бориславського родовища, а качали у нас нафту ще тоді коли по москві два автомобіля їздили.
    Це вам так здається що я "приукрашую". Спеціалісти є там де є університети і інститути. А львіському університету більше років ніж деяким містам на Сході України, так що всі ваші заявки абсолютно необгрунтовані. А те що велась спеціальна політика асиміляції і переселення до нас з глубини росії то ні для кого не секрет. І промисловість тут будували бо були люди які могли щось зробити з тим обладнанням. Чомусь ніхто не будує заводів в Африці де земля задаром і робоча сила дармова..... будують там де є освідчене населення - це головне.... а залізо саме по собі це мертвий груз. Чомусь навіть такі штуки як ракетні комплекси С200...С300 на 90% робили у Львові, а не десь під Тамбовом.
    Я вже багато разів говорив, що як би не було коумуністів то не значить що тут би була пустеля Сахара..... я вас запевняю було б ще більше заводів і фабрик і ця промисловість була б конкурентніша за советську і ніхто б зараз тих заводів не розвалював. А розвалюють бо вони настільки затратні що не витримують конкуренції і плюс ваші олігахри і уряд мозгів не мають зробити щось наукоємке вони вмі.ть тільки вугля накопати і на допотопних домнах заліза наплавити і то найгіршої якості. Ще трохи і вони все це покидають і чухнуть звідси а вас лишуть коло розбитого корита.

• Подобається Подобається x 3
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Прально! Нєфік за флажкі вискакувати! :)

12. kym

kym Well-Known Member

Мушу вас розстроїти ... і томозки таскали і на заводах працювали.... такий у нас народ - любить і працювати і в кашу собі не дасть наплювати на відміну від деяких, яким "все равно"

13. biruk

biruk Well-Known Member

Завидуете? Когда татары у вас поселятся и у вас шаурма будет. Не переживайте.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

по-перше я не маю фобії стосовно татар а по-друге малоймовірно що у Львові будуть колись масово селитися татари

15. tropico

tropico Well-Known Member

ясно шо не їздите, там закордоном працювати треба, а ви там в себе один одного за лохів тримаєте (бізнес!!) тому і по кримінальній статистиці з якої слідує і наркоманія і аборти ваші регіони лідирують, а якщо ще почитати чуть історію хто в більшості (потомки завезених кого і звідки) населяє ваші регіони, то нічого дивного немає, чому вас не переварюють ніде, народ вони єдиний там :)))

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Альо, НАРОД!

130та сторінка, "а ми, а ви"... Не набридло?

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

авжеж ні

тим часом, для розширення світогляду

18. - людям свойственно ошибаться. :pardon: Как-то искуссственно прилепленным, не вытекающим из предыдущего выглядит выделенное предложение. Но на его основе делаются эпохальные выводы после. Может, часть Галичины и хотела почувствовать себя русскими когда-то. Но не была, так и не стала, не есть сейчас и быть не хочет русской землёй. Какие ещё критерии нужны для "разности" народов? :) С русскими и Галичиной понятно, это в теме о целостности Украины лишне обсуждать имхо.

• Подобається Подобається x 2
  19. vseprav

vseprav Well-Known Member

до чого тут угро-фіни, це явно безмістовна розмова про нішо

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На первой фотке "Руска бурса", на второй Народний дом с надписью "Рускому народови". Обе фотографии сделаны в г.Стрый.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)