Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

А вас то чого заділо?
    Бидло це всього-навсього власна назва, називайте цих людей як хочете
    але факт беззаперечний що ми країна третього світу, і всі ці проблеми спричинилися від наших же громадян

• Подобається Подобається x 1
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А хіба фіно-угрі носили кокошник? Це ж особливий одяг у центральної Росії... Нє? :)

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

ось ще трошки
    інтелігенція славетного міста Лева файно паркується

4. -Erebus-

:good:
    Добре, що ви розумієте, що не від москалів і жидів!

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мене завжди чіпає рогулізм... В мене на нього алергія. Бик, який весь мій народ називає бидлом, вартий тільки одного... Ой прАві були ляхи, ой праві...

• Подобається Подобається x 2
  6. -Erebus-

То проблема через відсутність парковочних місць... Виховання тут другорядно!

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

чому весь, просто на мою суб"єктивну думку таких людей більшість

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

це вже норма паркування
    ось тут є парковка в 50 метрах, але ж можна не йти лишню хвилину а стати на газоні

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

ну і уточню чому більшість
    бо щоб не казали але останні 20 років в нас демократія, тобто влада більшості

8. VasMT

Ось і тримайте свою "думку" там, де у нормальних людей знаходиться мозок. Бо за правилами математики, при умові що Ви небидло, Ваша мама - якраз такою і являється.
    Борони Боже, щоби я про Вашу маму сказав щось погане. Але це Ваша думка і відповідний висновок.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

в цій конкретній ситуації я небидло оскільки не псую громадське майно
    а за репліки про маму можна і зубів позбутися

10. VasMT

А про мою? А про мою сім"ю? А про моїх друзів? Отож. А маєте бажання - адреса тут є. Пршу. Приїдьте і докажіть ділом. Побачимо в кого зубів більше.

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Безаргументовано влізли в дискусію, спробували щось чи то пожартувати чи то образити мене, а тепер ображаєтеся і переводите стрілки? Негарно

12. VasMT

Негарно називати людей бидлом. Негарно вважати оточуючих бидлом. Негарно бути рогулем... Та й на них не ображаються.

• Подобається Подобається x 3
  13. kjk

kjk Дуже важлива персона

якщо в нас бидла дуже мало, а то й взагалі відсутнє, чому тоді така країна?

14. VasMT

А Ви спробуйте хоч раз сказати рогулеві чи бидлові що Ви про них думаєте в очі. Не огульно, загалом, базіменно, ще й під захистом монітору, а віч-на-віч. Спробуєте, і країна стане краща. Але притягнути до порядку здорового бика страшно, тому можна обізвати більшість українців бидлом, наліпити пару фоток і сидіти з таким розумним виглядом весь у білому, із праведним обуренням, що хтось його ж слова обернув в його бік і буцім-то безпідставно.
    "Неча на зерцало пенять коли рожа крива." Російське прислів"я.

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Не стала
    Чому ви ображаєтеся на самокритику суспільства

16. VasMT

Самокритика??? о_О От якби Ви написали: "Я бидло, моя сім"я бидлюків, мої друзі - бикота" я би навіть не зреагував на Ваш допис. Але Ви вважаєте себе таким класним пацаном з витонченою душею та білими довгими пальцями...

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Оскільки я не псую комунальне майно і не паркуюся на газонах чи тротуарах, я маю повне право критикувати тих хто це робить

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Брейк, панове.

Спробуйте без натяків і образ.

19. Полковник

Полковник миється в бані

20. VasMT

Критикуйте. Хто Вам боронить? Можете навіть вікна побити та по капоті пострибати... Якщо не страшно... А от обзавати 760 023 львівянина бидлом, на підставі того, що три рогуля поставило корита на тротуарі, не маєте... Такі діла, шановний.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)