Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, разве на Украине у россиян есть гражданство?

2. kym

kym Well-Known Member

Це у вас... а нормально то заробляють на інтелектуальній продукції... там рентабельність зашкалює.... а зігнутись і підняти з землі , сказати що це моє - великого ума немає і гордитись нічим. А потім продати гроші залишити десь там, а тут роботягам кинути подачку і сказати цілуйте ручки за те що я вас обікрав... от така ваша злодійська влада.

3. kagan

kagan Well-Known Member

Не переживайте своїх вам не всунемо, лише ваших назад додому відправимо.
    Ось наприклад:
    Це всі ті пацани, які працювали над справами Тимошенко і Луценка, і всіх їх нам в Ів-Франківськ прислали.
    От таких ми вам звичайно, назад повернемо.
    є

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не-не! Разговор шел - напомню - вернуть назад "данєцкіх".
    Скажем - ваш новый прокурор - "одесский". Не надо нам его сунуть. :)
    А его зам Грищенко - полтавчанин - в свое время его сунули к нам - в Луганск - оттуда в Киев - а потом уже - к вам. ТАК что на нас он уже поупражнялся. Ваша очередь. Только назад сюда - и даром не нать. :)

• Подобається Подобається x 2
  5. biruk

biruk Well-Known Member

Смотря как воспринять этот раздел. Чехи со словаками когда расходились, ни кто в мире и не обратил на это внимание. Потому как всё происходило цивилизовано и деликатно. И на экономику это почти не отразилось.
    Пора, давно уже всем осознать, что мы разные во всём. Нас объединяет только общее название - "украинцы". И чем быстрее мы примет координальное решение, тем быстрей заработает экономика. Тогда уж точно Януковича ни кто не выберет президентом. А так - это реакция (Янукович) на ваше агрессивное желание сделать всю Украину похожую на Галичину.
    Во многом, конечно, сняло бы напряжение федеративное устройство. Но тогда бы Западная Украина осталась в проигрыше. Там промышленности почти нет, большая часть населения работает в Европе. Налоги, естественно не платятся. С каких денег строить инфраструктуру, дороги, детские сады, платить пенсии? А борьба со стихийными бедствиями - наводнения, оползни? Сколько средств отнимает. Наверное в этом причина нежелания разъединения, хотя бы федеративного? Боязнь потери кормушки.
    Если я не прав - поправьте.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

отут
    ми різні тільки в трактуванні маловідомих нікому не цікавих аспектів історії 20 століття
    це бажання окремих політиків, не більше
    99% населення об"єднує значно більше

7. kym

kym Well-Known Member

Те що ви не українець і тому різний то в нікого не викликає сумніву. Це так само як руский у Франції.... він різний з французами. Тільки попробував би росіянин у Франції триндіти про розділ Франції чи про федерацію Франції.... його б зразу опреділили куди треба. А тут ви вважаєте нормальним розповсюджувати ідеологію Кремля відносно України - -- розділяй і пануй---- і думаєте що нічого вам за те не буде.
    А щоб більше на цю тему не тринділи то я вам точно скажу, що як тільки б був малий натяк на те що ЗУ захоче відєднатись від України то ви перший дістанете вказівку з Кремля "противодействовать етому любыми средствами". А чому то подивіться на карту газопроводів України і побачите70 % всіх магістральних труб і 100% газових сховищ знаходяться на території ЗУ. Нафтопровід "Дружба" проходить тільки по ЗУ. Зараз Кремль через своїх агентів в Києві має можливість контролювати все це. Як тільки контроль перейде до Львова (технічно він був і є у Львові) то Росія моментально дістане європейські ціни на транзит і зберігання газу і нафти, а це міліарди грошей і за втрату цих міліардів ви дістанете від шефів з Кремля добре по шапці.
    А відносно промисловості ЗУ то ви не переживайте ... тут завжди продукували високотехнологічну інтелектуальну продукцію, а кадри залишились .... на Сході завжди сировинну. І все це дуже скоро відновиться ...тільки треба щоб була нормальна влада, яка б розуміла що перспектива за наукоємкою продукцією а не за сировинною. І за гостарбайтерів не переживайте..... їх інвестиції в Україну більші ніж усі кредити взяті всіма урядами.... і їм же ж можете подякувати за стабільність гривні, бо ваші олігархи більшу частину виручки ховають за Україною, а вони пересилають в Україну. І по податках зайдіть на сайт податкової і подивіться хто скільки платить.... тільки зробіть поправку що влада забрала реєстрацію всіх крупних фірм з ЗУ до себе в Київ

8. kagan

kagan Well-Known Member

Ось як святкували масляну на сході України
    Я собі не уявляю галичанина у такому вбрані

9. Полковник

Полковник миється в бані

Я тоже.
    Эуропеец такого постыдства себе не позволит.

Но я и не представляю своих дружбанов-хохлов в такой одежде:

• Подобається Подобається x 3
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

то просто попсові масові заходи, які ні про що не свідчать

11. iso

iso Well-Known Member

А тепер подумайте над тим, що Ви написали.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

А ось зомбі парад в Києві
    робимо висновок що там всі такі і Київ слід приєднати до Чорнобильської зони відчуження

• Подобається Подобається x 1
  13. kagan

kagan Well-Known Member

Твої дружбани кацапи.
    Як на мене відрізняються лише відсутністю вишиванок.

Зомбі парад ми можемо провести і в Львові, і в Донецьку.
    А от галичанку в фіно-угорському кокошніку, я не можу собі уявити.

14. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 4
  15. kjk

kjk Дуже важлива персона

там є біля половини росіян, от вони і носять свій одяг

16. kagan

kagan Well-Known Member

Я звик в інеті на ти. Якщо пан бажає на Ви, немає ні яких проблем.

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

а ось і свідчення що місто Львів населяє точно таке ж бидло як і Донецьк, Макіївку, СталіноЛєніноСлавск чи будь-яке інше місто нашої батьківщини
    табличкам менше місяця

18. kagan

kagan Well-Known Member

Бидло є серед усіх народів, у всіх містах і країнах, десь більше десь менше...це те що може об'єднувати.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

в нашій країні його абсолютна більшість

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спробуйте познайомитись із нормальними людьми, порвіть зі своїми друзями та перестаньте дивитись в дзеркало...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)