Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Боже упаси!
    Був, я раз на свободівському зібранні, чи як воно там, так крім крику більше нічого не почув.

• Подобається Подобається x 2
  2. iso

iso Well-Known Member

Десь вже я чув таке:scratch_one-s_head:
    Була б посада-одразу десятки знайдуться:)

• Подобається Подобається x 1
  3. kagan

kagan Well-Known Member

Ну от в Галичині є великі запаси сланцевого газу, чому б не організувати його видобуток, тим більше що інвестори є.

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

С выходом, Полковник!:drinks: От Вас прям паром так и прёт! Сьодни суббота, так шо бдите себя, прошу Вас, особенно после вечернего чаю... бо тут с линейкой с под Карлового моста уже, думаю, в ожидании ваших :russian_ru:философий:haha:

5. kagan

kagan Well-Known Member

Знайдеться людина, ім'я це вже вторинно.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Коли організуємо тоді про щось можна буде говорити
    а поки реалії такі

7. Полковник

Полковник миється в бані

А, так вот в чём галицкая смекалка кроется.
    Пока в составе Украины - залежи не трогаем.
    А как отделимся - то сразу запануем на газе.
    Молодцы.

• Подобається Подобається x 4
  8. kagan

kagan Well-Known Member

До чого тут галицька смекалка? Зараз Галичиною керують у Києві... всі питання туда

---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ----------

Ну от, щоб змінити ситуацію і потрібен розділ.

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

"Моя хата з краю, нічого не знаю?"(с)

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

А нащо саме розділ? Може просто розширення автономних прав отримати? Тобто зробити з унітарної України федерацію і не більше.
    Бо усякі розділи то просто зайвий стрес для країни, і нічого хорошего з того не буде.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, не скажите!
    Ведь появится новый Президент, новое правительство с министрами, новые депутаны, их помощники, свои суды с судьями, куча других всяких начальников.
    Для Галичины это очень актуально - стать начальником чего-либо.

11. kym

kym Well-Known Member

Тільки експорт то сировинний, а тернопільські програмісти хоч мало але продукцію своїх мозгів експортують.

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Наприклад Кремля..... як вам таке.....

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

ТАК, а старих куди подіти?:pardon:

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

У Львові планується будування Кремля? о_О

13. kagan

kagan Well-Known Member

Ну який стрес, наприклад для жителя Донецька від того, що Галичина відділиться від України? Ніякого...вони і так не вважають себе з галичанами одним народом, для нього це навпаки гора з плечей.
    У виграші будуть усі.

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

А чому тільки Галичина
    а Волинь? А Закарпаття з Буковиною, землі, основна частина українського населення яких це вихідці з Галичини які при Габсбургах стали масово колонізувати ці землі (українських церквов старше 18 століття там практично немає)

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

бюджет у нас формує на даний момент в основному металпром і хімпром, а не ІТ сфера

15. kagan

kagan Well-Known Member

Їм потрібно дати право самовизначення з ким їм бути, чи з Києвом чи з Галичиною.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

А є якісь конкретніші причини? Ну там донецькі розікрали Сільмаш, донецькі розікрали гроші на ліквідацію повені 2008-го року? Чи може причина не в Донецьких? І відділившись ми станемо державою на зразок якогось Косова чи ПМР

17. Полковник

Полковник миється в бані

Правильно.
    Все вместе.
    А потом начнуться споры-раздоры - с какой волости должен быть президент с командой.
    Главное, что бы опять в леса не ушли.

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

А якщо ментально Київ ближче до Львова чим до Донецька, навіщо цим ненависним донецьким Київ дарувати?

• Подобається Подобається x 3
  19. kagan

kagan Well-Known Member

Київ ментально ближче до Донецька, Харкова жив знаю

20. Полковник

Полковник миється в бані

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)