Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Регіональна толерантність: львівські події дали результат?

"В феврале 2011 года "Киевским международным институтом социологии", КМИС и "Институтом по правам человека, противодействия экстремизму и ксенофобии", IHRPEX – впервые было проведено социологическое исследование региональной толерантности в Украине. Февральское исследование дало базу для дальнейших сравнений, которая пригодилась после известных майских событий во Львове.

В июне нами были получены новые данные, с анализом которых хотелось бы теперь ознакомить общественность." ( Читати далі: http://www.pravda.com.ua/articles/2011/07/19/6397197/ )

• Подобається Подобається x 2
  2. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я думаю, результат будуть "малювати". Особливо після закінчення Євро 2012.

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Провокація не повністю, але ж таки вдалась :sad:

Та цього КОМУСЬ замало. КИМОСЬ проплачені "русинські публіцисти" вливають отруту у мізки людей:
    "Русины: Крым, Галичина и Закарпатье — уже отрезанные ломти Украины
    Русинские публицисты выступили с критикой политики украинского государства и прогнозом политического..."

• Подобається Подобається x 1
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

5. www

www Well-Known Member

Як на мене, то.. як старішаю, то приймаю іноді в житті радікальні рішення, ще 5-10 років тому для мене радікалізм був невідомий.
    тепер, що касається України.
    Я вибрав опцію:*важко відповісти*. На мою думку на разі Украюна виглядає як лебідь рак та щука, тобто схід за захід це дуже різні полюси людей, у першу чергу - ментальність. Тому моя пропозиція така: Україну НЕ ділити а зробити дві єкономічні зони (східна та західна), кожна має своє керівництво, парламент і т.д. І має бути верховний орган, якому ці дві территорії делегують право доглядати за виконанням Общої (Української) Конституції. І це все, ніяких там розподілів, льгот та прав для центрального органа. Кожна (єкономічна зона так назвемо їх) має право на видання своїх законів, стосунків із закордоном, тобто єкономічно свободна у своїх діях. Ну це так, сумбурно виклав свою ідею...

П.С. Ну це приблизно, як у Сполучених шататах. І сроком, на приклад, на 5 років. І подивитися, що буде.

6. Yarema

Та навіщо!?о_О Та дайте нормальне самоврядування на місця, залиште лев'ячу частину зароблених грошей, розкріпачте бізнес ініціативу, позбавивши чиновників права "дозволяти", а натомість надавши обов'язок реєструвати...Встановіть, нарешті справжню демократичну форму правління і справді ліберальну економіку...І тоді регіони в вільному змаганні самі докажуть "кто єсть ху";)...

• Подобається Подобається x 5
  7. Alek

Alek Well-Known Member

8. Полковник

Полковник миється в бані

Шутка смешная, а цифры грустные, хотя и свежие:

Но все это – данные на сегодняшний день. А организаторы опросы ставили своей целью выяснить и динамику изменения терпимости (толерантности) жителей разных регионов друг к другу. И данные именно в этом разрезе их озаботили, пожалуй, больше всего. Рассказывая о результатах социологического исследования на страницах «Украинской правды», депутат Верховной рады Александр Фельдман с тревогой пишет:

«По результатам исследования был рассчитан интегральный индекс региональной нетерпимости, который представляет собой среднее значение ответов на все вопросы, взвешенных по шкале от 0 до 100, где 0 – максимальная толерантность, а 100 – максимальная нетерпимость.

Согласно полученным результатам, ИИРНТ для всех респондентов, которые смогли выделить «регион-антагонист» составляет 46,4.

Наивысшие показатели нетерпимости прослеживаются на юге (61,3) и востоке Украины (50,3). Несколько ниже уровень нетерпимости на западе (43,8).

Самый низкий показатель ИИРНТ наблюдается в центре – 33,5 и 37,4.

При этом, в сравнении с февральскими данными, соответствующий индекс в целом вырос с 39 до 46,4, главным образом за счет роста нетерпимости на юге (на 20,3 пункта) и востоке (на 7 пунктов).

http://www.km.ru/ukraina/2011/07/22...iny/ukraina-zakhotela-otdelit-ot-sebya-galich

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

ні
    в нас тоді грошей на пам"ятник Бандері не стане ібо вся промишлєность там

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

то не цифри а якась дурня
    або опитували якихось російських громадян

10. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Дивно... Чомусь стоїть питання про поділ чи не поділ України. А мало би бути "Як об'єднати Україну". Оце дійсно сумно.

11. www

www Well-Known Member

Я думаю, що Україні потрібна людина типу Піночета, або Федерація.
    за ціх двух умов Україна, як держава, станеться за 2-3 роки. У іншому випадку, як сюсюкання з демократією, огляди на світове суспільство.. то через 15-30 років.Країни, хто репетує про демократію, вже мають у себе оту демократію, і їм, сидячи на віллі чи у загородному домику на 500м.кв. та маючи суди як суди, після гольфу від нічого робити можуть там поміркувати про українську реальність та висловити своє *фе*.
    То моя така думка.

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

на сьогодні не можна об*єднати необ*єднуване. Скоріше пройти через роз*еднання до об*єднування.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Боюсь, що обєднувати нема чого. Бо розкол за 20 років, який і так був великий, перетворився на катастрофічний. І чим швидше те розєднання відбудеться тим більше шансів врятувати з України бодай будь-що.
    Шкода східноукраїнських патріотів. Але їх є тільки одиниці і бал правлять не вони...

13. www

www Well-Known Member

Якось у бутність Тімошенко прем*єром, бачив засідання ВР і зокрема депутатів від ПР. Дивився кілька хвилин, як блоювали трибуну...
    Погляд на їх обличчя.. розумієте, коли дивися на людину, на її дії, на вираз, міміку і т.д... Державних діячів Америки, Німеччини, Польщі... щось є в них толерантне та інтелігентне, якісь розумні речі кажуть, закони знають (необхідні) і т.д. а ось в Україні.. ВР у повному складі не відповідає тому на що призначені.. Це схоже на засідання якоїсь сільради у Сомалі.
    Ну а Президент України... не буду ображати, але просто нема слів.
    Тобто Україна зараз у такій правовій, державній вонючій ямі, що важко знайти приклад для півняння.
    Такий талановитий народ, такі досягнення єкономічні(були), такі самородки вундеркінди.. і така ганьба всім цим керує.. просто не можу скласти все це у логічну цепочку.Єдине виправдання - КГБ має компромат на кожного чиновника при більш/меньш владі і шатажує цим, акерівники України може і ладні були б зробити щось кардинальне добре для України, але бояться.
    Єдиний і радикальний бескровний спосіб побудувати швидку нову Україну - люстрація. Але це самогубство для влади.

14. kym

kym Well-Known Member

Чуш це все собачача. Такого типу соціологія на 100% заказна. і якраз з допомогою таких жидівських соціологів стараються формувати громадську думку. це все треба спростовувати в корені - бо брехня чистої води.

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

16. Yarema

Ви що, засліпли!?о_О Україна вже має свого "Піночета", який засів в Межигір'ї. Його уряд, як і уряд Піночета проводить політику в інтересах найбагатших, ігноруючі інтереси незаможних, і хвалиться темпами зростання...

А федерація не принесе жодного зиску...Кількість дармоїдів зросте, порядка стане ще менше. Обласні центри будуть і надалі жирувати, витягуючі всі соки з остаточно зубожілих регіонів...:sad:

17. www

www Well-Known Member

Ну а хто на стадіонах сидів? кого стріляли? І яку країну сдав Піночет після себе і якою буде Україна після несудимого? Ви уявляєте? Я - ні

18. Yarema

Ви ще цього хочете?!о_О Дайте час. Журналістів вже вбивали, зараз посадять Юльку і Луціка і, якщо їм це зійде з рук (а судячі з реакції суспільства, то таки зійде), то далі і до стадионів недалеко буде:sad:...
    І що там такого видатного в Чілі зробив Піночет? Не чув нічого цікавого...От про Бразилію чув, про її економічні успіхи і зростання її міжнародного впливу...А які такі досягнення у Чілі?:sad:

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Доброй традицией, проявлением принципа гуманизма и уважения к правам и свободам человека стало объявление амнистий
    :)))

20. kym

kym Well-Known Member

Олександр Фельдман, для УП _ - а це як називається.....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)