Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Компрміс, Ольго, це не коли всі задоволені, а коли кожен не задоволений в повній мірі. Домовлятись із чуваком який хоче ділити неділиме, до збирання докупи якого не підняв свою задницю із паркової лави, я не збираюсь. Так мислять і до цього закликають тільки вороги. Чувак з-за моря має право... Він громадянин чужої нам держави, а пацанчегу зі Львова давно мізки не чистили...

• Подобається Подобається x 3
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм.

У нас таких - ціла країна.

• Подобається Подобається x 1
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І поки що є вимушений компроміс...Неписаний...Бо якби не було б, то та чи інша половина повстала б;)...

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Я, взагалі-то, працюю о_О...Чи це не є гідним заняттям?:sad:

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

"Чувак з-за моря" повинен пам'ятати про етичну складову свого "втручання" в святе-святих українського національного питання. Це,- якщо він етнічний українець, а якщо, наприклад, галицький жид, то його для мене, з цього конкретно приводу, взагалі не існує. Хай меле, шо хоче... він просто інший.

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та я просто поменше в Інеті намагаюсь ошиватись.

Пізно, та вже й смислу немає. Таємна державна програма по руйнуванню західного регіону успішно впроваджена, Львів опущено з П"ємонту на дно, заводи штучно збанкрутовано чи банально вивезено на схід...
    Та й народ воловий і здеградований, ремигати ще наступних сто літ буде, а за вила всеодно не візьметься.

• Подобається Подобається x 6
  6. biruk

biruk Well-Known Member

А зачем, вообще проводить референдум? Когда нас объединяли, ни кто референдум не проводил. Нам навязали друг друга. Поэтому необходимо вернуться к границам 1939 года и вопрос сепаратизма отпадёт сам собой. Останутся, конечно недовольные, но их будет значительно меньше, чем сейчас. Всем, всё равно не угодишь.

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та ні...Просто треба застосовувати до сепаратистів закон...Треба це було зробити ще в 2005 році і показово посадити на максимальні строки кілька пісуарівців...І тоді питання сепаратизму відпаде само собою;)...Причому з любої сторони...

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знов - за рибу - грошi? ;)
    Какие в Северодонецке обсуждалось сепаратистские предложения? Отделить часть Украины - и создать независимое государство? Нет. Присоединить часть Украины к другому государству (читай - к России?) - тоже нет. Может хватит повторять брехню "канала чесних новин"? Я съезд смотрел в прямом эфире. И обсуждался вариант федерализации. ТАК за федеральное устройство Украины - задолго до Северодонецка выступал Черновол. Может - и ему на могилу плюнете?

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

стоячи на тій самій трибуні в листопаді 2004 року, Раїса Богатирьова кричала:

У той день, коли раптом комусь прийде на думку проводити повторне голосування (за президента України – УП), ми на нього не підемо, ми будемо проводити референдум про створення Південно-Східної держави!
    Е. Кушнарёв: - ...Но не надо испытывать наше терпение. На любой выпад у нас есть достойный ответ вплоть до самых крайних мер. И я хочу напомнить горячим головам под оранжевыми знаме¬нами: от Харькова до Киева — 480 километров, а до границы с Россией — 40!..

Шо? Шото с памятью Вашей стало? Всё шо было тогда с вашими не помните?

10. Дальневосточник

Помню. Только - вырывать "с кровью" цитаты - это удел "свiдомих".
    Что говорил Кушнарев?
    Как видите - в полной цитате - смысл не такой, как в ее куске.
    Не повторяйте "выжимки" вслед за "чесними новинами". :haha:

11. VasMT

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

повторял и буду повторять то, что сказано по конкретным километрам до Москвы и до Киева, а всё остальное от Кушнарёва и от вас, чистой воды беллетристика и словоблудие - бо вы и вам подобные по своей сути, - мечтатели-гробокопатели соборной Украины.
    А к 1991 году вся ваша бригада ваще сбоку припёку...
    А Богатырёву прикрывать нечем? аль забылися:haha::haha:

13. VasMT

Мікі!
    Ви вчергове пош"єтесь у дурні...
    Заб"ємо?
    І знаєте чому? А тому, що читає і вірить УП тільки повний дурень.

14. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Цю особу потім Ющенко взав до РНБО України. Мабуть за її любов до України.

• Подобається Подобається x 2
  15. VasMT

Ще один знавець... Пошукайте глибше і Вам відкриється зміст слів Богарирьової...

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

а мені і шитися не треба, ясноє дєло, шо в очах таких як ви, я ізначально дурень... ну, ето ж і так пайнятно...
    А от за Гонгадзе прикро... його дурнем, правда, не називали, а просто голову ваші відірвали і вєсь сказ...

чомусь знову згадав вираз Т.Г. Шевченко,- "грязь Москви"... а може і не чомусь:haha::haha::haha:

17. Дальневосточник

Для восстановления памяти. :)

Читайте, анализируйте. Только все - а не отжимки. :)

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Застара, щоб шукати глибше.

19. VasMT

Дальневосточник.
    Начать необходимо еще выше... Не поймут ведь... Своим кляйне умишком... :)))
    А вам, свіданутим і нацюкам скажу так: Не шукайте в сраці меду! Це ви, дармоїди і бариги, хочете від"єднання. З потайною думкою, що хтось вас підбере з узбічча історії і ви, як завжди, присмокчетесь до здорового тіла іншої держави, іншого утворення. Аби тільки не самим щось робити, аби тільки чужими руками, Тосіними. Що ж... Дурень думкою багатіє... :)))

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Сміх, овації, оплески
    Ці Ваші слова точно описують нашого відомого "кровосісю". Ось хто, виявляється, для Вас, свіданутий нацюк.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)