Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А для чого в туалетах існують двері та вентилятори?
    Коли я бачу, що форумлянин N апріорі нічого розумного не напише - то нафіга мені читати "цвірінь" на парканах (коли я точно знаю, що за парканом не "цвіріні", а дрова)?

• Подобається Подобається x 3
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Навпаки, "охотно вєрю". Не вірю лише Що саме з Маріуполя. Але це неважливо врешті. Мені просто здається, що Ви сюди зайшли з провокативною метою діскредітації російськомовних українців, в очах західних мешканців України, посіяти розбрат. Про це свідчить така ось зухвала ваша поведінка. Не тільки я прорахував вас ще при вході. Тому і не дискутую з вами, бо ви як ті щури на дротах з дистанційним управлінням виконуєте команди. Маю надію, всі в цій кав'ярні з першого погляду впізнають таких "men in black". Тут багато людей хитріших за Вас. Тому ви тут і не затримаєтесь.

• Подобається Подобається x 5
  3. Boris_Kiev

У нас був різний інструментарій. У Левандівки - бан, а у мене - дружньо-службові контакти з провайдерами половини України. :)

4. PraV

PraV Well-Known Member

А что вы считаете разумным? Игнорирование прав половины жителей Украины? Фантазии на тему "Вашей Украины"? Отрицание региональных отличий в восприятии Украины? Вещание в стиле "Сам шучу, сам смеюсь?"
    Президентские выборы наглядно показали - Юго-Восток в "игнор" уже не поставишь.

5. Boris_Kiev

І головне - кожний вважає себе унікальним і неповторним. Та тут стільки їх перебувало, що можна писати дисертацію з паразитології і класифікувати і за Ліннеєм, і за Дарвіном.

• Подобається Подобається x 5
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви знаєте, Борисе, що цікаво, що в останні роки існування СССР вони десь всі поховалися. Не кажучи вже про жителів ЗУ чи Києва, ніхто навіть зі східної України не наважувався сказати щось позитивне про совок.
    Всі його проклинали. То де набралось зараз отих контужених (як виглядаає, молодих людей) що несуть тут оту всю біліберду?

7. PraV

PraV Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  8. sl4m

sl4m Well-Known Member

вас тоже били в деЦтве совком по голове?
    откуда такая ненависть? ... пропогандист вы наш
    антикоммунист

толковый ответ дать можете?

на всякий случай, то что не в СМИ не значит что мнение людей изменилось

ЗА ЧТО ВЫ НЕ ЛЮБИТЕ СОВОК?
    может за русский язык? .. тогда мы просто должны слюной обливаться за то, что все население, которое либо русскоязычное, либо КТ либо приезжие не из ЗУ (куча студентов КГМУ) должно все оформлять слушать видеть делать вид что разговаривают в госучреждениях НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ

вы поймите, если у вас во Львове есть люди которые разговаривают на русском языке, то в симферополе их точно нет (либо это село, либо это приезжие)

перед тем как обсуждать мой пост ЗА ЧТО ВЫ НЕ ЛЮБИТЕ СОВОК?

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я не маю під рукою книги Гашека "Швейк..." але памятаю там епізод. Попав Швейк на психіатричну комісію. Ввійшовши, вигукнув - слава найяснішому цісару...! Комісія сказала - які ще треба докази, круглий ідіот.
    Ви знаєте, ви свого роду щаслива людина. З вами на тему цієї фрази тут ніхто не буде сперечатись. Ніхто відкрито не назве вас круглим ідіотом.
    В думці пошкодують. А для мене ви є ще одним експонатом з колекції мадам Тюссо чи з давно вимерлих динозаврів.:sad:

• Подобається Подобається x 9
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

За що?
    За мільйони і мільйони знищених і сплюндрованих доль.
    За підміну понять,постійну брехню,якою доводилось жити поколінням..в тому числі і моїм ровесникам...коли вдома говорилось одне..а на вулиці - зовсім інше.
    За винищену мою родину.
    За сльози моєї бабусі.
    За сирітство моїх тата і мами.
    За нищення в людей людського...хоч і безуспішно...бо,нікому не вдалось витравити Божу Іскру з людини,навіть совдепу...хоч успіхів він і добився...судячи по дописах навіть на цьому форумі...
    Але дорога їм туди...
    А совдеп

---------- Додано в 06:16 ---------- Попередній допис був написаний в 06:09 ----------

О...а в чомусь отой фацет має рацію....:scratch_one-s_head:
    Бігме...:sorry:

• Подобається Подобається x 10
  11. Sobaka

Sobaka Well-Known Member

Точно подмечено!!! И на всё русское реакция крайне негативная.... может им платят?
    А люди писали, что за злостные нарушения...
    А вы во что-то хоть верите???
    Поверь, тут фактам не верят, я, да и не только я, приводил их тут много .... и репликами на них последовали только оскорбления. Некоторые себя считают сверхчеловеками, а остальных за быдло держат.
    он -нет!

12. Romko

"Юго-восток" дуже наглядно,своїм вибором і дописами своїх представників навііть тут,на ЛФ вже показав,ким вони вважають себе...

• Подобається Подобається x 2
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Йой, яка тема древня...

За що тоді не люблять совок росіяни з РФ чи наші російськомовні співвітчизники (а таких - греблю гати)?

Примітивний погляд...

14. PraV

PraV Well-Known Member

Западная Украина в 1941 ...

15. Romko

Там на на плакаті букви є.
    Чи,представники "Юго-Запада" настільки тупі,що читати не вміють?
    Топтатись і плюгавити могили своїх предків вміють...дуже добре вміють...

• Подобається Подобається x 4
  16. PraV

PraV Well-Known Member

А вы чем занимаетесь, приводя такие плакаты?

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

Интересная информация: http://www.vgolos.com.ua/videoday/78.html

17. Romko

Констатую факт.
    Плювання совків на могили мільйонів закатованих совдепом людей.

• Подобається Подобається x 2
  18. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Ром, ви ж людину за живе, а вона соромиться. :)

19. PraV

PraV Well-Known Member

Дык и я тоже. Констатирую факт. Оплёвывания националистами могил миллионов замученных и уничтоженных фашизмом людей.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

явка провалена, агент вскрыт ... АМБА! :)

это не плакат, это так называемый - демотиватор, секунда и там будут другие буквы например "Нам несе свободу Гітлер" вобщем бумага (и цыфры) все стерпят ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)