Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І ви думаєте, між ними більша різниця ніж між українцями і "укрАінцамі" зі Сходу? Я, особисто, так не думаю. Навпаки...

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та думайте, що завгодно...Але поки що не існує окремого народу "східноукраїнці" чи "малороси"... Є росіяни, що грають на Сході першу скрипку і крутять більшістю українців, як собака хвостом...І є українці, що за звичкою заглядають в рота росіянам і в дупу Росії;)... От і все...

Жодна влада не здійснювала заходів, щоб змінити таку ситуацію...Ющенко мав змогу почати такий процес, але зрадив і українців сходу, і українців заходу... А я впевнений, що якщо переможе демократія, то самосвідомість українців сходу скоро підвищиться, якщо вони відчують себе громадянами країни, а не статистами масовки...;)

• Подобається Подобається x 5
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

він ще й спеціально дав стару карту, щоб типу по ній ділили))
    А ділити то вже особливо нема як
    чекаємо виборів 2012, коли всі області будуть блакитного кольору, тоді взагалі не буде про що говорити
    2004
    січень 2010
    листопад 2010

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

аж любо дивитися
    сепаратисти різні тікають до кремля, піджавши хвости

• Подобається Подобається x 3
  4. Pedro

А що, ви сумніваєтесь, що може бути інший сценарій?

• Подобається Подобається x 1
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

я? не сумніваюсь
    ну може у Львові дадуть Олежику набрати більшість
    і то тільки по старій дружбі
    а так то усе буде донбас

• Подобається Подобається x 4
  6. Pedro

Тоді виникає питання, чи комусь буде потрібна така "Україна"? І чи то буде Україна? Якщо ви памятаєте, в кінці 80-х ми сміялись з російських заєдінщіков. Чим любителі "голубої" єдіной-нєдєлімой УкрАіни кращі?

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

нічим не кращі, і це неправильний шлях, але немає на те ради(с)

8. Pedro

Я розумію Ярему. Він є українським патріотом і хоче жити в Донецьку. А чи є по крайній мірі 1% там однодумців Яреми? А я памятаю совок коли в Львові (!) тупі кацапи мені цвіркали "разгаварівай на чєлавєчєскам язікє".
    Так хотілося б щоб існувала українська Україна, бодай з розміром Чехії чи Словаччини...

9. Yarema

Ну може Гондурасом назвемось?:sad: Або краще Паханат Уркаїна;)...

• Подобається Подобається x 2
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

в нинішніх реаліях, з тим розклад який у нас є, навіть якщо ЗУ відійде, то в плані корупції і прозорості у нас буде якась Албанія, а не Чехія

11. Pedro

Якось ваші земляки вже придумають. Ось свого часу придумали ПІСУАР. Чим не колоритна назва?:)))

12. Yarema

А Ви як Господь обіцяв Лотові, що якщо знайдено буде хоч декілька праведників, то не погубить Содом і Гомору?:))) Я Вас обнадію...Є однодумці, хоч і мало, але є...Якби не зрада обіцянкам помаранчевих, було б і більше... Потрібен час... Януковича вже більшість не любить...Це ще нічого не значить, бо у випадку виборів результат намалюють ( я вже писав про мафію), але переважна більшість людей, що голосували і дупу рвали за Януковича в суперечках, тепер на нього плюються...;)
    А чим Вас не влаштовує половина України, де переважає українська мова? А з часом ситуація ще може покращитись...Поки що від вивченя української мови не звільняють;)...

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Вони настільки тупі, що не змогли спочатку прочитати абревіатуру, щоб не сісти з назвою в баюру:haha:...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

зараз вигідна для регіонів ситуація.

Або голосуй за крайніх правих, або за них. Тупикова ситуація.

14. Pedro

Згідний. Але, потрібні - український Саакашвілі, просити Бога, щоб дав розум (чи просто розбудив) політикам, особливо лідерам 834,5 партій, які існують невідомо для чого і складаються з кількох людей.
    А людям, щоб не голосували "в пику комусь" а зрозуміли, що це єдиний метод привести до влади толкових людей.
    Але чи все можливе, чи це з галузі наукової фантастики?

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Мих, та найгірше, що нема інших. Ось ми картаємо Ющенка. А БЮТ(скільки ще буде існувати це дурнувати буквосполучення?!) що кращий, коли половина пішла до ПР тушками? Це не дискредитація Майдану, яка ні в чому не поступається "яловості" Ющенка?

15. Yarema

Поживемо - побачимо... Бог не видасть - свиня не з'їсть;)...
    БЮТу вже немає, є "Батьківщина"...Новий закон заборонив балотуватись блокам, лише партіям;)...
    Так половина НУ також перебігла до ПР...Так того мало, ще й їхній лідер подався в "шестьоркі" до Зека;)...

16. Predator

Predator Well-Known Member

Я Вам написал подробно своё видение ситуации. Карту привёл как пример, заметив Ваше непонимание ситуации. С пометкой "примерно так". Было такое? В чём проблема? Выскажите своё видение ситуации. Или у Вас проблема из разряда "а у вас нет другого глобуса?" Вы явно недовольны современной властью в Украине. Будете удивлены, но я тоже недоволен. И я такой же гражданин этой страны, как и Вы. Что делать то будем? Мочить всех, кто не читал Карпенко-Карого?

П.С. Вам не кажется, что фраза "сепаратисти різні тікають до кремля, піджавши хвости" попахивает параноидальным шовинизмом? Неужели Вы настолько предсказуемы? Все кто не с нами - кремлёвские прихвостни, все, кто говорит на русском - москали. Скольких граждан Украины Вы бы записали в москалей в процентном отношении?

17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Уже заранее лапки подняли? А как же "дух Майдана" ? Я не подкалываю,вполне серьёзно спрашиваю

18. Yarema

Привид Майдану бродить Україною...Але, поки що, лише привид;)...

• Подобається Подобається x 5
  19. kjk

kjk Дуже важлива персона

в чому різниця між сумською і херсонською областями?
    ну то кого від кого ви відділите

20. Predator

Predator Well-Known Member

Да никого я не отделю. Вы что, внимательно не умеете читать? Вам кажется что можно взять линейку, циркуль и крандаш и поделить страну? В принципе в средние века что-то подобное делали. Африку так делили - там даже циркуля не понадобилось, границы чёткие)
    Не хочу повторять одно и то же, если захотите разобраться - почитайте внимательно и просветление снизойдёт на Вас) Пока что вопрос федерализации набирает обороты. Вроде обе стороны за, судя по высказываниям на форумах. Политики против конечно (ну не все, но большинство), но воля народа будет исполнена! А почему стал этот вопрос? Вот "злой патриот" Ярема, не против лозунга "москалив на ножи". А Вы как относитесь к этому лозунгу? И какие критерии отсева москалей от немоскалей будут? В Одессе много русских проживает, большинство кровей у нас смешанных, но город в целом русскоговорящий. Они на ножи не хотят, например. Они Ярему боятся. А у некоторых возникает противоположная реакция на эти лозунги. Вот и возникает вопрос "что делать".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)