Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

ну та цікаво
    може чогось не знаю про Махна

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Скоріше за все не знаєте про обох... :dntknw:
    Тут є гілка про Н.І.Махно, прошу зазирнути...

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

оба буржуазні націоналісти, за гроші імперіалістів хотіли знищити Найпрекраснішу Країну в Світі, нє?

4. vseprav

vseprav Well-Known Member

перепис населення 2001 році показав, що в Україні:
    українці 77,8 %
    росіяни 17,3 %
    джерело
    і розмовляйте якою хочете мовою, але державну мову потрібно поважати

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

Хіба що один.
    Хіба що один.
    І що цікаво, цей один і там і там той самий :)))
    Але якщо Ви такий навязливий, то в двух словах:
    1. Махно був вибраний людьми. Не на сходняку партайнгеноссе у Кракові, загальними виборами, і неодноразово у різні ради і комітети.
    2. Махно запроваджував безпартійну ситему вільних Рад, а не намагався очолити визвольну революцію всіх пригноблених народів під своїм проводом.
    3. Армія Махно дійсно Армія...
    Це для початку... Є ще багато нюансів і деталей, але і цього вистачить, щоби вважати Нестора Івановича ВСЕУКРАЇНСЬКИМ Героєм. Тим більше, що був суджений за приєднання Галичини до України :)))

6. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

VasMT, це ви не ганьбіть ім'я всеукраїнського героя Нестора Івановича Махна,(якщо приписуєте себе до його прихильників), і своє місто, такими недолугими висловлюваннями.
    1. Напружте мізки і зрозумійте, що я маю на увазі (якщо вам любов до ригіоналів не застилатиме очі): скільки з 9 травня подітичних шавок з ригіоналів і коммі гавкнуло про свою любов до ветеранів і про те, як потрібний червоний прапор, а на ділі крім слів і ганчірки допомоги ветеранам від них НЕ МАЄ. Тому роблять провокації, щоб люди після 9.05. через ганчірку сперечались, а не мітинги влаштовували через те, шо ветеранам раельної допомоги від влади не має.
    2. VasMT, я розділяю росіян і кацапів, для мене росіяне - люди, які люблять свою державу і поважають інші держави, мови нації, а от кацапи - ті, хто не поважають чужої точки зору, іншої держави, нації, крім своєї. Так от, саме для кацапів характерно зустрівши точки зору, яка відрізняється від їхньої, сипати образами і лайкою на людей, яких вони і не знають зовсім, а через критику ригіоналів бризкати слиною і кричати "От свідоміти брешуть, такі-сякі". Як раз ваша поведінка схожа на останній типаж. Може, вам пакращення бариші принесло, от ви і розпинаєтесь. Я на особисті не переходив, а ваші закиди щодо брехні і відсутності принципів демонструють вашу невихованість і низький рівень культури.
    3. Як набридло, що коли ти проявляєш любов до своєї Батьківщини, коли пишaєшся тим, що ти українець, обовязково знайдеться, пардон, такий от "Швондєр", якому треба буде наклеїти на тебе ярдик "свідомит". Напевно, ці на рівні підсвідомості виявляється злість через те, що ми, українці, має національну самосвідомість, і за всю нашу довгу історію не дали себе асимілювати ані з росіянами, ані з поляками.
    Слава Україні!

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я недавно почитав у Вікіпедії про Махна, туманно все, як на мене. По-моєму в пацана була повна каша в голові, анархісти - це як панки, але ще гірше. А за що боровся, в принципі? За землю селянам, воду матросам? Так що наввипередки його в чиїсь герої перетягувати - мода просто, в Україні зараз активний пошук національних героїв.

8. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Я тебе про одно, вы мне про другое...
    .
    Ну если учесть что ряд хитро сделанных обьеденили русских и россиян в одно целое, и опираясь на это делают вывод что их меньшинство.

Уважаемый приведите мне хоть одну Европейскую страну с преобладанием в течении 30-50 лет национальной диаспоры в размере около 30-50% где нет статуса ее как гос языка.

Я украинец, но я за равноправие статусов гос языков.

пс. з какой радости нам выезжать в РФ?
    Изза того что это Украина?
    Завтра она может расколоться на 2-3 части.
    И что дальше?
    Есть часть Украины которая пытается украинизировать все.
    и есть те кто этого не желает. и их мнения тоже учитываются.

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Идея с республикой Гуляйполе интересная ) но утопическая

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Нет пропоную им повышать рождаемость

9. VasMT

Вау... :)))
    Скільки експрессії, справедливого гніву і неподоланної гордості за свій народ!
    Дядя! Візьміть окуляри і уважно почитайте, те що тут напостили:
    За що і були тицьнуті носом у брехню, як нагадивше кошеня у сцяки. Ви ж, як і належить тим, хто більше нічим, аніж на халяву отриманою національністю, не має чим гордитись, прочитали цілу проповідь, жодного відношення яка до наведеної Вами брехні не має.
    Тому висновок: свідоміти = брехуни.

10. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

ТОварищь как обычно все пропустил))))

Представляете есть граждане Украины которые говорят по русски;)
    а вот кого они к россиянам приписали большой вопрос)
    И чьими ногами велись подсчеты)

11. Mahnovetc

Це не мода, Махно був за українськи народ, виступив проти більшовиків і проти Директорії, боровся проти встановлання режиму коммі на Україні, і для Центральної України він настільки важлива постать, як для Західної - Бандера і Шухевич.
    Звичйно, ідеї державності під гаслами анархізму досить своєрідні, як на мене, але Махно був справжнім патріотом своєї держави. На жаль, майже всі документи, архіви, спогади знищувались коммі і формувався образ Махно як простого ватажка -бандита( як в принципі пізніше робили з ОУН-УПА), колдишніх махновців, їх родини репресували, тому достатьо знають на Україні про Нестора Івановича не всі.

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

ВАс самого тицьнули, як цуценя, у сцяки, у вашу недолугість і хамство. Не зрозуміли цього, ну так я вам іншої голови не приставлю, може з часом зрозумієте.
    Таки любов до ригіоналам затуляє вам очі, фє. А на такому рівні з вами вести діалог - ну що зі стінкою, вона так само логічні висновки робить, як і ви.
    От правду люди кажуть "краще з розумним загубити, ніж з дурнем знайти"

• Подобається Подобається x 4
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та шось періодично лиш, а потім перемикало його - і навпаки за коммі воював.

Ну він задовбав їх по-перше, людина не стабільна була - то червоний командир, то отаман, все на купу. А по-друге він все зробив, в чому вони зацікавлені були і він їм вже не потрібен був.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

хто це такі

14. VasMT

І проти Української Держави і петлюрівців. Врангеля і Денікіна. Шкуро і Барбовича...
    Ви то точно мало знаєте :)))
    Бо написати таке
    про Махно може тільки повний невіглас. :)))

---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

А тут ціла гіляка для таких була :)))

15. Bambook

Bambook Persona non grata

От умілець дурника поклеїти.
    Не рассіян, а русскіх. Різницю розумієте?
    Питання - чому ви русскім, яких 17%, не пропонуєте "павишать раждаємасть"?
    І, може, тим же євреям простіше буде іншим шляхом піти? Завоювати територію України і ввозити сюди євреїв. Правда, окремо ще треба буде завоювати Сибір, щоб вивозити туди нас. Не за рахунок же "рождаемости" в нас утворився такий відсоток росіян?

16. Mahnovetc

VasMT, ну мені нас вас дивитись смішно, завжди забавляють люди, які претендують на те, що "все знають" і "завжди праві", і хають інших. Дитинко, наскільки я розумію, для хронології військових дій за участю Махна є окрема тема, тому тут можна не приводи факти про діялність Махна з 1905 року зі "Спілкою" і до 1925, коли Махно переїхав в Париж. Я назвав найважливіше, на мою думку, проти чого був МАхно, коли усвідомив суть червоного режиму -проти коммі.

17. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Мня уже раздражает эта взятая с потолка цифра.
    Еще раз повторяю:
    есть Украинцы - украиноязычные и проводящие украинизацию всего что движется, лежит, сидит и стоит.
    Есть Украинцы - русско говорящие проживающие на территории нынешней Украины уже несколько поколений.
    Есть русские - которые по разным причинам осели тут. (мож их и 17:wacko:

вот [​IMG]
    А это одни из самых заселенных областей

По данным опроса, проведённого компанией Research & Branding Group, 68 % граждан Украины свободно владеют русским языком (украинским — 57 %
    Наибольшее распространение русский язык получил в восточных и южных регионах, где он является более привычным, чем украинский, для 92 % граждан, что согласуется с данными переписи 2001 года, по которым 65,7 % населения Украины заявили, что свободно владеют русским языком

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та нащо вона потрібна та кацапська мова?

19. Bambook

Bambook Persona non grata

І що? Я теж свободно владею. То ж ви, виходить, і мене туди включили. Виходить, за вашою логікою, я теж маю бути прихильником державного статусу для російської мови? Спекуляція це, спекуляція.

• Подобається Подобається x 7
  20. kjk

kjk Дуже важлива персона

ну тут правильно
    80% українців не передбачає 80% укр мови
    є російськомовні українці
    і вони ніколи не стануть україномовними
    в нас є двомовна держава...
    тікі карта крива
    Хмельницька область це захід
    Дніпропетровська схід
    і восток-центр треба перейменувати в північ))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)