Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

достатньо що в Криму і інших регіонах юговостока біомаса йде і дружно голосує за Януковича
    мені хватає тільки цього, щоб захотіти відділитися

2. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

Перепрошую, то я kjk-а хотів зацитувати, вже виправив))

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Вам не достатньо того, що планктон вибрав прищавого, щоби навіки сопіти в дві дірки?

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

порівняли прищавого з дауном
    що заболіло? :))
    певно голос свій за дауна віддавали?

• Подобається Подобається x 2
  5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

+111!!! Саме заради цього перетворюють прапори та стрічки на символи розбрату, а той, хто на це ведеться, "ллє воду на млин" (С) ПРастам.
    Якщо б влада бажала розвою країни, вела б до єдності. А шлях один: спочатку провести компетентні досліди (виявиться, що у війні ВСІ мали грішки, нема білих-пухнастих з жодного боку), потому поставити спільний пам'ятник загиблим у братовбивстві, а недержавні історичні символи залишити історикам і реконструкторам.

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Для нас - лише одне: забуде до нас лізти.

6. Mahnovetc

1. Лана, шановна, без образ, не можу усвідомити вашої логіки. Які сорти, де ви такий поділ бачите? Ланочка, та зараз майже всі ефіри на 60% російськомовні, радіо і ТБ так само, то і дайте відповідь, яку мову треба захищати. Чекатиму.
    2. А навіщо Україні,самостійній державі, другу державну мову. ВИ спочатку подумайте про те, скільки грошей піде на переоформлення бланків, форм , і скільки під це спишуть. Але це лірика.
    3.А якщо дивитись за нац. складом, то в Криму на держ.рівні треба якщо і вводити ще мови, то і татарську, і рос. А в Одесі 2 держ. мову ввести ідіш/або іврит, потім вже рос. Так що стратегія введення 2-ї держ. мови викличе обурення серед інших націй, і ийде як у Швондера - "все отнять и поделить"
    4. НАЙГОЛОВНІШЕ, ЧОМУ УКРАЇНА МАЄ ВВОДИТИ РОСІЙСЬКУ МОВУ, А РОСІЯ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ВВОДИТИ УКРАЇНСЬКУ. СПОЧАТКУ НЕХАЙ РОСІЯ 2 ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ ВИЗНАЄ УКРАЇНСЬКУ, АДЖЕ В РФ ДУЖЕ БАГАТО УКРАЇНЦІ, ВОНИ ТАКОЖ НЕ ХОЧУТЬ ПОЧУВАТИ СЕБЕ ЛЮДЬМИ 2 СОРТУ І ЗАПОВНЮВАТИ ДОКУМЕНТИ/ВЧИТИСЬ УКРАЇНСЬКОЮ, ТАКА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ВАШОЇ НІЧИМ НЕ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ.
    І ПОВЕРНУТИСЬ ДО РОЗМОВИПРО 2 МОВИ ТРЕБА БУДЕ РОСІЯНАМ ЛИШ ПІСЛЯ ТОГО, ЯК В РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ ВСІ МОВИ ФЕДЕРАЦ. БУДУТЬ ВИЗНАНІ ДЕРЖАВНИМИ І БУДУТЬ МАТИ ПРАВА, РІВНІ З РОС. МОВОЮ.

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

Слушні слова!!!!
    + 1000000000000000

7. - с чего бы? Одних беженцев сколько набежит...

8. VasMT

Ні, не заболіло. Це "фе" за біомасу... Нагадало щось із недавньої історії сорокових років минулого сторічча...

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

При цьому ВСІ!

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

біомаса біомаса
    не всі
    але переважна більшість
    ті які йшли на вибори щоб "показать етим бендерам"
    і в нас такі
    але їх все-таки менше
    бо свобода у Львові набрала 25%
    а ПР в Донецьку 65
    важко сказати скільки "біомаси" в прихильниках Свободи і ПР
    але пропорція десь така

10. LANA

LANA Well-Known Member

Вот тогда Украина точно разделится.

11. Mahnovetc

Ну так від віокремлення до кримчан не прийде розуміння того, що Бандера не є втіленням зла, а Сталін - добра. ЦЕ буде лише від спілкування і єднання.
    І вазаглі : Червона Армія, УПА, Армія Крайова, німецька армія - всі бились між собою в роки війні на ЗУ, і у всіх бійців цих формувань, герої вони чи негідники, чи просто виконавці - у всії руки по лікоть в крові, а кров, як ви знаєте, однакового кольору, тому сперечатись якось нелогічно, в кого руки чистіші. Можна ще згадати І Світову і громадянську війну і з таким запалом сперечатись про Грушевського іВинниченка, або про Петлюру і Махно. Треба, щоб пройшов час для нормального адекватного обговорення цих питань, і до того по-троху йде.
    kjk - таке от відокремлення - це те, до речі, проти чого і УПА боролись.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

Лана, так ви не відповили на мій пост, у нас же дискусія, чекаю на вашу думку, бажано, по кожному пункту і аргументовано.:)

12. VasMT

Це з якої ноздрі така беззаперечна інформація?
    Не треба так однозначно...

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

малоймовірно
    і в НКВД служили українці
    і в повоєнні роки ці українці знищували інших українців
    УПА тут ні до чого
    нажаль ніякого відокремлення не буде
    будемо гнити вместе с братскими народами России, Белорусии и Казахстана (с)

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

:))
    занадто очевидні речі щоб доказувати

14. LANA

LANA Well-Known Member

1 это сегодня приутихло при этой власти. Но и то проскакивают попытки развития укрмовы путем уменьшения русского языка. Когда русский язык получит статус, то этих подножек уже не будет.
    2 Признак независимости – одна мова? Это ж сколько в европе еще колоний? И самая большая угнетенная страна в мире - это США.
    А стоят ли те деньги спокойствия и чувства достоинства миллионов? Да и что это за деньги.
    3 Нельзя достичь полного совершенства, но при втором русском будет счастливо 95% народа.
    4 При чем тут Россия? Давайте запретим в США английский по причине существования Англии.

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

зараз вся влада в Україні в руках ПР
    хто вам заважає прийняти хоча б регіональну мову російську?
    Ідіть читайте Пушкіна, продублюйте назви вулиць російською
    триколор повісьте на балконі
    хто не дає?

16. VasMT

Характерна риса загальновідомої, не зважаючи на свою мізерність, частини населення України :)))

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

ну
    всі з ким я говорив на цю тему (про мешканців півдня-сходу)
    починали щось на зразок он же наш, все-таки, Ющенко язик запретит
    навіть самі толерантні казали про те що краще "свого" бандита, бо на ЗУ немає прамишлєності, і цей регіон не може диктувати свої волю іншим
    і тд
    ні разу я не чув щоб казали що реально Янукович в тому добрий, в тому професіонал
    всі голосували "чтоб не случилось того-то і того-то"

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Ще там на НАТО/СОТ/ЄС помішані
    нас же втягивают в НАТО
    ЄС закроет все наши АЕС и металлургию

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Слова викидують зі словника, чи тільки закінчення у слів? :)

От Ви розумієте, як звучить ота "укрмова" на фоні "русского языка"?

19. LANA

LANA Well-Known Member

А уже сколько раз принимали в регионах. Тут же находятся "патриоты" которые подают в суд, который ссылается на конституцию где только один язык и запрещает.

20. Mahnovetc

Ланочка, дитинко, (не ображайтесь), але ви ж самі собі суперечите.
    1. "
    - ВИ не відповіли, зараз російської в ефірі біля 60%, це якраз розвиток рос.мови за рахунок української мови. Зараз, коли даржавна мова українська мені в Києві, коли я вмикаю ТБ або радіо хочеться почути рідну, українську, а фільми і радіо переважно російскі. НОвини - 50/50. І то не завжди. Скільки рос. фільмів по ТБ дублюють на українську ? ДУже мало, майже все йде мовою оригінала, і хоча мені не подобаєтьсяЮщ, я вважаю, що треба дублювати більше українською.
    2.
    А скільки державних мов в США? 20, 30? В США також дуже велика російська діаспора, чому вони не вимагають 2-ї державної російської. Це буде те саме. І не треба казати, що Україна не США, УКраїна також не РФ, вона таке ж саме незалежна держава, як і США, тому вимоги щодо 2-ї державної мови і там, і тут однаково нелогічні. Ланочка, дитинко, а коли ви приїдите, скажімо в Польщу жити, ви і там будете вимагати рос. державної мови, чи в Білорусі? Справа в тому, спекулюють цими питаннями всякі г.. гуано, скажімо, а простаки ведуться.
    3.
    От не розумію я, пардон, примітивної(без образ) психології росіян/русофілів от розмовляйте російською і всім буде щастя. КОЖНИЙ НАРОД ХОЧЕ РОЗМОВЛЯТИ СВОЄЮ МОВОЮ, І В УКРАЇНІ НЕ МАЄ ПІДСТАВ ВИДІЛЯТИ РОІСЙСЬКУ НАЦ. МЕНШИНУ СЕРЕД ІНШИХ, ІНАКШЕ, ЛАНА, ТЕ ЩО ВИ ПРОПОНУЄТЕ - ЦЕ НАЦИЗМ І "ВЕЛИКОДЕРЖАВНИЙ ШОВИНИЗМ". І не розписуйтесь на 95% украінців, бо референдум не проводився, і нац. склад росіян в УКраіні НАБАГАТО МЕНШИЙ.
    Я ж просив аргументи, а не вигуки накшталт "Ми русскіє, какой восторг"
    Ви татарину поясніть, який він буде щасливий від держ. рос. мови, або євреям, що в СРСР у ВИШ вступити не могли через бортьбу з космополітизмом, я б посміявся.
    Ну про нащадків репресованих українці або поляків я думаю і так ясно.
    4.
    При тому що всчра рос. МІД ВИМАГАВ надання особливого статусу рос. мови в УКРАЇНІ. НЕХАЙ СПОЧАТКУ СВЇ ФЕДЕРАЦІЇ НАВЧАТЬСЯ ПОАЖАТИ, СВОЇ НАЦ МЕНШИНИ, А ПОТІМ НА ВЛАСНОМУ ПРИКЛАДІ, ВІВШИ У СЕБЕ УКРАЇНСЬКУ МОВУ, ПОКАЖУТЬ,ЯК ТРЕБА МОВИ НАЦ.МЕНШИМ ШАНУВАТИ.
    РОСІЯ ПРИ ТОМУ , ЩО ЇЇ МОЖНОВЛАДЦІ АКТИВНО ТИСНУТЬ З ЦИМ ПИТАННЯМ НА НАШ УРЯД, ТОДІ ЯКЩО ЦЕ ПИТАННЯ ПОЛІТИЧНЕ, НЕХАЙ СПОЧАТКУ НАВЕДУТЬ ЛАД У СЕБЕ. АТО У НАС СОЛОМИНКУ ВИДНО, А У СЕБЕ БРЕВНА -НІ.
    І ЯКЩО ЙТИ НА ТАКІ ПОЛІТИЧНІ КРОКИ, ТО ВОНИ БІЛЬШЕ СХОЖІ НА ПОЗУ ПРАЧКИ, А НЕ НА РІВНОПРАВНЕ ПАРТНЕРСТВО, ТИХ ХТО ПРОГИНАЄТЬСЯ - НЕ ПОВАЖАЮТЬ, А РЕЙТИНГ КРАІНІ І ЕКОНОМІЧНЕ ЖИТТЯ ВІД ТАКИХ ПЕРДИМОНОКЛЕЙ НЕ ПОКРАЩИТЬСЯ.
    ЛАНОЧКА, ДИТИНКО, ЗРОЗУМІЙТЕ, ЩО РОС. МОВА НЕ КРАЩА І НЕ ВИЩА ЗА ІНШІ МОВИ. ЯНЕ КАЖУ, ЩО ВОНА ГІРША. ТАКА Ж САМА ЯК І ІНШІ. ХОЧЕТЕ -НЕЮ ЧИТАТИ, РОЗМОВЛЯТИ -ВАМ ЖЕ НІХТО НЕ ЗАВАЖАЄ І ВАС РОЗУМІЮТЬ.
    А ПОЇДЬТЕ В РОСІЮ І ТАМ, БУДУЧИ НАЦ. МЕНШИНОЮ, СПРОБЙТЕ ПОЧИТАТИ УКРАЇНСЬКОЮ, ЧИ РАДІО ПОСЛУХАТИ, АБО ХОЧ ЗАПИТАТИ УКРАЇНСЬКОЮ, ТАК, ЗАДЛЯ ЕКСПЕРИМЕНТУ. ВИ ОДРАЗУ ЗРОЗУМІЄТЕ, ЩО НА ВІДМІНУ ВІД РОСІЇ, У НАС МОВИ НАЦ. МЕНШИН НІХТО НЕ ПРИТІСНІЄ. (І ЯКІ У НАС ЛЮДИ НЕУПЕРЕДЖЕНІ ТАКОЖ ЗРОЗУМІЄТЕ)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)