Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

Вибачте, але територія Косово історично була землею іллірийських племен (предків албанців), а слов'яни вдерлись на ці землі в 6 столітті, як завойовники і загарбники...Тому давайте будемо обережними тоді, коли робимо певні історичні висновки...І чого Ви на албанців вз'їлися!?:sad:
    Співвідношення майже таке, як і в Україні, де українців десь 70%, росіян десь 17%, решта - інші.;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Там по-моєму в релігії справа, албанці мусульмани. А це все наслідки османського панування.

3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не тільки в релігії, а і в мові...Серби і албанці навіть не споріднені народи...І якщо албанці сповідують іслам, то що, вони автоматично стають ворогами?...Причиною стала тупа імперська політика Мілошевича, якби Сербія на протязі 1990 років не розв'язала балканської бійні, то Косово, вирогідно, і досі залишалось би у складі Сербії, хоч може і з дуже широкими автономними правами...Для мене серби - москалі Балкан. Ще з 19 століття вони чомусь прагнули включення всіх слов'янських народів цього регіону в склад своєї нано-імперії...Звідси і їхня взаємна ненависть з хорватами, які прагнули до незалежності...До речі, можна провести паралелі: хорвати - українці, серби - москалі.;)

4. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Кстати вы не учли, что половина украинцев, с радостью бы отделилась от другой )))
    А у тех единство

5. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

- Skodnik, kjk, от живете в різних регіонах, а скільки спільного : і той, і інший пропонуєть розділитись. І далі що? ВИ одразу будете жити краще? Да ви подумайте про те, що від зміни гербів і назв держустанов, мови офіційних документів ті ж самі чиновники одразу ж перевиховаються і розбудують для вас нормальне життя?
    Да ніколи цього не буде, волк линяє - натури не міняє.
    Ніхто НАМ не розбудує нормальну державу, САМИМ треба це робити, І ВСІМ РЕГІОНАМ РАЗОМ. А те що ми різні - ну і слава Богу, якби всі були однакові, можнп було б з глузду з'їхати. Різні.., ти ба, а хіба в вашому будинку всі однакові, чи на роботі, чи в університеті? Да в одному місті всі люди різні і це нормально. Комусь подобається рок, комусь шансон, комусь попса, а так, за цими переконаннями також треба розділятись? Нехай ми різні, головне що у нас спільного - ми Українці, саме це має об'єднувати.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

любий регіон без Яника буде жити краще
    але на ЗУ є можливість його позбутися, в той час як у всієї України разом, чи особливо "юговостоку" неможливо

7. Mahnovetc

Пардон, але я переконаний, що на Сході його так само не люблять, як і у нас, в Києві, і в Запоріжжі, (а ц е Центральна Україна), і у вас. Ми в одній країні живемо і "пакращеннями" по всім областям вдарило.
    А якщо брати не населення, а адміністративний апарат, то виколупати з теплого місця провладних чиновників в будь-якому регіоні буде складніше, ніж в скаженої собаки кістку забрати.
    Он в Донецькій області східняки мітингували ПРОТИ ЗАКРИТТЯ українських шкіл в Донецьку і Луганську. Так що СХід і Захід дійсно разом, бо їм обридли і Ющ, і Янек, теж мені, два фаберже, тільки в різних ракурсах. (Саме тому і провокації, подібні до 09.05.2011 починаються, щоб ми не думали про те, що насправді відмінностей між нами не так вже й багато!!!)

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

на кухні в розмові його не люблять
    але принесуть в Львів серпомолот
    тут його в прямому ефірі спалять
    і там будуть і далі ненавидіти бандеровцев
    там же жодного разу не голосували за Яника
    весь проти когось
    прости оранжевих/бандер/НАТО і тд

9. Andr

Andr Well-Known Member

:nea: Не треба розділяти Україну!!!
    Достатньо розділити Росію

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Росія то тут до чого)
    ну і якщо розділемо, що для нас зміниться
    ще там всякі генерали з ядерними ракетами будуть між собою виясняти відносини

11. Mahnovetc

Ну принесуть серпомолот у Львів, ну так це переважно через те, що ними вдало маніпулюють. Ну принесуть прапор УПА і ДОнецьк. Справа в тому, що коли хтось говорить - ми ж різні, мо один одного не розуміємо, тому нам треба федералізуватись - ну дурня це все.ВІд того, що буде таке відокремлення невже ми краще зрозуміємо один одного? Ні. Особисто для мене найбільший патріот України - Нестор Іванович Махно, але я не полізу бити пику прихильнику Шухевича або Жукова. Треба ну толерантніше ставитись один до одного. І відокремившись, ставши один до одного спинами ми ніколи не порозуміємось.
    Я з Центральної України, от мене однаково бісить, коли в Криму я спілкуюсь українською - чую "о, опять запеденци понаехали", а у Львові - "о, а до нас завітали москалики з Києва". Ну і хто з цих двох ідіотів в різних регіонах кращий? Та ніхто, бо однакові невігласи. Досить з нас того, що закордоном нас часто називають такими призвиськами, так в своїй державі треба всіх шанувати однаково, з будь-якого регіону. А от невігласів всюди вистачає, просто не треба за ними судити про весь регіон.
    Пвторю ще раз :
    Нехай ми різні, і з різних областей, головне що у нас спільного - ми Українці, саме це має об'єднувати.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

першу фразу у Криму можна почути часто
    а от останню у Львові...
    малоймовірно

13. Mahnovetc

Ну, значить мені менше щастило, ніж вам, на вихованиїх людей в обох регіонах:sad:. Але у мене таке було і в Криму "приємного" чув, і у Львові мені казали "москалик з Києва",
    але я через це не став менше любити ані Крим, ані Львів :)

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

у Львові російськомовних 20%
    і я ніколи не чув щоб когось за це якось ображали

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

У 6 ст. Стамбул був Костянтинополем (якщо ще не Бизантионом). Та частина Вірменії, що називалася "Киликія", сягала до Середземного моря. Навколо Миколаєва жили греки та скити, віддати його Греції або Осетії?
    Я до албанців не мав би нічого, якщо вони не почали РІЗАТИ християн, не лише сербів, а й чорногорців. Невже не можна співмешкати мирно? (Як вони тільки своїх християн-албанців ще не всіх порізали?)

16. LANA

LANA Well-Known Member

Вот когда русский язык станет вторым государственным или хотя бы региональным, вот тогда можно и сказать ми Українці. Но когда есть разделение на титульных и остальные сорта, то лучше разделиться.

17. аксакал

Паралелі - дуже підступна річ. Ось приклад. Підозрюю, що Вас (як і мене) бува по дефолту, як мешканця Півдня-Сходу, вважають за ПРібічника голубих.

18. Mahnovetc

Ви мене трохи не так розумієте, я не кажу, що когось хтось навмисно постійно ображає, я про те хочу сказати, що прикрі інцеденти подібного характеру можуть бути і в Криму, і в Льові, і в Києві, але це не є загальною характеристикою для всього міста, ви з цим згодні?

19. аксакал

Щось Ви не так зцитували, то не мої слова!

20. - и что тогда?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)