Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Бачте, Ома, ще й права качають на нашій території!
    Дивуюся довготерпінню адміністрації ЛФ.

До речі, на деяких форумах чітко прописано в правилах:
    Забороняється використовувати як аватари:
    - прапори та герби держав світу
    - кадри з ознаками насильства та сексу
    - зображення агресивних персонажів комп"ютерних ігор.

А тут, куди не плюнь - триколори.

Щоправда, на різних форумах - різні дурки: на одному - дуже багато форумлян, які вказують своє місцезнаходження "Аахен". Це вже стало місцевим приколом. З ними практично не спілкуються.
    Інші позиціонують себе як "ссср". Тут принаймні ясно, з ким маєш справу.

А в меню "Криївки" чорним по білому написано: "Пєльмєні, квас і щі тут не подають!"

• Подобається Подобається x 5
  2. Fremut

Fremut Well-Known Member

Если честно,то не могу.Потому и стараюсь эту тему обходить стороной.Точно также не понимаю ситуацию в Прибалтике с нежеланием учить латышский,эстонский,литовский.Я учил в школе украинский,я понимаю украинский,но в реальной жизни он мне в Москве может пригодиться разве что на рынке при покупке сала.Вернулся бы жить на Украину,естественно , восстановил бы свои навыки разговорной речи.Это естественно,по-моему
    Другой вопрос,когда здесь кто-то из эмигрантов,безумно(по его словам) любящий и тоскующий по Украине,решив в очередной раз поглумиться над русским языком,цитирует вопрос своего сына о грубости русского языка.И что мы видим? Ярый патриот разговаривает в кругу семьи на английском,но никак не на рiдной мовi.Что ж так то?
    Опять "сигнализируем"? Совок неистребим
    Кстати,а флаг какой державы представлен на моём аватаре?

• Подобається Подобається x 4
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Очень многие тети и дяди
    по незрелости вкуса и слуха
    очень склонны томление плоти
    принимать за явление духа
    .

И.Губерман

• Подобається Подобається x 2
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Почнемо з останнього. Звичайно, триколор. І не французський.
    Щодо мови. Я не насміхався, я привів приклад, який показує, що почуває англомовна людина щодо російської мови. І вас то зачепило.
    А скільки разів мені пропонували "разґаварівать на чєловєчєском язікє"? Безліч разів. Та й на ЛФ далеко не раз прозвучало твердження про вєлікій і могучій з одного боку і сєльскій атжівающій чи "нарєчіє" з другого. Так що Фремут, болить?
    Щодо розмови в сімї, то я ніколи б не звинувачував дітей українців, які народились і виросли в РФ в тому, що вони знають тільки російську...

• Подобається Подобається x 3
  5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Так ніхто немає претензій до російської культури взагалі, а тим паче до російської мови - вона набагато краща за англомовні варіанти, нехай вона, мова та культура квітне собі, розвивається... - НА ТЕРІТОРІЇ РОСІЇ.

А в Україні серед громадян українців мусить бути тільки українська мова в адміністративно громадському спілкуванні, це як закони України для громадян України, а не закони Росії для громадян України - як нормальне явище і навіть не обговорюється. Для інших існуює закон про національні меншини, котрий можна і модіфікувати в той чи інший бік.

Той, хто люто захищає російськомовність українців в Україні - просто нахабний брехун-ледащо-невіглас-українофоб чи засланець. Це агресивне невігластво, в той час коли російська мова і так з усіх боків (дірок) лунає.

• Подобається Подобається x 7
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Козявки, мушки, таракашки!
    Одни как изумруд, другие как коралл!
    Какие крохотны коровки!
    Есть, право, менее булавочной головки!" -
    "А видел ли слона? Каков собой на взгляд!
    Я чай, подумал ты, что гору встретил?" -
    "Да разве там он?" - "Там". - "Ну, братец, виноват:
    Слона-то я и не приметил"

И. Крылов. Басня "Любопытный"

• Подобається Подобається x 1
  7. Boris_Kiev

Логіка проста: я - київський українець, мої брати - західні українці. В межах однієї держави. Можу поїхати до Львова навіть без паспорта і спілкуватися однією мовою.

Росія - ЗА КОРДОНОМ. І мені туди їздити не треба, я там нічого не загубив.

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Та нафіг мені сигналізувати?
    Що у Вас на аватарі - Ваші проблеми. Перевірте в офтальмолога сприйняття кольору.

8. Fremut

Fremut Well-Known Member

А я так там вижу жовто-синий,также.Меня зацепило,что в семье патриота Украины говорят не на украинском,о чём я вам и сказал,а что вы там про русский,так это мне до лампады
    А где я что-нибудь говорил о претензиях к русской культуре?

9. Monya

Monya Member

10. Sobaka

Sobaka Well-Known Member

правила этого форума придумал не я. Будет написано по-украински - я прийму... не проблема... могу, кстати, без проблем и на английском и на немецком.
    Так она первая и заявит территориальные права..она сейчас немало и труда и средств вкладывает...
    сугубо привитое мнение западными спецслужбами...
    А как же тогда мне с ней общаться??? Так можно и в польскую школу или в молдавскую отдать...
    Ну "лайно" это мнение только горстки людей, вы же всех инакомыслящих с Донецка, Харькова, Одессы и т.д. просто отправляете в бан! Остаются только те люди, кто придерживается такого же мнения, что и вы. Я же вам в нескольких ветках приводил конкретные цифры, факты цитаты из истории... исторические документы, на которые Вы (на на одно !!!) не отвечали... а всё общими фразами. И вот остаетесь вы сами, не желая даже сделать попытку понять, что существуют другие мнения, и дискутируете на тему как плоха РФ и как много же сделала она плохого. :cry: Ну или в этом роде... Уважающий себя интеллигентный человек, какими вы себе кажетесь, выслушает мнение другого человека и будет его уважать. А не станет его оскорблять как делаете вы, в частности, в отношении меня! Нарушая тем самым правила своего же форума, и делаете это даже не стесняясь.
    Такого (имею ввиду оскорбления оппонентов) в Мариуполе ни один модератор не пропустил бы. Уважайте и себя и других.:give_rose:

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Почему же. Спику вот никто в бан не отправил. Хотя он говорит вещи, которые большинство здесь не приемлет. Но, надо отдать ему должное, говорит очень вежливо и культурно.
    А для такого уровня общения, который предлагаете вы, господа из Мариуполя, существует масса других не столь притязательных форумов.

Именно это мы и хотим до вас донести. Уважайте правила "монастыря", в который пришли.

12. PraV

PraV Well-Known Member

Можно с примерами, для наглядности?

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Можно. Почитайте Салун за вчера-сегодня. Он просто загажен.

14. Boris_Kiev

Ома, Вам охота вести дискусію з клонами?
    Нехай самі з собою ведуть бесіду.

15. PraV

PraV Well-Known Member

Ну хоть ссылочку киньте.

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

С чего вы взяли, что мариупольские участники форума - клоны?

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Як би Борис був як раніше модератором, він би повиводив на чисту воду ціх клонів, і перше що було доказано, те що ця контра абсолютно не з Маріуполя. Можливо він і зараз може це довести.

17. PraV

PraV Well-Known Member

Смотрю вы горазды доказывать, что 2х2=5. Политическая целесообразность? Нежелание верить в существовании русских граждан Украины?

18. Boris_Kiev

Даниле, свого часу я вимів з ЛФ багато нечисті. Подяк було більше ніж скарг. Однак мені то набридло і моє бажання піти у "відставку" співпало з бажанням адміністрації мені її надати. :)
    Оптимальне рішення - ігнор - і не перейматися чужими "рефлексіями".
    Не вистачало ще "цвіріні" на парканах класифікувати.

• Подобається Подобається x 3
  19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Борис, я памятаю про цей період. Ви і пізніше Левандівка показали як треба поступати з контуженими. Я б порадив ще один метод, про який вчора нагадала Ома - заборонити на ЛФ російську мову. В них же не хватає "клепки" щоб освоїти ще одну мову.
    Хоча є інших бік медалі. Іноді після важкого дня на роботі я приходжу на ЛФ як в музей воскових фігур мадам Тюссо чи в природознавчий музей, де я можу зустріти живих динозаврів.
    Навряд чи ви десь ще в цивілізованому світі таке побачите.

• Подобається Подобається x 7
  20. PraV

PraV Well-Known Member

А чего же так - по страусиному?

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

И столб полосатый поставить не забудьте.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)