Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був би той опір географічнго ближче до Москви, мали б чехи не лише празьку весну, а й літо, осінь і зиму.

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Починайте.

• Подобається Подобається x 3
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це не помилка...Це - план;)...
    Це коли чехи сумлінно клепали німцям "Хетцери", гармати, кулемети, і нацистські бонзи не могли ними нахвалитись? Оце так опір:haha:...

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

Цікаво, а чехів репресували за рознарядкою? Масово депортували? Збіжжя вигрібали все до зернятка? Масово розстрілювали в потилицю? Закопували в ровах?о_О Подивився б я, як би вони різали тоді "визволителів"...Мадяри же ж різали в 1956 році і підвішували за ноги:sad:...

• Подобається Подобається x 5
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні... Це коли емігранти-чехи вступили в ЗС Британії і зі зброєю в руках воювали проти окупанта. А не як деякі... І вашим і нашим за п"ятак спляшем...

---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

Яремо! Ви спочатку ознайомтесь із історією чеського Опору і другого Президента Чехії, а тоді поговоримо. Добре? Бо ліпити горбатого і я умію.

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я й не сумніваюся. Космополіт і є космополіт, добре, що в Стрию їх не багато.

Для мене УПА є герої. Причина одна - вони воювали ЗА Україну.
    Мене не цікавить проти кого вони воювали. Мені достатньо - ЗА кого вони воювали. Я допускаю, що вони робили помилки. Я допускаю, що не все вони робили правильно. Я допускаю, що вони деколи були неправі.

Але я не шукаю у них святості і безгрішності. Всі вони з своїми характерами і недоліками, але тільки за те, що вони воювали ЗА Україну робить їх героями.
    Їх ніяка влада не гнала йти служити, вони не служили ні за гроші, ні за пенсію через 25 років, ні за квартиру, ні за пільги. То були люди великої свідомості, а не служАки.

Честь їм і хвала!

• Подобається Подобається x 6
  5. VasMT

Що то за пошесть така? Боря не бачить питання про ССГаличину, Ви, Миху про ОУН... Невже і я в Ваші роки буду таким самим неуважним? Сказав же українською - ОУН. Де Ви дивитесь? :dntknw:
    А мільйони українців, які воювали під Червоним Прапором, хто?
    Не будьте, Миху, настільки категоричним. Читайте "Літопис УПА". Ромко підтвердить... Принаймі він стверджує, що прочитав його весь... Я ще не осилив... ;)

• Подобається Подобається x 2
  6. coolzak

coolzak Well-Known Member

а хто їх питав-в мене два вуйки в ЧА в війну служили-одного загребли з села на другий день по приходу а інший був призваний прямо з господарства німецького бауера в Прусії-перших 3 тижні навіть форми не дали і не вчили нічого взагалі.Ці мільйони українців не під червоним прапором а з під червоної палки воювали

7. VasMT

Справа в тім, шановний містер, що вуйків у Вас було тільки двоє, а не два мільйони. І стверджувати, що всі українці були загнані з-під палиці, принаймі нерозумно...

8. LANA

LANA Well-Known Member

К ним просто приходили и объясняли на примере соседа, что будет с его семьей. Действовали ТАК же как теперь действует "Свобода" - пришли к Львовскому губернатору Цимбалюку и вынудили его написать заявление.

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний VasMT. От скажіть, з висоти прожитих в армії літ, як Ви думаєте, який відсоток йшло в армію добровільно? Я служив коли був Афган. Повірте, я був вже після інституту і вмів розбиратись в людях.Як мені здається відсотків з 10 із ста йшли в армію добровільно. Інші з примусу. Якби не страх сісти у в"язницю, то не пішло б у військо 90 із 100 чоловік. Тим більше, коли йде війна.За 41 рік не скажу, тоді було багато фанатиків. Ідеологія в СРСР працювала сильно.Не буду грішити-що було те було. Але коли був Афган там було зовсім інакше. Повірте, я бачив сльози на очах у майорів. Вони не хотіли йти на цю, нікому не потрібну, війну.

10. VasMT

Сміт. Як казав Ваш колєга "А голова предмет темный и исследованию не подлежит!"
    Що Ви мені всоте торочите про своє геройське минуле в медсанчастині. І той плаксивий майор мені вже як рідний... :)))
    Мова взагалі-то іде про чергове безпідставне твердження пана з Канади, про буцім-то стовідсоткову свідомість і добровільність УПА. Тут були і такі, котрі стверджували, що і в СС-галичину валили тільки добровольці. Можу навести слова одного з керівників УПА, які діаметрально протилежні словам цих неуків...

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я такого не казав.

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

То Ви так само повинні оцінювати і дивізію "Галичина"...Вступили в вермахт і зі зброєю в руках воювали проти окупанта:haha:...А те, що союзник виявився не дуже порядний...Так і Британія зрадила чехів в 1938 році, фактично позбавивши незалежності...А вдячні чеські патріоти проливали кров за Британську імперію.:))) У Вас, пане, як і завжди подвійні стандарти;)...
    Пане! Я, чесно кажучі, за все своє достатньо довге життя майже ніде і нічого не чув про якійсь там рух чеського опору...Було, що в Празі два британських диверсанта чеської національності, закинуті з парашютами, розстріляли Гейдриха...За що німці розстріляли чимало ні в чому не винних заручників і знищили містечко Лідіце...Здається, що британці, таким чином, йшли шляхом дядечка Джо, провокуючі німців на репресії, щоб зірвати ударну працю чехів на фюрера:)))...
    Це я помітив;)...
    Чесно?;) Гарматне м'ясо:sad:...Забите, затуркане, гарматне м'ясо...За винятком жменьки ентузіастів, що з якихось особистих причин любили радянську владу...
    Та не було там ніяких фанатиків! Бо інакше озброєна до зубів армада не драпала б до Москви, покинувши німцям всю техніку, зброю і склади;)...

13. VasMT

Ні. Чеські патріоти в складі Британського війська воювало з Гітлером за свою країну- Чехословакію. І на відміну від "Галичини" не продавались. І загарбану Чехословакію, на відміну від Галичини, признали всі держави, навіть СССР.

Не плутайте чеських партизан з чехословацькими частинами в складі інших армій антигітлерівської коаліції.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Українці мали хоч найменшу можливість мати УКРАЇНСЬКІ частини в складі ЧА????

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

а Ви що уважаємий товарищ провели інтервю з 2ма міліонами?

16. Bittle

Bittle Well-Known Member

Федеральний устрій України

Те, про що казали Грушевський і Чорновіл...

17. VasMT

А як Вам Українські фронти?

18. RHom

RHom Well-Known Member

Ха-ха, дуже смішно.

• Подобається Подобається x 1
  19. VasMT

Ни, шановный мистер...
    Але факты рич уперта. Килькисть добровольцив, килькисть дызертырив у всих армиях приблызно однакова... Не ломайте мизкы, е цила наука про военну психологию... И започаткована вона була далэко не в Радянському Союзи...

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вони воювали за Україну?
    Чи за сирисири?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)