Чи треба розділяти Україну?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Бійцівська Рибка, 14 лют 2010.

?

Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав?

1. Так, і негайно

24,6%
  2. Так, але не зараз

3,7%
  3. Ні в якому разі

60,3%
  4. Важко відповісти

11,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Проблема то в чому
    ну при Ющі ясно - ми вас тримали
    А при Янеку вашому синьозадому чого не федералізуєтесь
    бандеровці винні знову?

• Подобається Подобається x 5
  2. Bittle

Bittle Well-Known Member

Янеку и его спонсорам будет несолидно управлять частью Украины
    будут всех жать в единой границе до конца

• Подобається Подобається x 1
  3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Як це будуть, вже жмуть, катком цю владу називають. Ви ж нам хоч поясніть, чого Ви хочете? Хочете відділитись, так боріться за свою ідею. Не хочете відділятися, то треба шукати спільну мову

• Подобається Подобається x 6
  4. Bittle

Bittle Well-Known Member

это другой разговор!
    но без флагов Свободы, УПА, Родины и КПУ.
    можно мораторий на радикалов ввести для здравомыслящих патриотов?
    или еще есть куда падать? (ниже нас пока Молдова)

5. Philosof

Philosof Well-Known Member

Ні! Наші предки так боролися за соборність України, а тут ми піддаємося на провокацію і вже ділитися! о_О

6. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Як можна ввести мораторій на КПУ, чи ПР, вони ж у Верховній Раді. На "Свободу" зараз влада сама введе мораторій

• Подобається Подобається x 3
  7. Philosof

подивіться хотя би на Бельгію! Європейська країна, а глуха політична криза, но там ніхто нікого не звинувачує!
    :dntknw:

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Це не так, ПР намагається скомпроментувати Свободу перед українцями і збити їхні зростаючі рейтинги

8. Bittle

Bittle Well-Known Member

А Вы не обращайте внимания на ВР, она же на Вас внимания не обращает...
    Вы хотите жить в единой и счастливой стране? - так еднайтесь для начала!!!

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

типа сливает негатив на Свободу?
    а Свобода типа вызывает негатив у Юго-Востока?
    не надоело?
    думаю, Ахметов-Фирташ уже просчитывают новую схему "развода" народа...а Вы все топчетесь на вчерашней теме...

• Подобається Подобається x 4
  9. Philosof

Для цього потрібно, щоб були партії центриського спрямування, а їх не так уже й багато

10. Bittle

Bittle Well-Known Member

партии...
    партии, это легализация, а значит уже зависимость от государства...
    опять же, финансирование

но вариант приемлем
    а вот что необходимо уже сейчас - объединение профсоюзов и предпринимателей без идеологически-разделяющих тем.

11. Philosof

В "родіни" високі рейтинги , аж ніяк ! то ж про що розмова, про розкіл України - його не буде бо народ ще з глузду не з їхав!

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Не раз і не найближчим часом, люди ще досі багато залежать від працедавця і їхніх грошей щоб проявляти самостійність

• Подобається Подобається x 1
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

В чому діло, хай платять більше. Менше мільярдерів в уряді буде, зате люди не будуть нікуди їхати.

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Якраз введе, занадто багато бабла влада в Свободу вклала, щоб вводити на неї мораторій.

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І як Ви це собі уявляєте!? Впрягті коня і трєпєтную лань!?о_О Ці сили є антиподами. Лише в тоталітарній державі вдавалось підкорити і тих, і інших інтересам влади...Результат відомий:sad:...

14. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ви так настійливо виступаєте проти Свободи, ніби щось знаєте, але не говорите. Не те щоб я був їх сильним симпатиком, але якось воно занадто напористо

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

кохайтеся чорнобриві......:)

---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Не говорить про це тільки ліниві. Як зі Львова (http://www.pravda.com.ua/columns/2011/05/12/6190053/ http://blogs.pravda.com.ua/authors/voznyak/4dc939c5d1d62/) так і з Одеси http://yug.odessa.ua/index.php/home/arc/1497.html Вчора львівський комуніст Голуб відкрито сказав ПР -ви викормили Свободу, бо боялися Тимошенко, а тепер вона (Свобода) виходить з під вашого контролю. Які ще потрібно Вам докази.http://www.pravda.com.ua/columns/2011/05/13/6189292/

Останнє редагування: 15 тра 2011
  16. coolzak

coolzak Well-Known Member

то просто якийсь політ фантазії нестримний-
    підприємці як правило є опонентами профспілок які обєднують найманих працівників
    а профспілка підприємців це як відділення ліги сексуальних свобід в жіночому монастирі.а пробувати пхати чисто економічні вимоги без політичної платформи то просто броунівський рух на майдані-толку ніякого.В Україні партії займаються пробиванням каналів до бюджету а не тим чим повинні зайнятись-судова система .податки .медицина.Поки народ за прапори чубиться гроші міліардами тягнуть по офшорах.Політична платформа повинна бути-політиканство повинно відійти але мені здається що система вже настільки закостеніла що зміни зсередини неможливі

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви вважаєте це не правильним?

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Неправильним що, що партія влади, штучно створила партію Свобода, чи що Свобода виходить з під контролю партії влади? Ви ж як розумна людина прекрасно розумієте, що всю незалежність Свободи можна розбити в пух і прах оприлюдненням платіжних документів, або записів зустрічі з заказчиком. Зрозумійте, я не кажу, що абсолютно всі свободівці розуміють на кого вони працюють. Ні. Про це можуть знати, дуже обмежене коло осіб, які маніпулюють патріотичними почуттями дійсно небайдужих людей, часто не розуміючих наслідків зробленого.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

От це дійсно цікаво було б подивитись...

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я думаю, що прийде час і на це. Два факти вже були. Які? Ну перший факт з Яценюком, коли Богословська на одному з ток шоу, тонко натякнула, типу з чиїх рук їсте, опозиція (я не кажу, що Яценюк з Свободи, але це аналогічно призначена з Банкової опозиція), і інший факт з Голубом, тут вже сказано зп Свободу. Але біда нам до того що кажуть інші. Я думаю, якщо маємо розумну голову і складемо докупи 2+2, то нам не треба нічого казати, ми самі вирахуємо. Я сам для себе вирахував. Наприклад, якби я хотів виграти президентські вибори, я б в Східній Україні ніколи не говорив те що не подобається вибрцям Східної України, я б ніколи не казав, що бандерівська армія(де така армія , чи вона існує, чи вона буде існувати, і чи взагалі вона можлива в Україні при нашому, такому різному електоральному полі) буде гуляти по Донецьку. І це сказала людина, яка себе вважає науковцем.Борони Боже від таких науковців. Знаєте кого мені нагадує Михальчишин-звичайного бика-гопника, людину яка заробляє гопстопом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)