Чи потрібно платити за реєстрацію у держ.поліклініці?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем CikiBybiSha, 12 січ 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Роддім... я б їх у повному складі на лаву підсудних.
    Там корупція з креативом.

2. lovikyou

lovikyou Member

Ага, а перед тим, ще в черзі, наперед знаючи, що лікар Вам "догодить" головне не забути запитати, а який саме шоколад лікар люблять, якого виробника і основне, якого розміру.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. lovikyou

lovikyou Member

І про елемент культури та поваги - я будучи вагітною потратила 40(!) хвилин в поліклініці аби з задушливих кашлем мене хоч хтось просто послухав! В останньому кабінеті я просто сказала, що більше нікуди не піду і ще 15 хвилин перевірялись достовірність кожного підпису на моїй заяві про обслуговування в даній поліклініці, бо я ж без прописки!
    При чому, коли мала оплачену страхівку, прийом 3-х лікарів, УЗД, аналізи та призначення лікування зайняли 45 хвилин.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну чекати доводиться навіть в "розвинутих країнах", з яких ми любим брати приклад. В них навіть в комедіях це популярна тема для сарказму.

5. lovikyou

lovikyou Member

Нє, то я не чекала, то шукали "крайнього" на кого мене " не мєсну" спихнути. ...

6. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Я як була вагітною то теж в постійних чергах сиділа під кабінетами узд, лабараторіях та всяких різних. Але в вагітних купа часу як вважають багато хто що з медперсоналу, що інші люди!

а де твій аватар? :)