Чи потрібно одружуватися?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем 3BiP, 19 січ 2010.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

От і я давно кажу - чортиця чортицею, а ліпите багіню.)

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

а мій знайомий каже:

одружений живе, як пес, а вмирає, як король, а холостяк живе, як король, а вмирає, як пес.

• Подобається Подобається x 3
  3. Samojlovu4

Згоден Мих. Правда свята.
    Так і товкачимо ж - гуляй, і женися пізніше, слухаючись розуму більше, як серця.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є ще одна мудрість народна:

Що б ти не робив: одружувався, чи не одружувався, завжди жалкуватимеш.

Хоча є й вийнятки.

5. prox

prox Well-Known Member

Ніяких вийнятків. Везе більшості, не везе меншості. Залежить хто через що зійшовся.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А то Ви вже з браку аргументів. :)

Ліпила б багіню - не признавала б помилок, зроблених в молодості. Але і попри помилки ніколи не казала "всі мужики - казли" і не була ображена на чоловічий світ. Просто вибирати почала прискіпливіше тих, з ким зібралась ніч провести (і не обов'язково в ліжку).

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Я так розумію, багато років тому вам відмовила жінка, яка була об'єктом ваших бажань і відтоді почалися надмірне виділення жовчі, нервові тіки, комплекси, проблеми з налагодженням контакту?

8. prox

prox Well-Known Member

При розмові нема такту, то позбудешся контакту... .

9. Samojlovu4

Ха-ха, бамбук - це класика!!))
    Ви не дурний і приємний хлоп, не починайте виправдовувати свій нік.
    Банальна і заїжджена "істина" рівня дев"ятого класу, придумайте щось трохи мудріше, піднатужтесь.

10. Bambook

Bambook Persona non grata

шо є, то є.
    А от в цьому ви дууууже помиляєтеся.
    Не думаю, що я змінюватиму гіпотезу з банальної, заїждженої і не надто коректної на якусь красиву і приємну, якщо саме перша мені здається ближчою до істини.
    Тут тільки ви можете її спростувати.
    Тільки не називайте гіпотезу (сформульовану в питання, там ще й знак відповідний стоїть) істиною. Ви ж не серьога-очкарік ;)

11. Samojlovu4

Браво бамбук, ви зробили те, що роками тужився зробити форумний жіночий комітет. Викрили, знайшли причину, докопалися. Хлоп є хлоп.
    Так, в садочку я показав свого цюника одній дівчинці, а вона мені відмовила показати... Це зламало моє життя, змінило характер і наповнило переконанням, що всі жінки світу фальшиві шльондри.
    Знімаю капелюха, бамбуче. Я програв.

• Подобається Подобається x 4
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Бамбуче, як Ви так розкусили Самойловича? :) А ми все стараємося котрий рік зрозуміти, чого він так жінок не любить і все узагальнює..... :)

13. Samojlovu4

Шкода шо ви далеко, Ольга, ми звикли відпустку багато південніше в районі еверглейдсу проводити, а то би було дуже файно на донатса си стрінути.

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

знайшов один аргумент за: шлюб за розрахунком!

• Подобається Подобається x 4
  15. Оля

Оля Старожилка форуму

Вишу ще постійно на кулінарному форумі, а нині ще наткнулася випадково, що вони про сімейні проблеми розсуждають і хтось запостив ось таке.

Ржунімагу вже 5 хвилин, як згадаю наших форумних противників жінок, їхні докази, які жінки непотріби і порівняю те, що прочитала. :haha::haha::haha:

16. duncan

поцікавлюся: а мене Ви теж записали до "противників жінок"? :scratch_one-s_head:

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Раніше знала, що у Вас проблема тільки з однією жінкою - тещо. :) А тепер Ви чогось проти шлюбу розписалися... ;) Так і не зрозуміла, чи то Ви вже всіх "баб" тепер спротивили, чи що.... ;)

18. duncan

не буду іронізувати щодо жіночої логіка, але все ж поцікавлюся -- який зв’язок між небажанням одружуватися та жінконенависництвом? ;)
    пс. а тещо зара шовкова!

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Нема в тому логіки і зв"язку? А що тоді? Напевно хлопи проти шлюбу через велику любов до жінок. :)

п.с. Пупере, а я таки не ствердила, що Ви у списку жінконенависників.... ;)

20. duncan

влучно написано!
    до жінок (у множині) :)
    :give_rose: дякую, бо ніколи не був і не є

а де твій аватар? :)