Чи потрібно одружуватися?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем 3BiP, 19 січ 2010.

1. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

у шлюбі зі стаже, одружуватись треба.

• Подобається Подобається x 1
  2. ArtCool

у шлюбі зі стажем, одружуватись треба.

3. Оля

Оля Старожилка форуму

А треба бути саме психотерапевтом, щоби не побачити цього? Ви ж самі вчора тільки писали:

То чому я пишу єресь?

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

диплом не є ознакою розуму

• Подобається Подобається x 2
  5. BastardO

BastardO Well-Known Member

Бо із всього написаного Вами випливає,що проблеми в сімї спричинили якусь мфічну психотравму,яка впливає на мою поведінку і мислення.

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

лол

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Не такий, не такий. Їм на то часу не вистачає, бо багато хлопів зпилися, знаркоманилися, або перейшли на інших хлопів. Певно теж в тому жінки винні? ;)

До речі, вам, хоч як і поганому християнину, як ви себе самі назвали, інформація до роздумів: Бог настановив чоловіка головою і священником своєї сім"ї. А коли чоловік перестав ним бути у своїй сім"ї, то все пішло в нього шкереберть - і жінка, і діти, і він сам. Так що Бог найперше з чоловіка спитає і за нього самого, і за його жінку, і за його дітей. Чи ви і Богові будете доказувати, що то все жінка? ;)

7. ArtCool

А давайте перейдем у далекий паралельний всесвіт, де люди не одружуються взагалі, абсолютно ніхто, а просто живуть разом, без обов"язків та забов"язень, займаються сексом з ким завгодно, дітей не виховують, або виховують їх на фабриках, бо сімей як таких не існує, або вони на дуже короткий термін, що ж далі? Чи розвиватиметься такий всесвіт, апріорі він приречений на руйнувння!

8. Оля

Оля Старожилка форуму

А ви того самі хіба не бачите? о_О Перечитайте, що ви пишете тут на форумі останнім часом.
    І ви ж сказали, що маєте дотичність до психотерапії. Там вас не вчили, що всі наші комплекси родом з дитинства? ;)

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Звичайно в деякій мірі, більшій чи меншій, і жінки винні, поряд з іншими причинами. І найрозумніші з них це визнають, і таких немало.
    Решту неохота розписувати, всеодно намарно, надоїло.)

10. BastardO

До психології.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ділимось думками. А Ви зібрались мене переконати, що мене обов'язково бити для сімейного щастя, чи мого чоловіка, що йому не повезло? :)))

12. BastardO

Думками ділятся для досягнення конкретного заключення,яке є істинним.Всі інше - перелевання з пустого в порожнє.

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Думав ото скласти дуже скорочений список цілей, в яких люди діляться думками. Але передумав.
    Ви навряд чи зрозумієте. Ви надто юний. Настільки надто юний, що ви не лише дуже замало пережили, а ще й дуже мало почули від людей і дуже мало прочитали...

• Подобається Подобається x 2
  14. Slonb

Slonb Active Member

в принципе, поддержу. Только больше склоняюсь к: не спешить жениться.

15. BastardO

А я пю горілку,щоб не пяніти.

16. Un.Known

Невірно. Я своє заключення давно зробила. І воно є істинним (для мене).

І Ви також, до речі. :)

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Типово форумне. Кожен з тут присутнiх вважае себе дактарьяном, про жiнок взагалi мови нема - там кожна твердо переконана, шо вона богиня.
    Поняття не мають з ким спiлкуються, головне всiм колгоспом гiмном закидати. Хлопуньо пару дурниць заради приколу бовкнув, а вони тут рефератами розпинаються.
    Свое життя би влаштували, фарисеi.)

18. prox

prox Well-Known Member

Не будете бовкати заради приколу, не будуть поносити вас по колу... .

19. Un.Known

Га-га-га.

А то нічо, що Ви сам собі протирічите? Тобто, сам поняття не маєте, з ким спілкуєтесь, і тут же етикетку богинь приліпили (я далеко не богиня, до речі, швидше чортиця), ще й радите життя влаштувати.

Хлопчик дурницю бовкнув, звісно, от тільки ще десяток хлопчиків зайде, прочитає, і буде все сприймати за чисту монету.

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Власне, що ми влаштували, на відміну від генія психотерапії, а він наразі ні. А розпинається так, ніби навпаки ;)

а де твій аватар? :)