Чи потрібно одружуватися?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем 3BiP, 19 січ 2010.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

От вам i будь-ласка.)
    Дякую, ми iтак вже про жiнок в курсi.

• Подобається Подобається x 1
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Зараз ми говоримо взагалі-то про таку категорію жінок, як "курочки" ;)

Випадків, коли дівчина в 20 справді щиро любить чоловіка, якому 50, є насправді мало.
    Випадків, коли дівчина в 20 починає зв'язок з 50-тирічним в силу отримання від цього певної вигоди, є більше.
    Але. Не всі дівчата у 20 діють так, як описано в способі №2. Переважна більшість щасливо чи не дуже влаштовує життя зі своїми ровесниками чи трохи старшими чи трохи молодшими.

Чоловік в 50, який захтів молодої курочки, повинен прекрасно розуміти, що навряд чи і навряд чи ця курочка піде до нього просто так :)
    Аналогічно і жінка, яка в 50 захоче 25-річного когутика :)

Мені просто дивно, що Ви з цих випадків підводите узагальнення про всіх жінок.

3. Samojlovu4

Дякую дiвчатко, вiдкрили менi очi.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Навіть і не думала того робити, бо це було б смішно :) Тому не варто дякувати за виклад того, що і самі добре знаєте.

Я написала свої міркування та в кінці висловила своє здивування певним моментом у Ваших міркуваннях, а відкривати/закривати комусь очі... Мені воно треба? )

• Подобається Подобається x 3
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Чому ця тема не називається mike bastard і не знаходиться в Портретах? :)

6. Оля

Оля Старожилка форуму

До Вашого (як християнина), Самойловичу, відома, не можна свідомо нагулятися в молодості і бути щасливим в шлюбі і ще мати щасливо діточок. За всі наші дії в молодості ми потім пожинаємо на своєму житті, або на житті наших дітей. Це, як 2+2=4. Так що не наштовхуйте бастарда на неправильні дії... ;)

О! А це ще гірший варіант, який Ви йому малюєте.... ;) Хай би там то писав який молодий батяр, якому море по коліна. Але коли то пише сімейний чоловік, батько дитини ( сина, до речі), то можна тільки поспівчувати і Вам, і Вашій дружині і Вашому синові. :sad: Бо хоч Ви говорите, що щасливі в шлюбі і є добрим батьком, щось то не віриться після всього того, що Ви пишете в гілках, де розглядаються такі теми, як ось ця. ;)

Мислить він зовсім неправильно і нічого доброго, видно, змалку він не засік. Хіба що погане життя між батьками, або близькими людьми. Бо тільки такі висновки роблять юні хлопці, які через це дуже скоро дорослішають і їх так рано турбують такі проблеми. :sad:

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

А ми про хлопів, яких Ви схвалюєте, що вони в 50 тягнуться до 20-річних.

• Подобається Подобається x 5
  7. BastardO

BastardO Well-Known Member

Взагалі-то,свої висновки я виводжу із логічних заключень,що грунтуются на обєктивній оцінці фактів.Я сам не радий,що світ такий.Але,по іншому його сприймати - самообман.
    П.С. проблнми в моїй сімї були стумулом почати аналіз взаємовідносин між протилежними статями у всіх аспектах.Причому,я намагався максимально абстрагуватися від власного досвіду у всых аспектах.

8. Samojlovu4

Та займайтеся самообманом Оля, прошу дуже - але давайте ви не будете домислювати дурниць і приписок в чужу сторону, а я утримаюсь від недоречних коментарів в бік вашої сім"і?!
    Думаю, домовились.)

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви в якомусь іншому світі живете?

Ага, значить я була права.

Стосунки Ваших батьків - не Ваш досвід. Але якщо Ви будете жити з переконаннями, що тільки такі стосунки можливі - більше ніяких не будете мати.

Вибирайте жінку розумну, котра буде поводитись, як королева, але! буде мати для того підстави - це може бути що завгодно, але це має бути здобуто її власною працею чи головою. А Ви поводьтесь як король своєї королеви - і побачите, наскільки ваші стосунки будуть відрізнятись від тих, до котрих Ви звикли.

• Подобається Подобається x 5
  10. BastardO

В тому самому,де і 7 000 000 000 гомосапієнсів.

Я і не писав,що мій.Я мав на увазі свій досвід взаємлвідносин із протиледною статтю.

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

Реквестую продовження,де мають бути "маточки і тичинки"

11. Un.Known

Дивно тоді. Всі мої подруги варять їсти і прибирають. А це у Вас чи не головна проблема.

(А такого, як Ви - вперше бачу).
    І скільки років було Вашим "жінкам"? :)

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

Ну це вже від Вас залежить.

Але якщо Вам така модель не подобається - прошу, оберіть іншу.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не правда, моя стара поняття не знає шо таке прибирання по суботах....

13. Un.Known

Ваша стара - не моя подруга. :)

• Подобається Подобається x 2
  14. BastardO

выд 19 до 26,5

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а тут обов'язково бути подругою? :sad:

16. Un.Known

Ні, я просто говорю про своє оточення.

І навіть якщо взяти присутніх, то не знаю жодної тут, котра б не усвідомлювала своїх обов'язків. Та навіть не про обов'язки йдеться - про потребу створити комфорт домашнім, смачненьке приготувати, дітей посварити чи похвалити, чоловіка полюбати.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я в тім процесі теж приймаю участь...

ну, тут і так все зрозуміло

18. BastardO

Логічно припустити,якщо Ваші подруги не входять до числа 7+ млрд. людей,то вони не належать до виду Homo Sapiens :haha:
    Еххх,зрозумів тільки одне - коли баба перечить,не треба перечити.Чоловіки до такого рівня демагогії не спроможні.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

угу..... :)))

На приеме у сексопатолога:
    — Жена занимается с вами сексом?
    — Да.
    — Как часто?
    — Непрерывно.
    — В какой форме?
    — В мозг.

20. Un.Known

Подивіться статистику процентного відношення чоловіків-жінок у владі, все стане у Вас на свої місця. )

Коротше кажучи, бастард не збирається виходити за межі своїх стереотипів. Амінь.

а де твій аватар? :)