Чи потрібно одружуватися?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем 3BiP, 19 січ 2010.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вибух овацiй.)
    Бiдний бастард, як же ж то вiн без тещi.

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

шкода?)))
    ладно, тема мені уже нецікава

3. Kyznechik

Kyznechik New Member

Я своему мужу сказала что если разведемся, то я лучше буду чьей-то любовницей, а что может кто-то и осудит, но ведь хлопот меньше, не переживаешь что будет голоден, не обстиран. не доволен, не нравлюсь, изменяет, пьет, денег не даёт. Да! в наше время мы слишком самостоятельны и мужское одолжение женитьбы совсем не нужно, жаль конечно поздно все поняла теперь всегда только стирка, уборка, работа. переживания.
    И ведь правду говорят девки замуж не ходите там конфеты не дают.

4. Samojlovu4

Посмотрим на вас, одинокую такую и гордую, лет так после 35-ти, когда девки наши начинают с ужасающей стремительностью отцветать и разлезаться, и когда после пару лет развода женщине мужчину рядом хочется до кровавых слёз в подушку, а кругом только отработанные потные мужланы с жывотами, отрыжкой и слабом понятии о настоящем сексе, более-менее стоящие давно разобраны и держат их цепко. Да и дети свои ой как часто уже не в радость, прицеп ещё тот, а косметика заметно не помагает, и диета к чёрту...
    Вэлкам.)

• Подобається Подобається x 4
  5. BastardO

BastardO Well-Known Member

думаю,йому буде по-цимбально

6. Slonb

Slonb Active Member

попробую ответить.
    помимо банальностей по типу крепкого плеча, защитника и прочая. От брака (читай "семьи") женщина получает одно из самых главных событий: ребенка.
    Только я говорю не просто о "родила чтобы родить" или "родила. потому что забеременела".
    А в плане: когда женщина уверена, что этому мужчине готова родить ребенка. - это и есть то, что она получает от брака :)

7. prox

prox Well-Known Member

Хто присвятив своє життя Богові або хворий, краще не одружуватись. Решта, щоб не жити в гріху, потрібно одружуватись і виходити заміж.

8. BastardO

тю,а без сімї зачати біологічно невийде.:)))
    Сімя необхідна жінці не так для зачаття,як для матеріального забезпечення рєбйонка.
    Причом,зачасту той хто забезпечує,є нет тим хто зачинає.
    Сед,бат тру.

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Сім"я жінці потрібна для впевненості, захищеності, стабільності, відчуття того, що ти не одинока й потрібна. Зачати-діло нехитре. Головна цінність сім"ї в тому, що дитина народжується в любові і виховується в любові двома батьками.
    Знову ж таки, ви проводили якесь статистичне дослідження?

• Подобається Подобається x 3
  10. Оля

Оля Старожилка форуму

Я вже десь говорила, що ця дитина видно зарано подорослішала і нічого доброго в житті не бачила. Бо в мене вже троє хлопців були ( один якраз зараз є) у віці 21 і вони не сиділи, не сидять і певно не будуть сидіти на форумах вирішувати таких питань, як женячка, чи які дівки стерви. Йому бідному тільки можна поспівчувати, що в нього таке життя, що він тут тим займається.... :sad:

11. BastardO

І де тут логічне протиріччя ?

Подивітся історію в їх браузерах.Думаю,багато чого дізнаєтесь...

• Подобається Подобається x 2
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Стабільність, впевненість і захищеність вимірюється не лише матеріальними показниками.

13. BastardO

занадто пізно зрозумів суть жіночої натури.

одне без іншого ,каг-би,не котіруєтся.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Не думаю, що знайду там, що вони когось питаються, чи треба женитися, чи розказують людям, як дівчат принижують. ;)

І це заява в 21 рік? :) Що ж ви скажете в 50? ;)

• Подобається Подобається x 4
  15. Samojlovu4

В 50 бастрад або нагуляеться вже i буде щасливий в сiмейному життi з Нею i дiточками, або буде балдiти i натягувати молодшу рокiв так на -надцять за себе курочку.
    Закруглить деякi своi крайнощi i остепениться, принаймi мислить в багатьох речах вiн правильно. Сiче змалку.

16. prox

prox Well-Known Member

На жаль люди топлять себе в гріхах... .

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Котрій буде періодично товкти писок.

І так їй і треба, як Бог розуму не дав.

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Оу, для цього Бастард повинен бути дуже і дуже заможним хлопом :)
    Чи Ви вірите в щиру і чисту любофф між 20-ти річною курочкою і 50-ти річним когутом? :)

19. Samojlovu4

Та то вiн просто тут заливае нащьот писок товкти, щоки роздувае скорiше всього.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Трудноє дєтство (с)

а де твій аватар? :)