Чи потрібно одружуватися?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем 3BiP, 19 січ 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

За дітей, наприклад. Кожен наш крок має відбиток на долях інших людей, тим більше такий, як одруження.

Але відповідальність полягає також у прийнятті рішень, таких, як одружитись.
    Гм. А любив він жінку чи фігуру?

Якщо друге - та да, звичайно. Аби не брехав до одруження про це, головне.

• Подобається Подобається x 8
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Секc без кохання - не смачно. Кохання без сексу - не ситно. Секс з коханням - це мрія гурмана. Будьте гурманами у всьому. Хороший смак ще нікого не псував.

• Подобається Подобається x 6
  3. majolika

majolika Well-Known Member

якось завжди дивно читати саме від жінок оце ,відповідальність,. Брати на себе відповідальність за інших - найперший чоловічий обов'язок як голови сім'ї. І якщо чолоік цього не усвідомлює, чи не хоче, чи боїться тої відповідальності - одружуватись дійсно не варто.

• Подобається Подобається x 2
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ти ба.)

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

що міняється для дітей, якщо батьки не мають штамп у паспорті?
    плюс ще й держава доплачує "матерям-одиначкам"

одне без другого немислиме
    типово жіноче ставлення -- нехай мене кохає за "багатий внутрішній світ")))

ага, зара, рабєжалася, тюбєтєйка новая адєла

ключові слова працюй над собою

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Почала гладшати? А якщо у жінки гормональний збій після пологів? Капець! Себе ж не видно, правда? Відрощуєте пивні бджухи не переймаючись чи то буде подобатись вашій жінці.
    А ще кажуть " У доброго чоловіка і жінка господиня".

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якщо подивитися на яку модель взаємостосунків переходить Захід, то це друга сексуальна революція, тільки в площині шлюбів. Громадянський шлюб виходить на перше місце, і це по крайній мірі чесно, тому що все тримається на добрій волі. Сексуальні меншини також в багатьох країнах легалізують свої шлюби на державному рівні. Діти часто і всиновлюються, і від різних батьків, всі живуть однією родиною, при чому і батьки і діти можуть бути різних рас і національності.
    В загальному це нагадує картинки ідеальної Землі з книжок Свідків Єгови - всі раси і народи люблять один одного, живуть разом з природою і тваринами.
    Я думаю це нові віхи в розвитку людства, до нас можливо і дійде тенденція як завжди через 20 років.

8. duncan

4 дітей, майже 50 років:

вийшла заміж, "гормональний збій")))):

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Різні випадки бувають...
    Але не треба порівнювати звичайних жінок з модельками, актрисами та іншими культуристками:)

10. Un.Known

Просто без батька виростають.

І не факт, що той батько, котрий не одружився, буде допомагати, коли сім'ю залишить.

Неправда. )

Жіночність далеко не у фігурі полягає.

А це просто брехня. )
    Ну-ну. )

Отак будемо слини пускати за кожною перехожою фігуркою, цікаво, хто залишиться коло малого лисого череваня через 20 років? )))

І де там жіночність? )))

(Фу, сказав мій чоловік)

(На другому фото жіночності також нема, і не в повноті справа).

11. duncan

це точно такі самі жінки, як і решта, тільки не шукають виправдання своїм лінощам ;)
    о_О який зв’язок між штампом у паспорті та “без батька зростати”?
    двоє людей мають штамп у паспорті, живуть окремо -- то вони з “батьком зростають”?
    і чому саме “з батьком”?
    а без матері ні?
    якраз правда.
    жінка або стеже за собою, щоби подобатися чоловікові, або “подобається собі такою”
    а виправдання “або/або” -- це лише виправдання своєї ліні та обжерливості
    так, типова жіноча
    принцеси не какають, тому в них так багато г, коли виходять заміж))
    зустрічне питання: якщо баби жирні та ліниві, то чому чоловіків вони називають “козлами” та винять у поганому своєму житті?)))

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

передумала писати

Останнє редагування: 13 чер 2013
    • Подобається Подобається x 3
  13. консультант

консультант Дуже важлива персона

У всьому винні сусіди, які не думають про сусіда та його ненаситну жінку. Займаються "хімією", обдурюють людей, крадуть гроші, будують вілли, купують мерседеси, поночах смажуть шашлики, а поруч в конурі живе дибіл на одну зарплату, морить себе, дружину та дітей... .:)
    Кажуть, якщо чоловік до 40 років не мав інтимних стосунків з жінками, то після 40 років від нього чути цапом.:)

Останнє редагування: 13 чер 2013
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє нє, ні в якому разі не одружуйтесь!!!!
    дрочіть далі....

• Подобається Подобається x 7
  15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Але ініціативного, волелюбного, з твердим характером чоловіка майже неможливо "переробити", і не всі жінки це приймають, як факт. Так що, якщо жінка хоче змінити щось в стосунках, то може спочатку спробує щось змінити в собі? ;)

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

Як одне зв'язано з іншим?

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

їздить тут іноді зі мною в маршрутці...коли стає біля мене, враження таке ніби він в одних шкарпетках ходить рік...
    незнаю чи жонатий, обручки ніби не носить
    але в сучасної молоді обручка не показник.
    і кросовки... я не переношу запаху гуми з потняками вперемішку.... таракани гинуть зразу.

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

елементарно, Ватсоне... :)))

17. Un.Known

Ой ні. В мене кума моделька, розписати тобі тижневий розклад? (Наперед кажу, варить тільки в суботу-неділю, має пані на прибирання, пані на прасування, закупи організовує чоловік).

Я про те, що для певної категорії чоловіків діти перестають бути дітьми навіть коли були з матір'ю одружені. А з тих, що не були одружені, про дітей забувають ще швидше.

Це не те, що неправда, це дурня.

Це дівчатка чепуряться, щоб сподобатись хлопчикові. Жінка доросла робить все для того, щоб комфортно себе почувати. І повір, якщо жінка подобається собі, то її шанси у чоловіків набагато вищі, ніж в тих, котрі стараються сподобатись одному конкретному чоловіку. )

А для чого ж ви гамнистих заміж берете? ;)

Жінка з багатим внутрішнім світом ніколи не буде стверджувати, що в неї багатий внутрішній світ. І та, що його справді має, не буде виходити заміж за примітива, котрому потрібна лише її 90-60-90. А якщо ти купився на таку, то це про тебе дуже багато говорить. ;)

А давай спочатку на моє відповіси? ;)
    Чекай-чекай, ми ж обговорюємо питання глобально. Чи про окремо взятих невдах говоримо?
    Розумна жінка нікого не буде переробляти. І навіщо переробляти ініціативного та волелюбного? До речі, ці якості не означають автоматично хорошого сім'янина.
    Гм. Але ж чоловік її такою взяв. То чому вона себе має переробляти?

• Подобається Подобається x 4
  18. консультант

Звичайно не всі можуть бути модельками, чи культуристками, але це не означає, що мають бути "коровами". Поки не виходять заміж, всі трмаються в формі, як тільки вийде, зразу набирає габарити. Шановна, жіночо половино, якщо ви хочете, щоб вас завжди любили, шанували і поважали чоловіки та чоловіча половина взагалі, слідкуйте за собою не тільки до заміжжя, але й завжди. Моя дружина, як виглядала колись до весілляЄ, так і виглядає зараз і навіть краще. Нічим вона не займається і ніяких дієт не дотримується, зате по роботі в хаті і на городі їй немає рівних.:)

19. duncan

не вірю)))
    коли чую від жінки фразу "я собі подобаюся" -- така жінка у ту саму мить перестає бути цікавою.
    все.
    кінець будь-яким потенційним стосункам
    бо кожна людина має над чим працювати
    так і ж кажу -- не тре)))
    шлюб -- добровільні пута, в які потрапляє чоловік, який купується на красиві оченята
    оу, нагадай тоді, на яке? :)
    не будемо розмежовувати, оскільки всі суперечки практично завжди є узагальненнями :)
    та й "окремо взяті невдахи" -- це вже якісь відсотки)))

20. консультант

:mocking: А я так не думаю, коли дивлюсь на свою дружину, як вона паше.
    Можливо навпаки.:)

а де твій аватар? :)